Odaaa bir fikir oda bir umut kapisi herseyden once rabbim hayirlisini sagliklisini versin canim cikta takmiyorum varsaa da allahtan yoksa da allahtan ben uzulsemmde sevinsemde allahin bildigi oluyor insallah vardir insallah yeni yeni olusuyordur teni salgilaniyordurKimisinde de 1 hafta sonra ancak çıkıyor geç döllenme olduğundan. Kafanı karıştırma böyle şeylerle canım.
Belki beta sende henüz çok hızlı yükselmemiştir, belki test bozuktur demi
Bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun sanırım sevindim canım benim,üzülme senin değil bebeğinin kilo alması önemliKızlar nerdeyse 10 gunde 1 kilo verdim sevinsem mi uzulsem mi bilemedimm....
Canimmm hoşgeldin. Kendini toparlamana sevindim. Zor işlerle uğraştıran rabbim sana kolay güzellikler verecek inşallah. Ben aynı durumdayım beklemede ve umutsuzca. . Bat a 6 gün kaldı . Belirti aramaya başladım.Merhabalar kızlar ben geldim birkaç gündür gezdim tozdum kafamı dağıttım dün düşük tamamen gerçekleşti ne yazıkkibugün yine hastanelerde kosturmacadaydım,eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var doktor her ihtimale karşı uyuşmazlık iğnesi yapılsa iyi olur dedi,iğneyi devletin karşılaması için hastaneye yatış yapılması gerekiyor tekrar ultrason,eşimden kan alınması falan gerekiyormuş bir sürü prosedür doktor geç kalabilirsin dışarıdan alma imkânın varsa temin et dedi iğne 210 tl aldım yaptırdım ama imkanı olmayan ne yapacak bilemedim. Zor işlermiş bunlar sizler ne durumdasınız takip edemedim ama müjdeyi alanlar varsa sağlıkla kucaklarına alırlar bekleyenler de güzel haberi alırlar inşallah
Üzülme kuzum bebis Kilo alır. Senin formda olman güzel bir şey. Kaç kilosun canım. Ben de 3 aydır bebis istiyorum diye spor yapmıyor iyi yiyordum falan tatlılar falan. Aldım. 3 kiloKızlar nerdeyse 10 gunde 1 kilo verdim sevinsem mi uzulsem mi bilemedimm....
Evet cok şükür canim :)Bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun sanırım sevindim canım benim,üzülme senin değil bebeğinin kilo alması önemli
Ben suan 69um yaaÜzülme kuzum bebis Kilo alır. Senin formda olman güzel bir şey. Kaç kilosun canım. Ben de 3 aydır bebis istiyorum diye spor yapmıyor iyi yiyordum falan tatlılar falan. Aldım. 3 kilo
Hamilelik ten sonra da diyet topiki nde buluşuruz. Başlık açması ben denBen suan 69um yaa
Evet bulantidan. Bisey yiyemiyorm. Aslında kilo versm iyi ama bebekten dolayı yemek yemeye zorluyrm kendimi.Bulantidan mi canim alirsin daha benceee
O zaman da bebekler emecekleri icin bence biz bir süre diyet falan yapamayizzHamilelik ten sonra da diyet topiki nde buluşuruz. Başlık açması ben den
Evet canim bosverrr senn sonucta bebek icin aliyosun benim olsada keske kilo alsam da vermesem birde canim sen hamissin benim kasigim belim cok agriyor batda 3 yada 4 gun varya bi belirti olablrmi sence bugun yumurtlamadan snraki 10. GunO zaman da bebekler emecekleri icin bence biz bir süre diyet falan yapamayizz
Öyle canım kötünün kötüşünü duyunca düşününce bu haline bile şükrediyor insan. Yapmamaya çalış canım belirti aramak bile başlı başına stres kaynağı zaten herkesin belirtisi de bir olmuyor ya,bebeğin gelecek en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşacaksın inşallahCanimmm hoşgeldin. Kendini toparlamana sevindim. Zor işlerle uğraştıran rabbim sana kolay güzellikler verecek inşallah. Ben aynı durumdayım beklemede ve umutsuzca. . Bat a 6 gün kaldı . Belirti aramaya başladım.
Hamilelik belirtileri adet belirtilerinin aynisi zaten. Olabilir adetin gecsin testi tekrarla istersn.Evet canim bosverrr senn sonucta bebek icin aliyosun benim olsada keske kilo alsam da vermesem birde canim sen hamissin benim kasigim belim cok agriyor batda 3 yada 4 gun varya bi belirti olablrmi sence bugun yumurtlamadan snraki 10. Gun
İnşallah canım reglime 1 gün var. Pazartesi yine doktora gidicem. Iple çekiyorum. Netten sürekli birseyler okudukça bozuyorum moralimi. cok sagol canım duyucam Allahın izniyle. Artık daha çok inanıyorum, içime doğuyorDegerin cok guzel artms canim sakın oyle dış gebelik bos gebelik falan diye düşünme Allah ın izniyle göreceksin sende bebegini kalbini duyacaksın
Canım mide bulantin var mı? Vermen sorun değilmiş 6 aylık hamile arkadaşım öyle demişti. O da bulantidan ilk haftalarda 2 kilo verdi. Sonra alıyorsun diyo takma kafanaKızlar nerdeyse 10 gunde 1 kilo verdim sevinsem mi uzulsem mi bilemedimm....
Var canım yarın tekrar yap bence hayaleti gördüm benKizlarrrr bide buna bakin
Canim fotoda belli olmuyo.ama yeni yaptim bunu bu cizgi yeri belli yani ama iste ne bilim yaparim yarindaVar canım yarın tekrar yap bence hayaleti gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?