ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

9ay azda dgl bari bi an once olsa bebis kıyafeti alıyorum bazen gezerkn cok begendgm seyleri modasi gececek bebek gelene kadar bu ay da gelmezse cok abartmış olacak
o kıyafetlerin aşkına gelmesi gerek artık

canım stedi yaptım dersin kız

kuzum gel gel inşallah hissettiğini biraz önce rabbim tattırır sana

Kizlar merhabaaaa ay ben kafamda belirti yaratiyorum ya kasik ve bel bolgemde agri var gaz sancisi gibi :)
Bunlar belirti olamaz herhalde demi deliriyorummm anammm yavas yavas acaba yerleşme olurken boyle sanci filan oluyomuki :)

Kizlar merhabaaaa ay ben kafamda belirti yaratiyorum ya kasik ve bel bolgemde agri var gaz sancisi gibi :)
Bunlar belirti olamaz herhalde demi deliriyorummm anammm yavas yavas acaba yerleşme olurken boyle sanci filan oluyomuki :)
Olabilr tatlm hadi inş

bana da üç hafta sonra ikili test yapılacak, onun için çağırdı sadece yani. burda sürekli doktor değiştiriyor devlet bide yer bakımından çok sıkıntıda yoksa kronik hastalıklarıma hep devlette devam ediyorum. bakalım bir dahaki sefere de aynı olursa değiştirmeyi düşünüyorum. sağol canımmm. Allahtan aile hekimim yaptı testleri de içim rahat yoksa doktorla kesin bi kavga ederdim

ben de tam bunun için geldim buraya. akıntım oldu adetten önce başlayan koyu cinsten . yani bu ay da olmadııııııııııııııı. hayırlısı ya . üzülmüyorum yaa gelmese gelmesinn napiyimmm

Tatlim ben akıntıdan bahsettm fakat adete bikac gun kala olan akıntıdan daha war bize

Adetten önce beyaz akıntıdan sonra kesinlikle adet olunurmu ?
Adetten önce beyaz akıntı gelirmi ?
Adet öncesi görülen beyaz akıntının artması,yoğunlaşması adetin görüleceğine işarettir.Yani adetten önce beyaz akıntı gelmesi adetin habercisidir.beyaz akıntı gerçekleştikten sonra mutlaka adet görülür.Akıntı tüm adet dönemi boyunca olur ve adet gününe yaklaştıkca artar ve sonra adet gerçekleşir.
Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.

BU AKINTILARI ÜÇ DÖRT AY ÖNCE FARKETTİM GEÇEN ayda çok umutluydum iki gün önce felan akıntı olunca olmuyck galiba diye düşündm burdada çok kişiye sordum cvp alamadım nette araştrdım bu yazıyı buldum gerçekte herkeste böyle olmaz belkide kendimce yaptğm araştırma sonuçta

Tatlim ben akıntıdan bahsettm fakat adete bikac gun kala olan akıntıdan daha war bize
yok kuzum ya kendimi biliom ben. sivilcelerimde çıkar ki geeellssiiinn reglll. bi hafta kala başlıyor ben de zaten . sen demesen ben yazcaktım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…