Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Allah razi olsun canim rabbim ne zaman uygun gorduyse o zaman vericek insallah Rabbim kimseye aratmasin insallah benle birlikte tum isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallh tez zamanda

Ay cnm Ankara ya hiç gelmedim hiç sevmiyorum orayı:) Antalya ya alistim hep diyorum başka yere gidicem yine antlaya da hotel bakıyorum sanki yerlisi gibi oldum:))
bizim en son gittiğimiz otel Sentido lykia resort and spa ydı fethiyede çok güzedli Antalyayı çok bilmiyorum canım yardımcı olamiyacağım malesef ama titanice giden arkaşlarım oldu beğenmişerdi. Fethiye düşünürseniz mutlaka tavsiye ederim

arıyormusun ki sen iş çalışmak istiyormusun? şuan bilmiyorum kadro tam canım ama sorabilirim daha sonra tabii anca yetişiyorum size yine hızınıza maşallah :)
Yok canim ya saka yapiyorum hem hamislik hem is yukunu kaldiramaz bunyem bu yasdan sonra meşagatli is cunku onburoculuk cok sagol yinede

Allah razi olsun canim rabbim ne zaman uygun gorduyse o zaman vericek insallah Rabbim kimseye aratmasin insallah benle birlikte tum isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallh tez zamanda
Amin cnm aminn bu arada millet kayboldu toteme gelince bidi bidi konusmayi biliyolardi ben de eccik ev isi yapayim yarin kayseriye gidiorm annemlere ohh misss az kafa dinlicm heriften uzak

olsaydı dün çıkardı sanki yaaa. hayırlısı bakalım...
Hiç belli olmaz adet olmadan umut suzluk yok

Kürtaj dan sonra çok çabuk hamile kaliniyor diye duymuştum. hadi hayırlısı
Gerci hsg den sonra da hemen hamilelik oluyormuş ama O piyango bana vurmadi :)
Hsg den 3 ay sonra kızıma hamile kaldım kürtajdan 13 ay sonra hamile kalabildim bence bu işler kısmet sadece
cnm ben cok az adet oluyorm aoyle dolu dolu olamadim bi 4 gun oluyorm ama azar azar. aspirin kullansam iyi gelirmi adetliyken. kanim 14.2 ???
Neden artırmak istiyorsun ki günlerini ne güzel 3 gün ben eskiden 4 gün sürerdi o günleri özlüyorum 8 gün bitmek bilmiyor

kızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.

ya tlfnda bı uygulama var ama ona da guvenemıyorum cunku adete yakın bır hafta kala falan kasık agrım devam edıyor acaba o zaman mı yumurtluyorum cozemıyorum
Hoşgeldin Allah umduğunu hayırlısı ile nasip etsin, ovulasuon günü herkeste 14. Gün olacak diye bir şey yok ben 28 günde bir adet olmama rağmen 20-21. Günlerde ovulasyon oluyor

simdi seni hic cekemem tek cizgim.ve ben zaten yetio bana

erken yaptim testimi zaten seytan durttu durtmeyesice bata 5 gun var yumurtlamanin 9. gunu bakalim.varsa yarin cikar 10. gun cikiyor normalde ama terelellendimmmm
Canım niye acele ediyorsun hiç belli olmaz geç çıkabilir kanda hayırlısı olsun

kizlar bende beklemedeyim. yarini heyecanla bekliyorum.insallah degerim iki katina cikar.keske erkenden ogrenmeseydim.bir daha erken gebelik kan testi yapmiycam
Seni dövesim geliyor gerçekten Allahtan daha ne istiyorsun mis gibi bir değerle daha adetine kaç gün varken öğrenmişsin bu neyin evhami ya lütfen biraz rahat olur musun bak ben adetim 2 gün geçti 36 ile öğrendim doktora uyup 3 gün sonra kan baktırdım tekrar76 çıktı şimdi cumaya kadar gitmeyi düşünmüyorum acelen ne sabırlı ol biraz inşallah hamileliğin hayırlısı ile sağlıkla devam ederse çok uzun bir sabretme süren olacak bu zaman böyle geçmez bitmez kendini yiyip bitirme herşey olacağına varıyor insan kendini perişan ettiği ile kalıyor

Fethiye nereye bağlı canım havaları olarak

Fethiye nereye bağlı canım havaları olarak
Mugla ya bagli fethiyede büşra pansiyon diye bir yerde kalmistim 8 yildizi olsa otellerin ne yazar o guzelliginin yaninda miss gibi koy dibinde berrak masmavi deniz arkanda orman bayilmistim o tatile

ya tlfnda bı uygulama var ama ona da guvenemıyorum cunku adete yakın bır hafta kala falan kasık agrım devam edıyor acaba o zaman mı yumurtluyorum cozemıyorum
canim internetten ovulasyon testi alip kullanabilirsin ayni gebelik testine benziyor yumurtlama olduğu gün pozitif oluyor. internette uygun fiyata var alip bi ay deniyebilirsin biz sana yardimci oluruz

hmm yine Antalya en yakın galiba

Mugla ya bagli fethiyede büşra pansiyon diye bir yerde kalmistim 8 yildizi olsa otellerin ne yazar o guzelliginin yaninda miss gibi koy dibinde berrak masmavi deniz arkanda orman bayilmistim o tatile
bende butik otelleri seviyorum ben kızım la gideceğim için havuz animasyon ve hava alanına yakınlığı bakıyorum uçağa binmek bile istemiyo kulakları arıyormuş araba yolculuğunu sevmiyor kusuyor nazlı şey o yüzden Antalya lara taraflarına bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…