var dıyom nıye benı anlamıyorsun yarın tekrar yap aaaaaaaaaaOleyyyyyyyy bir kisi daha gördü :)
Canım gayet iyi hem koyuluk hem çalışmalar bugünü değerlendir silikleşmiş çünküAyyy uyumadimm kizlar iki gundur uyumuyorum calismalardayim bi bakar misiniz testlere isaretli olanlarr calisilan gunler bugunde kesinlikle olmali de mi @blueflower @0dolunay0M3rv3_gkn
Canım içtiğin şeyin ne işe yaradığını bilmemekle birlikte. Koyulaşmanin olduğunu görmedim hiç kendi testleriMde. Yumurtlama dan sonra siliklesip yok oluyor t ...ya kızlar ben serophene içmiştim bu ay 11.gün başladım ovulasyona bugün adetin 18.günü hala silik ama gözle net görünür şekide çizgi beliriyor hergün yapıyorum adetin 9 yada 10.günü yumurtlaadım varsayalım peki bu gözle görünür hergün ki çizgi neyin nesi böyle olan var mı aranızda ?
Seninde koyuluk gayet güzel yarın silikleşecek büyük ihtimalle,bugünü ve yarını boş geçme canımKizlarr buda benimkiler bugun snki en koyu gibi..ama yarin oburgun dahada koyulasirmi acaba..yoksa bugun yumurtlama olur mu? Ay bilemedimm :S
Kızzzz aliniyom ha. Bilgisizim evet elime yüzüme bulaştırabilirm testleri ama . Yorum yapıyım yahu. Çalışmalara devamm.kuzucuk. İyi değerlendirmişsin ama helal sanaAyyy uyumadimm kizlar iki gundur uyumuyorum calismalardayim bi bakar misiniz testlere isaretli olanlarr calisilan gunler bugunde kesinlikle olmali de mi @blueflower @0dolunay0M3rv3_gkn
Ay belki hamişşşşdir. 2 gun kala kopkoyu çıksın inşallah ovu. Testin.. Ve guzel haberlerle gel. Bat ne zamanklomen gibi yumurtlama ilacı canım,bende 4 aydır ovulasyon tutuyorum yumutlama günüm geçince görünmüyor bile siliklikten ama bu sefer niye böyle oluyor anlamadım
Eczaneden direk al kuzum ya gerek yok hekimé falan 5 lira mı neydi . Tabi gitmek daha dogru olurrrYaaaa uf gecmicek mi günler yaaa? Yarın folik asit için aile hekimine gidicem hemen başlamalıyım geç bile kaldım
Oyy kıyamam kuzum ne eline yüzüne bulaştırması sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allaha kalmışKızzzz aliniyom ha. Bilgisizim evet elime yüzüme bulaştırabilirm testleri ama . Yorum yapıyım yahu. Çalışmalara devamm.kuzucuk. İyi değerlendirmişsin ama helal sana
Hımmm. Aman boşver yapma ovu testi falan. Beklemedesin sen de ben gibi . Ben de de belirti yok bugün de gitti kaldı 6 gün ....ayy inşallah canım ama hiç belirtim de yokki gerçi adete 11 gün var 9 mayıs :)
Canım ben göremedim ama gören arkadaşlar var daha erken ama inşallah vardır bebişkafayi taktim bugun bu teste bakin kuruduktan sonraki haline
Canimm seviyorum seni . İyisin demi. Oh işlemlerinde bitti bitiyor. Yeni ay . Aylar senin olsun bizim olsun. Bebisler sağlıkla gelsin .. dimi ama yani daha napiyim ben . Vermese Rabbim.ben napiyim . Hesapladık ettik o kadar . Uğraştık. İnşallah verir. .Oyy kıyamam kuzum ne eline yüzüne bulaştırması sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allaha kalmış
Kör göz bakınca görülüyorCanım ben göremedim ama gören arkadaşlar var daha erken ama inşallah vardır bebiş
Bugün olsun canim :)
Kızzzz aliniyom ha. Bilgisizim evet elime yüzüme bulaştırabilirm testleri ama . Yorum yapıyım yahu. Çalışmalara devamm.kuzucuk. İyi değerlendirmişsin ama helal sana
Oyy kıyamam kuzum ne eline yüzüne bulaştırması sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allaha kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?