ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ya kızlar ben serophene içmiştim bu ay 11.gün başladım ovulasyona bugün adetin 18.günü hala silik ama gözle net görünür şekide çizgi beliriyor hergün yapıyorum adetin 9 yada 10.günü yumurtlaadım varsayalım peki bu gözle görünür hergün ki çizgi neyin nesi böyle olan var mı aranızda ?

Canım içtiğin şeyin ne işe yaradığını bilmemekle birlikte. Koyulaşmanin olduğunu görmedim hiç kendi testleriMde. Yumurtlama dan sonra siliklesip yok oluyor t ...

klomen gibi yumurtlama ilacı canım,bende 4 aydır ovulasyon tutuyorum yumutlama günüm geçince görünmüyor bile siliklikten ama bu sefer niye böyle oluyor anlamadım

Ayyy uyumadimm kizlar iki gundur uyumuyorum calismalardayim bi bakar misiniz testlere isaretli olanlarr calisilan gunler bugunde kesinlikle olmali de mi @blueflower @0dolunay0 M3rv3_gkn
Kızzzz aliniyom ha. Bilgisizim evet elime yüzüme bulaştırabilirm testleri ama . Yorum yapıyım yahu. Çalışmalara devamm.kuzucuk. İyi değerlendirmişsin ama helal sana

klomen gibi yumurtlama ilacı canım,bende 4 aydır ovulasyon tutuyorum yumutlama günüm geçince görünmüyor bile siliklikten ama bu sefer niye böyle oluyor anlamadım
Ay belki hamişşşşdir. 2 gun kala kopkoyu çıksın inşallah ovu. Testin.. Ve guzel haberlerle gel. Bat ne zaman

Yaaaa uf gecmicek mi günler yaaa? Yarın folik asit için aile hekimine gidicem hemen başlamalıyım geç bile kaldım
Eczaneden direk al kuzum ya gerek yok hekimé falan 5 lira mı neydi . Tabi gitmek daha dogru olurrr

Oyy kıyamam kuzum ne eline yüzüne bulaştırması sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allaha kalmış
Canimm seviyorum seni . İyisin demi. Oh işlemlerinde bitti bitiyor. Yeni ay . Aylar senin olsun bizim olsun. Bebisler sağlıkla gelsin .. dimi ama yani daha napiyim ben . Vermese Rabbim.ben napiyim . Hesapladık ettik o kadar . Uğraştık. İnşallah verir. .

Canım ben göremedim ama gören arkadaşlar var daha erken ama inşallah vardır bebiş
Kör göz bakınca görülüyor zor gördük ama . Bi yok dedim bi var. Siz daha ii bilirsiniz de böyle bi durumda kan da çıkması gerekmez mi. Kan testi yaptı mı acaba

Kızzzz aliniyom ha. Bilgisizim evet elime yüzüme bulaştırabilirm testleri ama . Yorum yapıyım yahu. Çalışmalara devamm.kuzucuk. İyi değerlendirmişsin ama helal sana

Kuzucumm niyee aliniyorsun senden alintiladim ya direkt gorecegin icin vorones demedim sekerimm seninde fikirler onemli ikimiz buranin demirbasi olduk sayilir bide hamis olabilirsekk ooo nasill da guzeel olur insallah once sen sonra ben guzel haberleri aliriz Allah in izniyle :))

Oyy kıyamam kuzum ne eline yüzüne bulaştırması sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allaha kalmış

Ne guzel demissin agzina saglik canim nasilsin ? Gecmis olsun canim sorunu cozmussundr insallah hayirlisiyla saglikla bu guzel duyguyu yasarsin , yasariz insalkahh. Var yaa kizdiriyo vorones bizleri belirti olmayabilir adet belirtisi de olabilir ama iste bende dusunmeden edemedigim icin anliyorum voronesi

[QUOTEVillag, post: 40714584, member: 662657"]keşkeeee hep hayalimdir valla :)[/QUOTE]
Aynen valla bende çok iatiyorum allahim hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…