ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Son adet tarihim 15 nisan. 12. günümdeyim ve hala çizgi görünmüyor. Yarın da eşim nöbetçi evde yok. Umarım çarşamba görünür artık silik de olsa.

Hoşbuldukkk
Canim hosgeldin benimde son adet tarihim 15 nisan :) sen kac gunde bir regl oluyorsun? Adet olmadan 14 gun once gerceklesir yumurtlama

Yukselmistir canim benim insallahh,gonlunu ferah tut ..

Canim hosgeldin benimde son adet tarihim 15 nisan :) sen kac gunde bir regl oluyorsun? Adet olmadan 14 gun once gerceklesir yumurtlama

Benim düzensiz adetlerim polikistik over olduğum için. Ama maksimum 32-33 günde oluyorum. Bat için de maksimum 15 mayıs görünüyor.

Geçen ay ovulasyon testiyle 16. gün pozitif görmüştüm. Ama bebek için bu ay başladık hayırlısıyla.

Bu arada aynı yaştayız sanırım. Seninde mi ilk bebek olacak?

Hadi insallah canim,ugurlu gelsin bu topic :) bende ovulasyon testi yapiyorum suan bendede T koyulasmadi henuz,bende ayni senin gibi 32-33 gunde regl oluyorum..durumumuz benzer,ama koyulasma olsada olmasada bu donemde gun asiri iliski olmasi gerekiyor yada 2 gunde bir..riske atmamak lazim

Evet haklısın benim de eşimin yarın nöbeti var. Bugünü değerlendireceğim çizgi olmasa da.
Bi de eşim dişi çekildiği için antibiyotik kullandı. Şansımızı düşürdü bu durum ama ilk denemenin günahı olmaz.

Kizlarrrrr ben geldim gecmiyo şu günler yaaaaa bi an once 7 Mayıs gelsin :/ buarada fikrinizi alayim, folik asit için doktora gorunmemiz gerekir mi geç kalmadan?

Kizlarrrrr ben geldim gecmiyo şu günler yaaaaa bi an once 7 Mayıs gelsin :/ buarada fikrinizi alayim, folik asit için doktora gorunmemiz gerekir mi geç kalmadan?
Evet Gelsin artık şu 8 Mayıs ben 2 3 aydır kullanıyorum folik asit. Önemliydi kullanıyorsanız başlA bence

bence başlamalısın canım. ben aile hekimime başvurdum şubat gibi hemen başlattı. şubattan beri kullanıyorum folik asiti. nerdeyse 3 aydır. hamile kalmadan 3 ay önce başlanmalıymış öyle dedi bugün kadın doğumda

Ama biliyosunuz yeni karar verdik çocuğa.. geç kalmadım dimi? Hemen aile hekimime gideyim çarşamba ozaman ben

Merhaba kizlar banada yardimci olurmusunuz 6 aydir bebis bekliyoruz daha birsey yok bu ay ovu testine basladim 26 gündür yapiyorum hep silik cizgi var 19 gün cift cizgi cikti merak ediyorum sizdede böyle hep silik cizgi varmi

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 103
Son adet tarihim 15 nisan. 12. günümdeyim ve hala çizgi görünmüyor. Yarın da eşim nöbetçi evde yok. Umarım çarşamba görünür artık silik de olsa.

Hoşbuldukkk

Canim bende siliklestigi gün birlikte olmustm suan hamileym cok şükür. Hatta benim aksamdan siliklesti ertesi gün aksam calisma oldu.

Merhaba kizlar banada yardimci olurmusunuz 6 aydir bebis bekliyoruz daha birsey yok bu ay ovu testine basladim 26 gündür yapiyorum hep silik cizgi var 19 gün cift cizgi cikti merak ediyorum sizdede böyle hep silik cizgi varmi
Gayet normL cikmis canim 19. Gün yumurtlama olmus sonrada siliklesms. Degerlendirdiysn olur insallah :)

Haa şöylee canım yaa mesai beni çok yormaya başladı biliyo musun bi bahar yorgunluğu var üzerimde haftasonu şehir dışına çıktık iyi geldi bak testlermi atıyorum yorumla bakalımmm. Kızlarr 0dolunay0 I imtisall M3rv3_gkn ve tümm arkadaşlarr :)) işaretlide çalışma oldu :))

Eklentiler

• 20150427_161607.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…