Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kız Allah sizi formu çalıştığımdan sık takip edemiyorum Aşk olsun hepinizi az çok biliyorum.Bayılıyorum hepinize çook tatlısınız.

teşekkür canım İnşallah hepimiz için dolsun göbüşler..

Ertesi gun taze yumurta aki kovaminda gelen akintinin spermden oldugunu dusunmuyorum bence yumurtlama akintisi o. Ayrica her ay ayni gunlerde yumurtlama olmaz belirtin varsa iliski olsun erken yumurtluyor olabilirsin.
bu defa erken oldu sanırım çünkü akıntım şimdi başlamalıydı 10 da yumurtlayacaktım adet ertesi olduğumu tahmin ediyorum göğüs hassaiyetinden bakalım şu yumurtlama gününü atlatalım ayrıca 21. gün progesteron testim var sagol tatlışım.

ben orda doğdum canım türkiyeye geri dönüş yaptım :) şimdide annemlerden torpilliğim onları göremeye gidiyorum senede 1-2 kez aekadaşlarımda var gidecek kapı çok olunca gerisi problem olmuyor :)
Hay deli manyak ben bile teroru bahane edip multeci kalmayi dusundum donulur mu oralardan trafik yok korna sesi yok hersey duzenli tehh senin aklina

Hay deli manyak ben bile teroru bahane edip multeci kalmayi dusundum donulur mu oralardan trafik yok korna sesi yok hersey duzenli tehh senin aklina
sen birde benim büyüdüğüm yeri görsen inekler çimlerde yaylanıyor kuş sesleriyle uyanıyorduk
valla geldim gelelide çok arttı bende acaba iyimi yaptım diyorum bazen ama gelmeseydim koçişimi bulamazdım o herşeye değer iyiki gelmişimm.hem ebedii evlenemezdim daha evde kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…