canım kasık ağrım var özellikle solda. normaldir bu demi ara ara artıyo ağrıAdetimi 3 gün gecince yapmistm 825 cikmisti.
Olmaz Allah'ın izniyle ya icini ferah tut :)adet günüm yarın benimde tekrar test yaptırcam bakalım dua edin dış gebelik olmasın kızlar
Normal tabi benimde oyleydi :)canım kasık ağrım var özellikle solda. normaldir bu demi ara ara artıyo ağrı
Ay benimde sol özellikle böyle sızı gibi. Ay olurmuş bir decanım 1-1,5 haftadır falan var.solda daha yoğun olmak üzere ikisindede vardı. amin canım inşallah sağlıklıdır. sıra sizde inşallah
Canım moralini sakın bozma kese bukadar erken görünmez bhcg değerinin 2000 falan olması lazım o da 5.hafta civarında olur bazen daha geç bile görünebiliyor içini ferah tutSelam kızlar doktordan geliyorum. Ultrasonla baktı kese görünmedi daha bat a 2 gün oluncakan tahlili istedi, saat 1'den sonra alıcam. arkadaşım da benim 2 gün önce görünmüştü dedi, benim moral düştü iyice 2 gün önce görünen var mı aranızda?
çok sağol canım. içim rahatladı. geriliyorum iyice. beklemek çok zormuş. normalde hafta sonu çok hızlı geçer, bu hafta sonu yerinde saydı. bakalım diğer günler nasıl geçecek. Rabbim sabır versin hepimizeCanım moralini sakın bozma kese bukadar erken görünmez bhcg değerinin 2000 falan olması lazım o da 5.hafta civarında olur bazen daha geç bile görünebiliyor içini ferah tut
Canim gorunmez ki hemen o doktorda bilmiyr heralde bakmis öyle. Benim bat 3 gün gecti doktor 1 hafta sonra gel keseye bakalım demişti. Takilma canim b.hcg 1500lerde olunca gorunuyr kese seninki o kadar olmamistir daha yeni.ogrendn çünkü. Aklina kötü bisey getirmw yanii.Selam kızlar doktordan geliyorum. Ultrasonla baktı kese görünmedi daha bat a 2 gün oluncakan tahlili istedi, saat 1'den sonra alıcam. arkadaşım da benim 2 gün önce görünmüştü dedi, benim moral düştü iyice 2 gün önce görünen var mı aranızda?
teşekkür ederim canım kan sonucunu aldım rahatladım biraz zaten. 727.1 olmuş :) inşallah bir süre sonra görünür. çookkk sağolCanim gorunmez ki hemen o doktorda bilmiyr heralde bakmis öyle. Benim bat 3 gün gecti doktor 1 hafta sonra gel keseye bakalım demişti. Takilma canim b.hcg 1500lerde olunca gorunuyr kese seninki o kadar olmamistir daha yeni.ogrendn çünkü. Aklina kötü bisey getirmw yanii.
Cok iyi artms ikiz mi acabaaaaateşekkür ederim canım kan sonucunu aldım rahatladım biraz zaten. 727.1 olmuş :) inşallah bir süre sonra görünür. çookkk sağol
vallaa bilmiyorum. ayyy keşke zor oluyor görüyorum ikisini büyütmek ama süper olur yaaaCok iyi artms ikiz mi acabaaaaa
Hayırlısı olsn :)))vallaa bilmiyorum. ayyy keşke zor oluyor görüyorum ikisini büyütmek ama süper olur yaaaerkekte de çok oluyormuş galiba öyle okumuştum bir yerde. hayırlısıyla böyle devam eder inşallah :)
HoşgeldinMerhabalar hanımlar
Ben de bu ay başlayacağım teste. Yeni çocuk düşünmeye başladık. Aranıza katılmak istedim ben de.
Hosgeldin canım. Son adet tarihin nedir . Başladın mi testlereMerhabalar hanımlar
Ben de bu ay başlayacağım teste. Yeni çocuk düşünmeye başladık. Aranıza katılmak istedim ben de.
Aminnn canım çok sağol :)Hayırlısı olsn :)))
Bugün T beni de terketti. Hiç yok. Gebelik varsa adete yakın koyulasiyor mus Galiba. Benim de 18. Günüm. bat 8 Mayıs. 28 29 adet DöngüM. Aynı günleri mi bekliyoruz?benim t hiç yok . kuruyunca belli belirsiz çıkmış. tabi benim 13. günü koyu çıktı sonra silikleşti. bugün 18. gün galiba. hani tekrar koyulaşmaya başlar belkim dedimdi hamilelik varsa
canım ayıptır sorması nasıl değerlendirdin yumurtlama günlerini.ve belirtilerin oldumu anlatsana birazcanım 1-1,5 haftadır falan var.solda daha yoğun olmak üzere ikisindede vardı. amin canım inşallah sağlıklıdır. sıra sizde inşallah
canım aslında bu ay 2-3 günde bir oldu pek gün takibi yapmadım açıkçası ama ovu testi yaptım hergün. koyu çıktığı günü değerlendirmiştik. bu ay rahat davrandım biraz sanırım stres yapmayınca oldu
canım ayıptır sorması nasıl değerlendirdin yumurtlama günlerini.ve belirtilerin oldumu anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?