- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.181
Demek beni dogurduktan sonra kisirlastiricaksiniz heee
anladım canim.Canim benim regl sendromum on gun oncesinden baslar hafif baslar ve hergun biraz daha artarak devam eder sonra regl olurum
gerek kalmicak ki zaten sen artik bebek esyalari bakkizlar bende beklemedeyim. yarini heyecanla bekliyorum.insallah degerim iki katina cikar.keske erkenden ogrenmeseydim.bir daha erken gebelik kan testi yapmiycam
inşallah canim.bugun sag kasigimda biraz agri var.sanki orda kemik var bana batiyo.insallah sagliklidir bebis..gerek kalmicak ki zaten sen artik bebek esyalari bak
Hmm kizin kucukse antalyanin denizini tavsiye etmem.. ama havuzlu bir otelde rahat edebilirsin cocuk havuzlari sebebiyle ama ben o havuzlarinda icerigini bildigim icin ne kendim girerim ne cocugumu sokarim sanada tavsiye etmiyorum. Olcum icin geldiklerinde mavi bir bez atilir havuza ertesi gun o bez bembeyaz cikar dusun sen icindeki klor oranini.. fethiye didim cocuklari olan aileler icin en idealidir hemde fiyat olarak gayet uygun ulasima gelince eger tourlardan alirsan kucuk miktarsa transfer ucreti ile havalimanindan alip otele birakiyorlar ayni sekilde gununde gelip aliyorlarbende butik otelleri seviyorum ben kızım la gideceğim için havuz animasyon ve hava alanına yakınlığı bakıyorum uçağa binmek bile istemiyo kulakları arıyormuş araba yolculuğunu sevmiyor kusuyor nazlı şey o yüzden Antalya lara taraflarına bakıyorum
Aynen ya bide bize derler pusuya yatiolar dieAmin cnm aminnbu arada millet kayboldu toteme gelince bidi bidi konusmayi biliyolardi ben de eccik ev isi yapayim yarin kayseriye gidiorm annemlere ohh misss az kafa dinlicm heriften uzak
sen neden bu kadar evham yapiyorsunnki cnm... ben senin yerinde olsam mutluluktan uçuyor olurduminşallah canim.bugun sag kasigimda biraz agri var.sanki orda kemik var bana batiyo.insallah sagliklidir bebis..
Canım hiç zamanım kalmadı uçaklar dolu ben yurtdisindayim aktarmalı bana uymuyor direk gelebileceğim ayın 19 antlaya ya var havuz clorra gelince bizim çocuklar alışık:) başka şansımız olmadığı için havuz kullanıyoruz hatta kızım AAntalyanin denizli sevmiyor çok tuz lu diye ben onun için değişiklik olsun hem yarı yıl karne hediyesi olsun istedim bakalım inşallah ayarlaybilirimHmm kizin kucukse antalyanin denizini tavsiye etmem.. ama havuzlu bir otelde rahat edebilirsin cocuk havuzlari sebebiyle ama ben o havuzlarinda icerigini bildigim icin ne kendim girerim ne cocugumu sokarim sanada tavsiye etmiyorum. Olcum icin geldiklerinde mavi bir bez atilir havuza ertesi gun o bez bembeyaz cikar dusun sen icindeki klor oranini.. fethiye didim cocuklari olan aileler icin en idealidir hemde fiyat olarak gayet uygun ulasima gelince eger tourlardan alirsan kucuk miktarsa transfer ucreti ile havalimanindan alip otele birakiyorlar ayni sekilde gununde gelip aliyorlar
Pok vardi erkenden yaptin mizikliosun simdidesimdi seni hic cekememtek cizgim.ve ben zaten yetio bana
Canim ben goremedimHanimlarr bi tek ben mi goruyorum o koyulugu? Bat 10 mart simdi yaptim 5 dk olmadan boyle oldu.. Sabaha tekrarliycam ins..
Ben bisey goremedim canimHanimlarr bi tek ben mi goruyorum o koyulugu? Bat 10 mart simdi yaptim 5 dk olmadan boyle oldu.. Sabaha tekrarliycam ins..
Yoh yaaaa pisssikkk bak yine alnina alnina gelio 2,5 luk kasinma benim gebislerime elini suremezsin deli kari yoru geeet bi pazara gittim geldim hamisleri koseye sikistirnak fln ne uaksin uleyn
Ayy ne güldüm cahal anne adayim benim gel anlatim ben sana ne oldugunu dicemde henuz yetisemedim msjlari geriden okuyorum suan kesin anlatmistir topigimin yardimsever hatunlarihoşcakal vaji seni hiç ozlemiycem:) bu ne cnm Vaji kim
Benim bidenecik guzum birak su kadini maydonuzun buhari degil sapi kacmis bence onaYoh yaaaa pisssikkk bak yine alnina alnina gelio 2,5 luk kasinma benim gebislerime elini suremezsin deli kari yoru geeet bi pazara gittim geldim hamisleri koseye sikistirnak fln ne uaksin uleyn
sanki gecen ayda boyle olmustu.tek fark test yapmamistim.gecen ay daha cok belirtim vardi hatta.o yuzdem supheliyimsen neden bu kadar evham yapiyorsunnki cnm... ben senin yerinde olsam mutluluktan uçuyor olurdum
Ayy ne güldüm cahal anne adayim benim gel anlatim ben sana ne oldugunu dicemde henuz yetisemedim msjlari geriden okuyorum suan kesin anlatmistir topigimin yardimsever hatunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?