- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.521
İnsallah suan mucadele ediyo sanirim bi destek gerekiyodu galiba oda oldu bakalim pazartesi tekrar kontrol insallah yune yukselmis olur degerler.insallahh...Keske progestana daha erken baslatsaydi doktorun vermmesi bi garip gelmisti bana zaten insallah bebegin saglikla tutunur sana
Seni cok iyi anliom cnm benimde cizgiler koyulasmio yumurtlamada sorun yok dedi progesteron iyi dedi anlamadim bende cok sey dusunuom esime bile dedim olmayabiir cocuk veni birakma dedim seni cok seviom dedim duamda bile ahirette kadar sirsun bu askimiz evliligimiz diye dua ediom imtihanlara karsi biz yikilmiyalim diom cok seyler kendimi hazirliom cocuk olmiyacakmis gibi sende bayadir denion yasin heldi dion deme banada cok kisi 4 senelik evlisin sorunmu var diye gelirolarya bazen diom hamile kalayim karnimda ai tovbe ya iate cok morelim bozukKızlar ben adet oldum. Ama erken geldi pazartesi olması lazımdı bu akşam başladı. Rabbim beni sınıyor yine. Öyle çok şey oluyor ki hayatımda olumsuz hamile kalamamam dışında... Aşılama yaptırmak istiyordum bu ay şu an çok korkuyorum kaldıramam gibi geliyor. Bu gece dua edicem bol bol. Rabbim bana bi bebek nasip etmeyecekse beni bu duygudan soğursun diye. Bi işaret istiyorum Rabbimden inşallah doğru kararı verebilirim. Allaha emanet olun.
Erken yunurtladin demek sen ovu testi ediormuydunSabirsiz61 canim ben buay 25. Gun regl oldum nedenini bilmiyom bat 12 nisan kuzum..
Bugun yarin ve diger gunu mutlaka degerlendirEki Görüntüle 1969982
Kızlar bata 4 var bu bugun kim LH testi umut var mı?
Hemilelik testi yapsana bi cnmEki Görüntüle 1969982
Kızlar bata 4 var bu bugun kim LH testi umut var mı?
Canim yumurtlamıyorum adetime 4 gun kaldı. Adete yakın ovulasyon testleri pozitif çıkınca gebeliye yorumluyorlar da onu soruyorum canım.Bugun yarin ve diger gunu mutlaka degerlendir
Evde hiç yok canim gebelik testi. Yarın kan vericem.Hemilelik testi yapsana bi cnm
Peki sen ovu tetsi yaptinmi cift citgiyi gördunmu varmi resimleriEvde hiç yok canim gebelik testi. Yarın kan vericem.
İnsallah hamilesindir ama ben gecen ay hamile kaldim ovulasyon testiyle adete yakin bu tez dogrumu diye yaptim tekrar cift cizgi cikmadi bend ama hamileydim.b elki gec yumurtluyosundur dikkat etCanim yumurtlamıyorum adetime 4 gun kaldı. Adete yakın ovulasyon testleri pozitif çıkınca gebeliye yorumluyorlar da onu soruyorum canım.
Canim bi kac mesaj önce paylastim zaten fotoyu. Çift çizgi çok barizPeki sen ovu tetsi yaptinmi cift citgiyi gördunmu varmi resimleri
Bellimiydi yani baya cizgi bemimki gibi bulanikmkCanim bi kac mesaj önce paylastim zaten fotoyu. Çift çizgi çok bariz
İnsallah hamilesindir ama ben gecen ay hamile kaldim ovulasyon testiyle adete yakin bu tez dogrumu diye yaptim tekrar cift cizgi cikmadi bend ama hamileydim.b elki gec yumurtluyosundur dikkat et
Canim sen göremedin heralde ben sana bi daha paylaşayımBellimiydi yani baya cizgi bemimki gibi bulanikmk
Bunlardan önce ovu takibi yapiormuydun yani pik oldugu gunlerimi iliskiye girdinCanim sen göremedin heralde ben sana bi daha paylaşayımEki Görüntüle 1970060
Canım ben bu ay doktor kontrolünde klomen kullandım ve catlatma iğnesi vurundum. Önemli gunlerde de iliski oldu takip ettim yani.Bunlardan önce ovu takibi yapiormuydun yani pik oldugu gunlerimi iliskiye girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?