- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.561
Bölümün ne canımcanım kpss gk-gy ve eb öğretmen olcam başınızasağol tatlım arada girer en son sayfaları okurum haberdar ederim sizi birde ilk sayfadan güzel haberleri takip ederim tamam işte
Almancasi olan yardimmm bu ekmekler tatli mi tuzlu mu???
Sana mesaj atilamiyor yawrum sunrise nickinden aslinda senin viende bulundugunu anlamaliydimyaz tatlım merak ettim :)
ben orda doğdum canım türkiyeye geri dönüş yaptım :) şimdide annemlerden torpilliğim onları göremeye gidiyorum senede 1-2 kez aekadaşlarımda var gidecek kapı çok olunca gerisi problem olmuyor :)Kızzzz amma gexıyosunuz haaaa bız markete gıtmeye üşeniyoruzzzz
Evet bende atamamistim once onun atmasi gerekti ona atacagin msji baaa at bende merak ettim :))Sana mesaj atilamiyor yawrum sunrise nickinden aslinda senin viende bulundugunu anlamaliydim
Sagolun kizcelerim yaa bitanesiniz C candy1907Normal ekmek canım kabak çekirdeği var , şekerli değil sağlıklı :)
Hemşirelik canım sağlık meslek liseleri içinBölümün ne canım
Sana yokEvet bende atamamistim once onun atmasi gerekti ona atacagin msji baaa at bende merak ettim :))
Ben de ayni durumdayim gecmek bilmedi gunler. 17sinde sanirim benimTünaydın kızlaaarrr.. beklemesi ne zor yahu adete 8 gün var düşünmemeye çalışıyorum ama merak merak merak acabalarrr
kız Allah sizi formu çalıştığımdan sık takip edemiyorum Aşk olsun hepinizi az çok biliyorum.Bayılıyorum hepinize çook tatlısınız.SenSabirsiz61 e sordun o yuzden alindik cevap vermiyoruz eger akintin yumurta aki kivamindaysa ovu test yap icindeki kuskularina son vermis olursun cunku her ay ayni gunde yumurtlayacagiz diye bi kanun yok canim. Iliski sonrasi akintinin yapis yapis olmasi normal ama ertesi gune kalmaz bu yapis yapis durum
teşekkür canım İnşallah hepimiz için dolsun göbüşler..canım bu göğüslerdeki değişiklikler çok güvenilir değil hormonlardan çok çabuk etkileniyor lütfen belirti düşnme ki aklın boşalsın göbüşünün dolması kolaylaşsın. test yapmaya gelince bende beklenti oluşturuyor onun için bende yapmayacağım evde 25 tane falan var duruyor öyle
yaa nası kapatmışım bende bilmiyorum geçende sabırsız demişti aynı şeyiş du bakişmSana mesaj atilamiyor yawrum sunrise nickinden aslinda senin viende bulundugunu anlamaliydim
bu defa erken oldu sanırım çünkü akıntım şimdi başlamalıydı 10 da yumurtlayacaktım adet ertesi olduğumu tahmin ediyorum göğüs hassaiyetinden bakalım şu yumurtlama gününü atlatalım ayrıca 21. gün progesteron testim var sagol tatlışım.Ertesi gun taze yumurta aki kovaminda gelen akintinin spermden oldugunu dusunmuyorum bence yumurtlama akintisi o. Ayrica her ay ayni gunlerde yumurtlama olmaz belirtin varsa iliski olsun erken yumurtluyor olabilirsin.
Hay deli manyak ben bile teroru bahane edip multeci kalmayi dusundum donulur mu oralardanben orda doğdum canım türkiyeye geri dönüş yaptım :) şimdide annemlerden torpilliğim onları göremeye gidiyorum senede 1-2 kez aekadaşlarımda var gidecek kapı çok olunca gerisi problem olmuyor :)
Hahah valla teori kanıtlandıııIste o yuzden derlerki usenenin cocugu olmazmis
Var mı kız belirtiBen de ayni durumdayim gecmek bilmedi gunler. 17sinde sanirim benim
sen birde benim büyüdüğüm yeri görsen inekler çimlerde yaylanıyor kuş sesleriyle uyanıyordukHay deli manyak ben bile teroru bahane edip multeci kalmayi dusundum donulur mu oralardantrafik yok korna sesi yok hersey duzenli tehh senin aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?