hadi inşallah olsun tatlımAy benimde sol özellikle böyle sızı gibi. Ay olurmuş bir de. Belirtiyeeee gelllll .
Hosgeldin canım. Son adet tarihin nedir . Başladın mi testlere
Hoşgeldin
bende takvim eklesem mi? güzel olmuşşRicaaa ederimmm
Canim hosgeldin benimde son adet tarihim 15 nisan :) sen kac gunde bir regl oluyorsun? Adet olmadan 14 gun once gerceklesir yumurtlamaSon adet tarihim 15 nisan. 12. günümdeyim ve hala çizgi görünmüyor. Yarın da eşim nöbetçi evde yok. Umarım çarşamba görünür artık silik de olsa.
Hoşbuldukkk
Yukselmistir canim benim insallahh,gonlunu ferah tut ..çok sağol tatlım:) belirti olarak böyle ara ara kasık ağrım vardı ama adet olcam sanırım diye önemsemedim. ama acayip göğsüm sızlıyodu göğüs uçları falan. yarın tekrar test yaptırcam bakalım yükselmiş mi beta hcg
Canim hosgeldin benimde son adet tarihim 15 nisan :) sen kac gunde bir regl oluyorsun? Adet olmadan 14 gun once gerceklesir yumurtlama
Hadi insallah canim,ugurlu gelsin bu topic :) bende ovulasyon testi yapiyorum suan bendede T koyulasmadi henuz,bende ayni senin gibi 32-33 gunde regl oluyorum..durumumuz benzer,ama koyulasma olsada olmasada bu donemde gun asiri iliski olmasi gerekiyor yada 2 gunde bir..riske atmamak lazimBenim düzensiz adetlerim polikistik over olduğum için. Ama maksimum 32-33 günde oluyorum. Bat için de maksimum 15 mayıs görünüyor.
Geçen ay ovulasyon testiyle 16. gün pozitif görmüştüm. Ama bebek için bu ay başladık hayırlısıyla.
Hadi insallah canim,bende ovulasyon testi yapiyorum suan bendede T koyulasmadi henuz,bende ayni senin gibi 32-33 gunde regl oluyorum..durumumuz benzer,ama koyulasma olsada olmasada bu donemde gun asiri iliski olmasi gerekiyor yada 2 gunde bir..riske atmamak lazim
Evet Gelsin artık şu 8 Mayıs ben 2 3 aydır kullanıyorum folik asit. Önemliydi kullanıyorsanız başlA benceKizlarrrrr ben geldimgecmiyo şu günler yaaaaa bi an once 7 Mayıs gelsin :/ buarada fikrinizi alayim, folik asit için doktora gorunmemiz gerekir mi geç kalmadan?
inşallah canım haberini bekliyoruz senin de. 1 hafta sonra gidicem kontrole. senin dediğin tarihlere geliyor :)ayy ne güzell inşallah benimkide artar yarınn
bence başlamalısın canım. ben aile hekimime başvurdum şubat gibi hemen başlattı. şubattan beri kullanıyorum folik asiti. nerdeyse 3 aydır. hamile kalmadan 3 ay önce başlanmalıymış öyle dedi bugün kadın doğumdaKizlarrrrr ben geldimgecmiyo şu günler yaaaaa bi an once 7 Mayıs gelsin :/ buarada fikrinizi alayim, folik asit için doktora gorunmemiz gerekir mi geç kalmadan?
Son adet tarihim 15 nisan. 12. günümdeyim ve hala çizgi görünmüyor. Yarın da eşim nöbetçi evde yok. Umarım çarşamba görünür artık silik de olsa.
Hoşbuldukkk
Gayet normL cikmis canim 19. Gün yumurtlama olmus sonrada siliklesms. Degerlendirdiysn olur insallah :)Merhaba kizlar banada yardimci olurmusunuz6 aydir bebis bekliyoruz daha birsey yok bu ay ovu testine basladim 26 gündür yapiyorum hep silik cizgi var 19 gün cift cizgi cikti merak ediyorum sizdede böyle hep silik cizgi varmi
aynen aynen kuzucum. zaten o yüzden umutsuz oluyorum kime sorsam stres yapmamak yum gününü dahi eşe söylememk gerek .. hele ben sbah sabah adamı dürttüm kalk silikleşme oldu haadiiiii diye. sonra da meğer daha koyulaşma olmamış. ee üsttüste de bana yaramıo malum diğer aylardan tecrübe .. o yüzden gel de umutlu ol karamsar olma. amann ne olacak bu halimiz. yarın gene p.tesi oyyy gelsin mesai
Ben daha bugün bebegin kac haftalik oldugunu ogrendgm icin anca yapabildmbende takvim eklesem mi? güzel olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?