Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar ben adet oldum. Ama erken geldi pazartesi olması lazımdı bu akşam başladı. Rabbim beni sınıyor yine. Öyle çok şey oluyor ki hayatımda olumsuz hamile kalamamam dışında... Aşılama yaptırmak istiyordum bu ay şu an çok korkuyorum kaldıramam gibi geliyor. Bu gece dua edicem bol bol. Rabbim bana bi bebek nasip etmeyecekse beni bu duygudan soğursun diye. Bi işaret istiyorum Rabbimden inşallah doğru kararı verebilirim. Allaha emanet olun.
 
Seni cok iyi anliom cnm benimde cizgiler koyulasmio yumurtlamada sorun yok dedi progesteron iyi dedi anlamadim bende cok sey dusunuom esime bile dedim olmayabiir cocuk veni birakma dedim seni cok seviom dedim duamda bile ahirette kadar sirsun bu askimiz evliligimiz diye dua ediom imtihanlara karsi biz yikilmiyalim diom cok seyler kendimi hazirliom cocuk olmiyacakmis gibi sende bayadir denion yasin heldi dion deme banada cok kisi 4 senelik evlisin sorunmu var diye gelirolarya bazen diom hamile kalayim karnimda ai tovbe ya iate cok morelim bozuk
 
Canim yumurtlamıyorum adetime 4 gun kaldı. Adete yakın ovulasyon testleri pozitif çıkınca gebeliye yorumluyorlar da onu soruyorum canım.
İnsallah hamilesindir ama ben gecen ay hamile kaldim ovulasyon testiyle adete yakin bu tez dogrumu diye yaptim tekrar cift cizgi cikmadi bend ama hamileydim.b elki gec yumurtluyosundur dikkat et
 
S sinkar ve A Asiy2 kızlar adet oldum cumartesi gece başladı biraz. Bugün tam anlamıyla oldu. Aşılama için salı günü Doktora gitsem olur mu yani bana üçüncü gün gel demişti yarın gitmem çok zor.salı geç olmaz değil mi?
 
İnsallah hamilesindir ama ben gecen ay hamile kaldim ovulasyon testiyle adete yakin bu tez dogrumu diye yaptim tekrar cift cizgi cikmadi bend ama hamileydim.b elki gec yumurtluyosundur dikkat et

Tamam canım yarin kan vericem zaten baska bisi icin hazir vermisken hcg ye de baktircam
 
Bunlardan önce ovu takibi yapiormuydun yani pik oldugu gunlerimi iliskiye girdin
Canım ben bu ay doktor kontrolünde klomen kullandım ve catlatma iğnesi vurundum. Önemli gunlerde de iliski oldu takip ettim yani.
Adete yakın ovulasyon testleriyle gebelik öğrenmek mümkün. Ikisi ayni koyulukta olursa gebelik olabilir diyolar.elimde gebelik testi olmadığı icin bende ovulasyon testi yaptım .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…