Ay gerçeğini görmek lazım . Ben göremedim o kadar zumladim. inşallah hamişşşştir ayyy inşallahVar var resimde daha silik çıkıyor yarında yap sen
Yapacam canimmm bebis vardir insallah cok fena bel agrim varVar var resimde daha silik çıkıyor yarında yap sen
Kurumus halini attim bide ona bak canimmm inanki net belli oluor silik amaAy gerçeğini görmek lazım . Ben göremedim o kadar zumladim. inşallah hamişşşştir ayyy inşallah
Ay gördümmmmmmmmm. Valla hayalet. Kizzzzz hsmissin inşallahkafayi taktim bugun bu teste bakin kuruduktan sonraki haline
Direeeennn glsmhmt. ..Kurumus halini attim bide ona bak canimmm inanki net belli oluor silik ama
Ahhh sende gordunnn ya allahin izniyle kesin hamism efe hamileysem ov. Testi sagolsn :)Ay gördümmmmmmmmm. Valla hayalet. Kizzzzz hsmissin inşallah
İnsallahhhh o bebis bu göbüşe girecek :)Direeeennn glsmhmt. ..var inşallah çizgi. O bebis buraya gelecek
Ovu. Testi bi bana yaramadı arkadaş. . Efkarlandim gene .. Oy oyAhhh sende gordunnn ya allahin izniyle kesin hamism efe hamileysem ov. Testi sagolsn :)
Valaa canim yarayana yariyor insallah bizede yararOvu. Testi bi bana yaramadı arkadaş. . Efkarlandim gene .. Oy oy
Uykucu sirinlik yok bu ay. İyi çalış gelsin bebissss. Ay ayol bu kız hamile kalınca da uyuyan güzel é döner.
Degerin cok guzel artms canim sakın oyle dış gebelik bos gebelik falan diye düşünme Allah ın izniyle göreceksin sende bebegini kalbini duyacaksın
Bencede bugunde olsun canim garantileAyyy uyumadimm kizlar iki gundur uyumuyorum calismalardayim bi bakar misiniz testlere isaretli olanlarr calisilan gunler bugunde kesinlikle olmali de miblueflower 0dolunay0 M3rv3_gkn
Bugün olsun canim :)Ayyy uyumadimm kizlar iki gundur uyumuyorum calismalardayim bi bakar misiniz testlere isaretli olanlarr calisilan gunler bugunde kesinlikle olmali de miblueflower 0dolunay0 M3rv3_gkn
Evet canim var ondan heralde.Canım mide bulantin var mı? Vermen sorun değilmiş 6 aylık hamile arkadaşım öyle demişti. O da bulantidan ilk haftalarda 2 kilo verdi. Sonra alıyorsun diyo takma kafana
Ben hâlâ goremedimmm yaaaa benim gozler sıkıntılı galibaKizlarrrr bide buna bakin
Ben gördüm vallaha ya :)kafayi taktim bugun bu teste bakin kuruduktan sonraki haline
Bende sumdi gordm sankii git kan testi uaptr yaa insallah cikar :)kafayi taktim bugun bu teste bakin kuruduktan sonraki haline
Oleyyyyyyyy bir kisi daha gördü :)Ben gördüm vallaha ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?