Yaaaa inşallah. Nasıl isterim burda sizinle paylaşmak falan . Ay allahimmm nasip eder inşallahGünaydınnnn canımmmEn kısa zamanda bebiş haberini alalım bizim de yüzümüz gülsün seninle canım
Kizlar hayalet filan bisey goruyormusunuz
napıyım canım ya kişiliğim böyle malesef benim herşeyin en olumsuzunu düşünüyorum. 5 yıllık evliyim bide düşün yani stresi. aşıla valla çok ihtiyacım var pozitif insanlara. etrafımda moral vereceklerine daha kötü yapıyolarcanım birilerinin 2 gun önce gorundu diye senınde aynı olacak değil ya nasılki birileri ılk aylarda hamile kalırken birilerinin aylarca hatta yıllarcs beklemesi gibi....bu topikte bu aralar bi umutsuzluk var ya haydi hayırlısıumut aşılıcam valla
keşkeeee hep hayalimdir valla :)kuzu bende öyle düşünüyom değerden anlamıyorum ama öyle hissettim ıkız diye
Hadi yaaaaBen göremedim maalesef
Hadi yaaaa
Yok canim dha 3 yada 4 gin vargünün geçti mi?
Yok canim dha 3 yada 4 gin var
Ama kimsindede hemencecik cikiyorO zaman varsa da çıkmayabilir. Ümitsizliğe kapılma sakın.
Kimisinde de 1 hafta sonra ancak çıkıyor geç döllenme olduğundan. Kafanı karıştırma böyle şeylerle canım.Ama kimsindede hemencecik cikiyor
Görünmüyor canimKizlar hayalet filan bisey goruyormusunuz
Degerin cok guzel artms canim sakın oyle dış gebelik bos gebelik falan diye düşünme Allah ın izniyle göreceksin sende bebegini kalbini duyacaksınkeşkeeee hep hayalimdir valla :)
Ben de göremedim kuzummmmKizlar hayalet filan bisey goruyormusunuz
Benim kafadansin sen de 4 kala silik de olsa çıkması lazım . Aslında ölçü o değil . Yumurtlama dan kaç gün geçtiği. 11 12 gün gectiyse gebelik varsa çıkarAma kimsindede hemencecik cikiyor
Evet canimm silikte olsa belirmesi lazim eger varsaaa :) sanirim benimki hayalet gibi oldugu icin yok :) olsunnn allah buyuk bi gin gorcem o cizgiyi benim bugun yumurtlamadan snraki 10. Gun canimmBenim kafadansin sen de 4 kala silik de olsa çıkması lazım . Aslında ölçü o değil . Yumurtlama dan kaç gün geçtiği. 11 12 gün gectiyse gebelik varsa çıkar
Bulantidan mi canim alirsin daha benceeeKızlar nerdeyse 10 gunde 1 kilo verdim sevinsem mi uzulsem mi bilemedimm....
Bi ben görüyor um zaten o hayali cizgiyi canim senin gormemen normal :)Ben de göremedim kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?