- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 31
Gayet normL cikmis canim 19. Gün yumurtlama olmus sonrada siliklesms. Degerlendirdiysn olur insallah :)
Canim bende siliklestigi gün birlikte olmustm suan hamileym cok şükür. Hatta benim aksamdan siliklesti ertesi gün aksam calisma oldu.
Geç değil canım ben de ilk karar verdigimde gitmiştimAma biliyosunuz yeni karar verdik çocuğa.. geç kalmadım dimi? Hemen aile hekimime gideyim çarşamba ozaman ben
Siliklesmeye baslams sanirm ama daha tam degil.Haa şöylee canım yaa mesai beni çok yormaya başladı biliyo musun bi bahar yorgunluğu var üzerimde haftasonu şehir dışına çıktık iyi geldi bak testlermi atıyorum yorumla bakalımmm. Kızlarr @0dolunay0 I imtisall @m3rv3_gkn ve tümm arkadaşlarr :)) işaretlide çalışma oldu :))
Hemen gideyim ben yaaaa :)Geç değil canım ben de ilk karar verdigimde gitmiştim
yok canım bilmiyorum ben daha :) haftaya gitcem doktoraBen daha bugün bebegin kac haftalik oldugunu ogrendgm icin anca yapabildmsen net biliyr musun ? Biliyrsn yap sende :))
Bu gün de çalış istersen. Ay inanır misin artık yorum yapmaya bile korkuyorumHaa şöylee canım yaa mesai beni çok yormaya başladı biliyo musun bi bahar yorgunluğu var üzerimde haftasonu şehir dışına çıktık iyi geldi bak testlermi atıyorum yorumla bakalımmm. Kızlarr @0dolunay0 I imtisall @m3rv3_gkn ve tümm arkadaşlarr :)) işaretlide çalışma oldu :))
Benim de bir kutu folikasit bitti .. 50 tane vardı galiba içinde . 3 gündür bi gidemedim eczaneye. Ben öyle burdan arkadaşlar tavsiyesiyle kullandım . Benim saf doktor bişi dememistiHemen gideyim ben yaaaa :)
Aynen nnnn geçsin günler gelsin 5 mayisKizlarrrrr ben geldimgecmiyo şu günler yaaaaa bi an once 7 Mayıs gelsin :/ buarada fikrinizi alayim, folik asit için doktora gorunmemiz gerekir mi geç kalmadan?
Selam canim yumurtlamanin olacagi gun iki cizgide koyu cikiyor,onun disinda ki gunler benimde ikinci cizgi silik..19. Gunu ve 20 yi degerlendirdinmi?Merhaba kizlar banada yardimci olurmusunuz6 aydir bebis bekliyoruz daha birsey yok bu ay ovu testine basladim 26 gündür yapiyorum hep silik cizgi var 19 gün cift cizgi cikti merak ediyorum sizdede böyle hep silik cizgi varmi
Selam canim yumurtlamanin olacagi gun iki cizgide koyu cikiyor,onun disinda ki gunler benimde ikinci cizgi silik..19. Gunu ve 20 yi degerlendirdinmi?
:) insallah tutmustur canimm..Degerlendirmezz oluuurmuyum kacirmadim tabii :)
benimde aynı canım senin gibi bat 5 mayıs senin nezamanSelam canim yumurtlamanin olacagi gun iki cizgide koyu cikiyor,onun disinda ki gunler benimde ikinci cizgi silik..19. Gunu ve 20 yi degerlendirdinmi?
Benim daha cok var canim 15 mayis :) insallah once sen,sonra ben veririz guzel haberibenimde aynı canım senin gibi bat 5 mayıs senin nezaman
:) insallah tutmustur canimm..
Siliklesmeye baslams sanirm ama daha tam degil.
Bu gün de çalış istersen. Ay inanır misin artık yorum yapmaya bile korkuyorum
. Kelin ilacı olsa misali. Doğrusu yazdığın gibi hamisler yorumlasa daha dogru olur
bak hemen olumsuzu düşünmeye başlamışsınadet günüm yarın benimde tekrar test yaptırcam bakalım dua edin dış gebelik olmasın kızlar
canım birilerinin 2 gun önce gorundu diye senınde aynı olacak değil ya nasılki birileri ılk aylarda hamile kalırken birilerinin aylarca hatta yıllarcs beklemesi gibi....bu topikte bu aralar bi umutsuzluk var ya haydi hayırlısıSelam kızlar doktordan geliyorum. Ultrasonla baktı kese görünmedi daha bat a 2 gün oluncakan tahlili istedi, saat 1'den sonra alıcam. arkadaşım da benim 2 gün önce görünmüştü dedi, benim moral düştü iyice 2 gün önce görünen var mı aranızda?
kuzu bende öyle düşünüyom değerden anlamıyorum ama öyle hissettim ıkız diyeCok iyi artms ikiz mi acabaaaaa
bilmediğim birşey daha ne işe yarıyor canım folikasitBenim de bir kutu folikasit bitti .. 50 tane vardı galiba içinde . 3 gündür bi gidemedim eczaneye. Ben öyle burdan arkadaşlar tavsiyesiyle kullandım . Benim saf doktor bişi dememisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?