Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım belirtin var mıydı?
Şimdi uzuuunca anlatmamı isterseniz 2.5 yıllık evliyim yaklaşık, 1 .5 yılır korunmuyorum, ancak hiç gebelik yaşamamıştım soğan suyu, incir kürü denedim, bu ay bal tarçın çörekotu denedim normalde düzensiz olan adetlerim zon aylarda 38. Günde bir olmaya başlamıştı, ne bi ilaç kullandım ne yumurtlama takibi yaptırdım. Ovulasyon testiyle kendim tespit ettim 2 aydır 24. Gün yumurtam çatlıyordu ama ne yumurtlama ağrısı ne başka bişey hissetmedim 2 ay boyunca bazı nedenlerden dolayı sadece en koyu olduğu gün ilişki olmuştu çattladığı gün yani silikleştiği gün ilişki olmamıştı. Bu ay bal tarçın çörek otuna adetin 5. Günü başladım. Normalde 2. Gün başlanıp 10 gün kullanılıyordu ban geç kaldım ama şifa Allahtandır dedim 1 hafta kullandım, ve ilk defa yumurtalarımın büyüdüğünü hissettim devamlı yumurtalıklarımda ağrı vardı erken yumurtlamaya sebep olmadı yine 24. Gün yumurtladım ama kalitesini artırdığına inanıyorum çünkü progesteronum 13.1 çıktı bu ay ilk defa yumurtlama günümde 2 kez üst üste ilişki oldu büşka ilişki olmadı rabbim nasip etti vesile kıldı umudunuzu kaybetmeyin hepinize dua edeceğim, belirti diyebileceğim şey ise yumurtlamamda karnım çok ağrıdı bir günde bitti aradan 4 gün geçti kasıklarda ara ara yine özellikle sağda batmalarım devam etti bu şüphelendirdi ama umursamadım normalde ağrım olmazdı gögüslerim şişmedi midem bulanmadı ama 2 gün önce şiddetli saatlerce süren bi baş ağrısı yaşadım çıldıracaktım hiç böyle ağrımazdı bir de vücudum yanarken ellerim ayaklarım donuyor hala öyle üşüyorum işte bu kadar eminim 4. 5. Haftadan sonra anlayacağım ha biraz halsizlik uyku oldu ama çok deeğil
Çok uzattıl ama merak edenlerini e umut olsun istedil

Yakisior koy tabi esine nasil dedin peki ogunleri bizde görelim ins nezaamndir beklion cnm
Canım en yakın zamanda inşallah, çok şey hayal etmiştim ama hemen testi alıp uyandırdım kesin değil ama hamileyim sanırım dedim erkekler sevinçlerini çok belli etmiyorlar çok sevindi kan sonucunu bekledi arkadaşlarına söylemiş :)

İnşallah inşallah buradaki hamile arkadaşların duaları ile bizler de yaşarız bu duyguları. Anlattığın belirtiler bende de var ama her ay oluyor sanki. Şöyle ki ben yum. Çatladığını çok net anlıyorum genelde sağ kasığım ağrır. Hatta komik birşey söyleyeyim ben bebek düşünmez iken bu ağrıyı böbrek ağrısı üşütme zannedip doktora bile gittim. Yumurtlamamda sonrada hafif batmalarım oldu ama şuan adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Bilmiyorum her ay aynı şeyi kendime yapmaktan bıktım. Kendi kendime hamileymiş gibi hissediyorum ama gel gör ki olmuyor. Pazartesini bekliyorum bat günüm.

Ben her ay 2 3 kat fazla belirti yaşardım
Bu ay ilk defa ağrım devam etti canım benimde karnım ağrıyor bi de felaket gazzzz inşallah pazarteesi güzel haber alırız senden de canım

Ben her ay 2 3 kat fazla belirti yaşardım
Bu ay ilk defa ağrım devam etti canım benimde karnım ağrıyor bi de felaket gazzzz inşallah pazarteesi güzel haber alırız senden de canım
İnşallah canım hayırlısı ne ise öyle olsun. Adet olmak bile aslında ne büyük nimet. Bazen lanet ederdim adet olduğumda şimdi şükrediyorum. İllet hastalıklar nedeniyle ilaç alan tedavi olan çok genç insanlar kadınlar gördüm. Bu günümüze şükürler olsun dedim. Ah hep böyle tevekkül edebilsem keşke:) senden de gelişmeleri bekliyorum ona göre:)

Tabiki öle cnm sukur etmek lazim bu imtihan dunyasi

Çok doğru söyledin, adet oluyorsun sağlıklısın yumurtluyorsun, ilaçsız adet olamayan bu kadar insan var öyle düşünme inşallah pazartesi bakacağız kan değerime ama kadın doğumcuya ne zaman gitmeliyim bilmiyorum ilk etapta gebelği usg de görmek içinmi gideceğim yoksa test vs. Yapmalımı doktor bilmiyorum

Inşallah çok teşekkür ederim

Kizlar bugun testim.az acilmis dunkinden acik bu sabah oldu ilsiki nasil sizve nedemek bugun yumurtladimmi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…