Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Daha cok erken gitsende goremezsin pazartesi tekrar kan ver degerini bi gorelim. Adet tarihin en azindan 1 hafta gecmeli kese gorebilmen icin senin daha 4 gun var :) erken ogrenmenin dezavantajida bu iste beklemek:)

Selam kizlar kanamam devam ediyo fakat 48 saat arayla verdigim kan degerleri neredeyse yuzde yuz gelisim gostermis duauk olmadi ama 3 gundur kanama devam ediyo.ama artik bende progestan kullaniyorum.pazartesi test yenilencek.tam umudu kesmistim duauk oluyo sandim ama deger 400lerden 800lere cikti.insallah dusuk olmaz

Daha cok erken gitsende goremezsin pazartesi tekrar kan ver degerini bi gorelim. Adet tarihin en azindan 1 hafta gecmeli kese gorebilmen icin senin daha 4 gun var :) erken ogrenmenin dezavantajida bu iste beklemek:)

Haklısın canım sorma beklerim yeter ki sağlıklıı olsun ben de öyle düşündü m aslında geciksin 1 hafta sonra giderim diye. Değeri bi görelim de inşallah

İnşallah olmaz belki uzerine gorme durumu yasiyorsun rahimde kanama alani gordumu doktor

Benim yanımda da hamile yazsın artık Allahım nolur

Keske progestana daha erken baslatsaydi doktorun vermmesi bi garip gelmisti bana zaten insallah bebegin saglikla tutunur sana

Kalp atışını gördük kızlar ses dalgası zarar verir diye dinletmiyormuş. 6+3 teyiz 6+5 olmalıydı sordum ileri geri oynar dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Folik asit dışında birşey demedi
Yanip sonen kalbin heyecani bile bir baska bosver sesi :) gozun aydin sorunsuz bir sekilde kucagina alirsin insallah. Ilk etapta folic asit yeterli zaten.

Meraba bende bugun kontrolume gittim tshim yuksekti biraz dahiliyeye gidicem. Demirim cok düşmüş takviye başladik yine agrilarim basladi magnezyuma basladik.. 620 gr olmuş minik kızım. El salladı bize :) Allah hepinize nasip etsin. Ve hamile kalmadan mutlaka dişlerinize ve kan değerlerinize baktırın hanımlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…