- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.141
Kız daha çok var batina.tabiki tek çizgi cikar.[/QUOTE]QUOTE="Minesuu, post: 45519342, member: 709937"]zaten test yaptim tek cizgi cikti sinirim tepemde :
Amin canim Allah razi olsunncanim benim cok gecmis olsun.rabbim tez gunde sifani versin
Yok beee sozlesiynz mu be tatlim hahahhahKuzum bizim batimizda yumurtlama gunumuzde hatta iliski gunumuz bile ayni ondan settim
Sende yumutluyormuyum Kaç kere yumurtliycam acaba :))) siliklesti çizgi bugün yaptım köyü çıktı tekrarBu aksam değerlendirme yap canımanladın sen onu
test var mi elinde bi yapsan sen de :)))))Kuzum bizim batimizda yumurtlama gunumuzde hatta iliski gunumuz bile ayni ondan settim
kader bizi bulusturduYok beee sozlesiynz mu be tatlim hahahhah
Ay hadi insallah 4 yildir olmadi belki icine dogmustur senin ama senden daha cok umitliyim benim regl agrilarim 1 haftadir varevet biz yapisik ikisizama onunki ciftir cnm ben bilirim :)))
Yazik kiz o hamis simdi dogursun kisirlastiralim onu@Melan-kolik i dovmek istio canim sıkıstıralim kosede
canim ne kadar kaldi bat.Ay hadi insallah 4 yildir olmadi belki icine dogmustur senin ama senden daha cok umitliyim benim regl agrilarim 1 haftadir var
hoşcakal vaji seni hiç ozlemiycem:) bu ne cnm Vaji kimkizlar bende beklemedeyim. yarini heyecanla bekliyorum.insallah degerim iki katina cikar.keske erkenden ogrenmeseydim.bir daha erken gebelik kan testi yapmiycam
Evet anlastik ssss kimseye solemeYok beee sozlesiynz mu be tatlim hahahhah
Son 5 gun ama cok agrim var olcam gibi sivilciklerimde cikticanim ne kadar kaldi bat.
canim ben 1.5 yil vajinusmustum.vaji de onun kisaltmasihoşcakal vaji seni hiç ozlemiycem:) bu ne cnm Vaji kim
Var bi tane ov. Bitanede hcg var ama yapmicamtest var mi elinde bi yapsan sen de :)))))
canim 5 gun onceden regl agrin başlıyor mu senin.insallah bebek yerlesiyodur.yerlesirken kasik agrisi da oluyomus.Son 5 gun ama cok agrim var olcam gibi sivilciklerimde cikti
Kavurdum yemek hzrt bile hadi gelin zehirlenmeye birebir sevmdginz birileri varsa gtrn gtrnnkader bizi bulusturdusozlessek bu kadar olmazdi sen git soganini kavur
Ay hadi insallah 4 yildir olmadi belki icine dogmustur senin ama senden daha cok umitliyim benim regl agrilarim 1 haftadir var
Yazik kiz o hamis simdi dogursun kisirlastiralim onu
Insallah canim icini ferah tut yukselmistir o kan Rabbimin izniylekizlar bende beklemedeyim. yarini heyecanla bekliyorum.insallah degerim iki katina cikar.keske erkenden ogrenmeseydim.bir daha erken gebelik kan testi yapmiycam
yapma kuzum yapma bosverr amannn gelecegini varsa gelsin napalimm ayyVar bi tane ov. Bitanede hcg var ama yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?