ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amaan napalm cnım bi ay daha war bu ayı cok iyi degerlendiririz
Valla öyle .. Kilo verebiliyorM ama .. yanı hedeflerimı yapabiliyorm. Bu güzell .. Şimdi . Bu bebek hedefini !!! Gene askıya alayım. . Yeni yum. Günüm memlekete denk gelio aile içinde insallah o günleri değerlendirme şansımız olur. Valla otele falan gidim bari 12. 13. Günümde

Amaan napalm cnım bi ay daha war bu ayı cok iyi degerlendiririz
Anlayamadgm ve merak ettgm her ay umutla beklerkn bu kasikta hafif batma olayı varya daha da insanı umutlandıran sonrası hüsran bu agrı batmanın gercek sebebi psikolojikmi
Of bu hc iyi dgl iste esinin aileside ankaradamı esimind benimde ailemz sivasta iki haftada ayda bir gdyorz ama sorun olmuyo benimde esiminde kardeslri başka sehrde ewde kimse olmuyor yani yataklarını bile veriyolar annemlr kaynanmda öyle ama kalabalık olsak zor olurdu sende bi yolunu bulursn ins

Kac kilosun boyun kaç canim

E aile hekimin yapmışsa sıkıntı yok o zaman. Benimkini de doktor yapinca aile hekimi yapmadı.

Değil canım onlarda kalınca oda yatak sıkıntı olmuyor da. Annemlerde Sıkıntı hep duş falan . .Neyse valla en kötü arkadaşlarda KALaçaz diye otele falan gideriz . Ayda 2 gün önemli valla )))

kızlar bu ovulasyon testlerinde pozitif çıktıktan 14 gün sonra adet olunmaz mı ? ben bu ay ovulasyondan sonra 7.günde adet oldum çamur gibi geliyor tam da sökülmedi nedendir ki acaba

Değil canım onlarda kalınca oda yatak sıkıntı olmuyor da. Annemlerde Sıkıntı hep duş falan . .Neyse valla en kötü arkadaşlarda KALaçaz diye otele falan gideriz . Ayda 2 gün önemli valla )))
Aynen aman ha ne yap et o gunu ayarla :))

kızlar bu ovulasyon testlerinde pozitif çıktıktan 14 gün sonra adet olunmaz mı ? ben bu ay ovulasyondan sonra 7.günde adet oldum çamur gibi geliyor tam da sökülmedi nedendir ki acaba
Canim yerleme desek olabilirmi camur gibi dedigin kahve lekelenme gibiyse sanirim yerlesme kanamasida olabilir eger adet gibi cokca geliyorsa adet olmussundr belki de yumrtan catlamauip kist olusmustur onu atiyosundur en iyi doktor cwp verir sana ama eger tesyin varsa test yap bakalim ni belki brbek yerlesmistir bilemedim simdi

Canim birde o illa 14 gun sinra olmuyor kisiden kisiye degisiyor normali 14. Gun ama bazen 16 yada 17 olaboliyor

bende bilemedim tam diyorum adet oldum ama hiç adet kanaması gibi yogun değil kahverengi çamur gibi geliyor kırmızı kan gelmiyor yarında bekleyip doktora gidicem 2 senedir pvulasyon testi kullanıyorum hiç yanıltmamıştı 14 ile 16 gün arasında olurdum bu sefer şaşırdı nedense...evde de gebelik var dün yaptım negatif...geçen hafta perşembe cuma da ovulasyon kopkoyu idi yarına olmadı doktora gideyim bakayım hiç adet ağrısı da yok belim ağrıyor sadece

Acaba neden oluyorki bizede yaz doktorun dediklerini canimmerak ettim

ben 12. gün yumurtladığıma eminim hanımlar.. fakat bugün tekrar koyuluk oluştu. daha önce iki kez yumurtladığım olmuştu çünkü aynı anda iki kistim olduğunda demişti doktorum.. şuan kist falan hiç bir şey yok.. bir de daha önce adetimin 10. günü hamile kalmıştım.. yani erken yumurtlamam var.. bir tane 2 yaşında oğlum var.bir dış gebeliğim var.hepsi korunurken oldu.. şimdi tekrar bebek istiyoruz.. bilen bir arkadaş yorumlayabilir mi acaba? bir de yumurtlama günü sonrası çok fazla kasık ağrım oldu.. sanki adet olacakmışım gibi. hala ağrıyor.. ilişkiden sonra başladı.. öncesinde hiç yoktu..

Eklentiler

• 11272193_1591377691079075_2142625678_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 81
canım selam. Rabbim hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin inş. Ben ovu testi aldım. testin aynı saatlerde yapılmasının iyi sonuç vereceğini yazmışsın. Şimdi ben her gün öğleden sonra, test için uygun saatlerde evde olamayabiliyorum. sıvı alımını da düşününce ; :) saatimi kurup sabah 7 de kalkıp lavaboya gitsem. saat 11 de de testi yapsam olur mu sence

Kızlar herkese selam öncelikle.

Bugun regl oldum. Adet döngüm 22 günde 1. Hesaplarıma göre 25-30 mayıs arası yumurtlama dönemi. Sizce ovulasyon testine ne zaman baslamalıyım? Testin içinde ki açıklamada eğer 22 günde 1 oluyorsanız adetinizin ilk gununden itibaren 6 gün sayın diyor. İnternette ki yumurta hesaplamalarında da 25-30 diyor. kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…