Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hmm kizin kucukse antalyanin denizini tavsiye etmem.. ama havuzlu bir otelde rahat edebilirsin cocuk havuzlari sebebiyle ama ben o havuzlarinda icerigini bildigim icin ne kendim girerim ne cocugumu sokarim sanada tavsiye etmiyorum. Olcum icin geldiklerinde mavi bir bez atilir havuza ertesi gun o bez bembeyaz cikar dusun sen icindeki klor oranini.. fethiye didim cocuklari olan aileler icin en idealidir hemde fiyat olarak gayet uygun ulasima gelince eger tourlardan alirsan kucuk miktarsa transfer ucreti ile havalimanindan alip otele birakiyorlar ayni sekilde gununde gelip aliyorlar

Amin cnm aminn bu arada millet kayboldu toteme gelince bidi bidi konusmayi biliyolardi ben de eccik ev isi yapayim yarin kayseriye gidiorm annemlere ohh misss az kafa dinlicm heriften uzak
Aynen ya bide bize derler pusuya yatiolar dieohh git git dinlekafani belki annecin ugurlu gelir

Canım hiç zamanım kalmadı uçaklar dolu ben yurtdisindayim aktarmalı bana uymuyor direk gelebileceğim ayın 19 antlaya ya var havuz clorra gelince bizim çocuklar alışık:) başka şansımız olmadığı için havuz kullanıyoruz hatta kızım AAntalyanin denizli sevmiyor çok tuz lu diye ben onun için değişiklik olsun hem yarı yıl karne hediyesi olsun istedim bakalım inşallah ayarlaybilirim

Hanimlarr bi tek ben mi goruyorum o koyulugu? Bat 10 mart simdi yaptim 5 dk olmadan boyle oldu.. Sabaha tekrarliycam ins..

Eklentiler

• 1457443369978.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 61
Yoh yaaaa pisssikkk bak yine alnina alnina gelio 2,5 luk kasinma benim gebislerime elini suremezsin deli kari yoru geeet bi pazara gittim geldim hamisleri koseye sikistirnak fln ne uaksin uleyn
Benim bidenecik guzum birak su kadini maydonuzun buhari degil sapi kacmis bence ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…