- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
sağol canım :) evet sonuç pozitif ama yarın tekrar kan testi yaptırcam bakalım beta hcg yükselmiş mi? 2 gün sonra tekrar yaptırmak lazımmış dış gebelik riski için. İnşallah yoktur öyle bişeyKuzum burdan okuduklarima gore gqyet iyi tebrik ederim bnce hamilesin
çok sağol tatlım:) belirti olarak böyle ara ara kasık ağrım vardı ama adet olcam sanırım diye önemsemedim. ama acayip göğsüm sızlıyodu göğüs uçları falan. yarın tekrar test yaptırcam bakalım yükselmiş mi beta hcgAyy canimm simdiden tebrik ederim,cok guzel bir deger,hamilesin vallaa,dikkat et kendine..belirti varmiydi sende canim hic ?
ben doktora 5 mayısda gidiyim diyorum ilk doktor randevusu 4-10 mayıs yazıyo hamilelik takviminden hesaplayınca. yarın yine test yaptırcam ben sen yaptırdın mı tekrar kan testi hcg yükseliyo mu bakalımdaha benim bata 3 gün var canım. yarın doktora gidicem. bata 5 gün kala çıkmıştı. bende bilmiyorum hiçbirşey, aynı senin durumundayım. hamile olduğuma hala inanmıyorum :)
canım sen ilk kan testinden sonra tekrar test yaptırdın mı dış gebelik ihtimali için beta hcg yükselmişmiydiEvet hamilesin dikkat et kendine
Ben bugün gidicem canım. Bata 2 gün var ama o kadar bekleyemem. Hipotiroidi ve alerjik astım hastasıyım çünkü. Bu mevsim de astımi tetikliyor malesef. O yüzden korkuyorumben doktora 5 mayısda gidiyim diyorum ilk doktor randevusu 4-10 mayıs yazıyo hamilelik takviminden hesaplayınca. yarın yine test yaptırcam ben sen yaptırdın mı tekrar kan testi hcg yükseliyo mu bakalım
Bir de Hipotiroidi düşüge neden olabiliyor. Benin ki kontrol altında artık ama ilaçla. Tedirginim o yüzden. Hayırlısı bakalım hakkımızdaben doktora 5 mayısda gidiyim diyorum ilk doktor randevusu 4-10 mayıs yazıyo hamilelik takviminden hesaplayınca. yarın yine test yaptırcam ben sen yaptırdın mı tekrar kan testi hcg yükseliyo mu bakalım
canım sen ilk kan testinden sonra tekrar test yaptırdın mı dış gebelik ihtimali için beta hcg yükselmişmiydiEvet hamilesin dikkat et kendine
nladım canım geçmiş olsun. haber ver durumlardanBen bugün gidicem canım. Bata 2 gün var ama o kadar bekleyemem. Hipotiroidi ve alerjik astım hastasıyım çünkü. Bu mevsim de astımi tetikliyor malesef. O yüzden korkuyorum
yırlısı canım dikkat et o zaman kendine.bende hemencecik yarın olsun istiyorum. inşallah değerim yükselmiştir.Bir de Hipotiroidi düşüge neden olabiliyor. Benin ki kontrol altında artık ama ilaçla. Tedirginim o yüzden. Hayırlısı bakalım hakkımızda
ayyy inşallah canımm benim yazdıklarını okuyunca bile tuhaf oldum inşallah allahım bana ve herkeze nasip eder bu mutluluguhoşgeldin canım inşallah çok beklemeden hayırlı haberini alırsın sen tam duzeni tutturmuşsun bana göre yumurtlamadan bir gun once ve bir gun sonra ılışki olmuş sanırım burda hamile kalanlar hep bu şekilde kalmıştı
silik bir çizgi var gıbı cnm..ne yaptın haftasonu giremedim gittinmi kan testine ?canım yaptım test öğleden sonra çok çok silik bi çizgi var gibi ama bilemedim. resmini yükledim ama ekranda belli olur mu bilmiyorum
ivettt bu çok nettt bebiş burdayım diyorrrrbu daha mı net
Adetimi 3 gün gecince yapmistm 825 cikmisti.canım sen ilk kan testinden sonra tekrar test yaptırdın mı dış gebelik ihtimali için beta hcg yükselmişmiydi
adet günüm yarın benimde tekrar test yaptırcam bakalım dua edin dış gebelik olmasın kızlarAdetimi 3 gün gecince yapmistm 825 cikmisti.
nım dün kan testi yaptırdım 135,1 çıktı pozitif yani. ama yarın tekrar yaptırcam bakalım yükselmiş misilik bir çizgi var gıbı cnm..ne yaptın haftasonu giremedim gittinmi kan testine ?
bende regli günüm hemen geçsin istiyorum. o zaman kafam daha rahat olacak. sende dikkat et kendine canım. bu günler çok önemli :)ha
yırlısı canım dikkat et o zaman kendine.bende hemencecik yarın olsun istiyorum. inşallah değerim yükselmiştir.
etmez miyim hep ediyorum canımm :) allah herkese nasip etsin inşallah. ben çok dua ettim rabbim kabul etti çok şükür. inşallah sağlıklıdır bebişimtebrikkkklerrrr canım tebriklerr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah bizlerede bol bol dua et canım
canım bu göğüs ucu ağrısı ne zamandan itibaren başladı. Her ikisi de mi . Sağlıkla al kucağına bebişiniçok sağol tatlım:) belirti olarak böyle ara ara kasık ağrım vardı ama adet olcam sanırım diye önemsemedim. ama acayip göğsüm sızlıyodu göğüs uçları falan. yarın tekrar test yaptırcam bakalım yükselmiş mi beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?