ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kuzum burdan okuduklarima gore gqyet iyi tebrik ederim bnce hamilesin
sağol canım :) evet sonuç pozitif ama yarın tekrar kan testi yaptırcam bakalım beta hcg yükselmiş mi? 2 gün sonra tekrar yaptırmak lazımmış dış gebelik riski için. İnşallah yoktur öyle bişey

Ayy canimm simdiden tebrik ederim,cok guzel bir deger,hamilesin vallaa,dikkat et kendine..belirti varmiydi sende canim hic ?
çok sağol tatlım:) belirti olarak böyle ara ara kasık ağrım vardı ama adet olcam sanırım diye önemsemedim. ama acayip göğsüm sızlıyodu göğüs uçları falan. yarın tekrar test yaptırcam bakalım yükselmiş mi beta hcg

daha benim bata 3 gün var canım. yarın doktora gidicem. bata 5 gün kala çıkmıştı. bende bilmiyorum hiçbirşey, aynı senin durumundayım. hamile olduğuma hala inanmıyorum :)
ben doktora 5 mayısda gidiyim diyorum ilk doktor randevusu 4-10 mayıs yazıyo hamilelik takviminden hesaplayınca. yarın yine test yaptırcam ben sen yaptırdın mı tekrar kan testi hcg yükseliyo mu bakalım

ben doktora 5 mayısda gidiyim diyorum ilk doktor randevusu 4-10 mayıs yazıyo hamilelik takviminden hesaplayınca. yarın yine test yaptırcam ben sen yaptırdın mı tekrar kan testi hcg yükseliyo mu bakalım
Ben bugün gidicem canım. Bata 2 gün var ama o kadar bekleyemem. Hipotiroidi ve alerjik astım hastasıyım çünkü. Bu mevsim de astımi tetikliyor malesef. O yüzden korkuyorum

Bir de Hipotiroidi düşüge neden olabiliyor. Benin ki kontrol altında artık ama ilaçla. Tedirginim o yüzden. Hayırlısı bakalım hakkımızda

ha
Bir de Hipotiroidi düşüge neden olabiliyor. Benin ki kontrol altında artık ama ilaçla. Tedirginim o yüzden. Hayırlısı bakalım hakkımızda
yırlısı canım dikkat et o zaman kendine.bende hemencecik yarın olsun istiyorum. inşallah değerim yükselmiştir.

ayyy inşallah canımm benim yazdıklarını okuyunca bile tuhaf oldum inşallah allahım bana ve herkeze nasip eder bu mutlulugu

tebrikkkklerrrr canım tebriklerr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah bizlerede bol bol dua et canım

ha

yırlısı canım dikkat et o zaman kendine.bende hemencecik yarın olsun istiyorum. inşallah değerim yükselmiştir.
bende regli günüm hemen geçsin istiyorum. o zaman kafam daha rahat olacak. sende dikkat et kendine canım. bu günler çok önemli :)

tebrikkkklerrrr canım tebriklerr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah bizlerede bol bol dua et canım
etmez miyim hep ediyorum canımm :) allah herkese nasip etsin inşallah. ben çok dua ettim rabbim kabul etti çok şükür. inşallah sağlıklıdır bebişim

canım bu göğüs ucu ağrısı ne zamandan itibaren başladı. Her ikisi de mi . Sağlıkla al kucağına bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…