amin canım benim ınşallah.senınde guldursun insallahAllah tan umit kesilmez ama uzulmek de insanlar icin iste, insan engel olamiyor di mu bazen. Rabbi. Yyzunu guldurur insallah en kisa zamanda
amin canım benim ınşallah.senınde guldursun insallah
o kıyafetlerin aşkına gelmesi gerek artık9ay azda dgl bari bi an once olsa bebis kıyafeti alıyorum bazen gezerkn cok begendgm seyleri modasi gececek bebek gelene kadar bu ay da gelmezse cok abartmış olacak
canım stedi yaptım dersin kızAynen canim ya valla sasiriyorum bu hemen hamile kalanlara nasil beceriyolarsa artikkorkma canim cunku korktugumuz basimiza geliyor korkmaaaa bende soranlara dusunmuyorum.diyorum oylr bi diyorumki herkes aa sen boyle giderse 40 yasinda anne olursun diyolar olsun diyorum bende bi de hamile kalsam ne diycem ki o zaman :)
kuzum gel gel inşallah hissettiğini biraz önce rabbim tattırır sanaKızlarrr buralardayim sizleri takip ediyorum adet olmayı bekliyorum gecen ayki kimyasaldan sonra normalde 35 ginde oluyordum ins düzenim değişmez bir olsamda ovuladyon testlerine çalısmalara başlasam sabirsizlaniyorummm nedense icimden birsey ins bu sefer saglikli bir bebis gelicek diyor Allah'ın izniyle hayirlisiyla ins kızlar kimyasal yaşayıp birdahaki ay adet düzeni değişen oldumu
Dimi yaa :))))o kıyafetlerin aşkına gelmesi gerek artık
Olabilr tatlm hadi inşKizlar merhabaaaa ay ben kafamda belirti yaratiyorum ya kasik ve bel bolgemde agri var gaz sancisi gibi :)
Bunlar belirti olamaz herhalde demi deliriyorummm anammm yavas yavasacaba yerleşme olurken boyle sanci filan oluyomuki :)
İnsallah diyelimm artikk :) kafamda yoruyorum gibi geliyor biraz nedense :)Olabilr tatlm hadi inş
Kac gun oldu yumurtlama biteli uç gunmuydu cnımİnsallah diyelimm artikk :) kafamda yoruyorum gibi geliyor biraz nedense :)
bana da üç hafta sonra ikili test yapılacak, onun için çağırdı sadece yani. burda sürekli doktor değiştiriyor devlet bide yer bakımından çok sıkıntıda yoksa kronik hastalıklarıma hep devlette devam ediyorum. bakalım bir dahaki sefere de aynı olursa değiştirmeyi düşünüyorum. sağol canımmm. Allahtan aile hekimim yaptı testleri de içim rahat yoksa doktorla kesin bi kavga ederdimHee anladm. bana yapıldı o testler 8. Haftada. Hatta önümüzdeki hafta ikili test yapilck. Sen kendin soyleseydin. Yada bi dahako gidisinde yapmazsa doktorunu degistr. Neden devlete gitmiyrsn kuzum aslinda devlettede cok iyi doktorlar var. Ben devlete gidiyrm ve cok memnunum bi arastr bakalm.
ben de tam bunun için geldim buraya. akıntım oldu adetten önce başlayan koyu cinsten . yani bu ay da olmadııııııııııııııı. hayırlısı ya . üzülmüyorum yaa gelmese gelmesinn napiyimmmyok cnım akıntı olmuyckms gecen ay cok umutluydm kasık agrım bulantm kasıgm segiriyodu hemd tamam galiba diyodm anck adete iki gun kala akıntı bsladı cok hafif tbi.normalde hc olmuyo benim yumurtlamada bide adetten önce olur akıntı olunca anladmki adet gelck sonra cok arastrdm google dan bi doktorda yazmş akıntı bsladysa adet olunur diye belkide her kadnda farkli farklıdr umarımkı olmazsn hayırlsyla hamişsndr yarın mujdeyi verirsn ins
Tatlim ben akıntıdan bahsettm fakat adete bikac gun kala olan akıntıdan daha war bizeben de tam bunun için geldim buraya. akıntım oldu adetten önce başlayan koyu cinsten . yani bu ay da olmadııııııııııııııı. hayırlısı ya . üzülmüyorum yaa gelmese gelmesinn napiyimmm
Evet evet canim dorduncu gun bugun :)Kac gun oldu yumurtlama biteli uç gunmuydu cnım
döllenme aşamasındasın hala tuttuysa tabi ama önce hamile olan birisi çok daha güzel bilgi verir bizimki tahmini düşünceler işte hamilelere danışmak lazım sankimEvet evet canim dorduncu gun bugun :)
Canim dollenme 6 saatta gerceklesiyor diye biliyorum amadöllenme aşamasındasın hala tuttuysa tabi ama önce hamile olan birisi çok daha güzel bilgi verir bizimki tahmini düşünceler işte hamilelere danışmak lazım sankim
10 saat diye bilyrm bende altı gun bitince rahme yerlesiyor bu sırada hucre bölunmesi oluyor ya vucudun tepki göstereblr bu hissedilebilrmş cnimCanim dollenme 6 saatta gerceklesiyor diye biliyorum ama
yok kuzum ya kendimi biliom ben. sivilcelerimde çıkar ki geeellssiiinn reglll. bi hafta kala başlıyor ben de zaten . sen demesen ben yazcaktım zatenTatlim ben akıntıdan bahsettm fakat adete bikac gun kala olan akıntıdan daha war bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?