Amaan napalm cnım bi ay daha war bu ayı cok iyi degerlendiririzyok kuzum ya kendimi biliom ben. sivilcelerimde çıkar ki geeellssiiinn reglll. bi hafta kala başlıyor ben de zaten . sen demesen ben yazcaktım zaten
Valla öyle .. Kilo verebiliyorM ama .. yanı hedeflerimı yapabiliyorm. Bu güzell .. Şimdi . Bu bebek hedefini !!! Gene askıya alayım. . Yeni yum. Günüm memlekete denk gelio aile içinde insallah o günleri değerlendirme şansımız olur. Valla otele falan gidim bariAmaan napalm cnım bi ay daha war bu ayı cok iyi degerlendiririz
Anlayamadgm ve merak ettgm her ay umutla beklerkn bu kasikta hafif batma olayı varya daha da insanı umutlandıran sonrası hüsran bu agrı batmanın gercek sebebi psikolojikmiAmaan napalm cnım bi ay daha war bu ayı cok iyi degerlendiririz
Of bu hc iyi dgl iste esinin aileside ankaradamı esimind benimde ailemz sivasta iki haftada ayda bir gdyorz ama sorun olmuyo benimde esiminde kardeslri başka sehrde ewde kimse olmuyor yani yataklarını bile veriyolar annemlr kaynanmda öyle ama kalabalık olsak zor olurdu sende bi yolunu bulursn insValla öyle .. Kilo verebiliyorM ama .. yanı hedeflerimı yapabiliyorm. Bu güzell .. Şimdi . Bu bebek hedefini !!! Gene askıya alayım. . Yeni yum. Günüm memlekete denk gelio aile içinde insallah o günleri değerlendirme şansımız olur. Valla otele falan gidim bari12. 13. Günümde
Kac kilosun boyun kaç canimAnlayamadgm ve merak ettgm her ay umutla beklerkn bu kasikta hafif batma olayı varya daha da insanı umutlandıran sonrası hüsran bu agrı batmanın gercek sebebi psikolojikmi
Of bu hc iyi dgl iste esinin aileside ankaradamı esimind benimde ailemz sivasta iki haftada ayda bir gdyorz ama sorun olmuyo benimde esiminde kardeslri başka sehrde ewde kimse olmuyor yani yataklarını bile veriyolar annemlr kaynanmda öyle ama kalabalık olsak zor olurdu sende bi yolunu bulursn ins
E aile hekimin yapmışsa sıkıntı yok o zaman. Benimkini de doktor yapinca aile hekimi yapmadı.bana da üç hafta sonra ikili test yapılacak, onun için çağırdı sadece yani. burda sürekli doktor değiştiriyor devlet bide yer bakımından çok sıkıntıda yoksa kronik hastalıklarıma hep devlette devam ediyorum. bakalım bir dahaki sefere de aynı olursa değiştirmeyi düşünüyorum. sağol canımmm. Allahtan aile hekimim yaptı testleri de içim rahat yoksa doktorla kesin bi kavga ederdim
Değil canım onlarda kalınca oda yatak sıkıntı olmuyor da. Annemlerde Sıkıntı hep duş falan . .Neyse valla en kötü arkadaşlarda KALaçaz diye otele falan gideriz . Ayda 2 gün önemli vallaAnlayamadgm ve merak ettgm her ay umutla beklerkn bu kasikta hafif batma olayı varya daha da insanı umutlandıran sonrası hüsran bu agrı batmanın gercek sebebi psikolojikmi
Of bu hc iyi dgl iste esinin aileside ankaradamı esimind benimde ailemz sivasta iki haftada ayda bir gdyorz ama sorun olmuyo benimde esiminde kardeslri başka sehrde ewde kimse olmuyor yani yataklarını bile veriyolar annemlr kaynanmda öyle ama kalabalık olsak zor olurdu sende bi yolunu bulursn ins
Bana mı sordun canım. 163 boy 61 kiloKac kilosun boyun kaç canim
Masallah diym cok guzel kansız kalmada cnm dikkat et ilac al en azndan hedefn kaçBana mı sordun canım. 163 boy 61 kilo
65 le başladım 3 4 haftadır veriyorum sukur
Aynen aman ha ne yap et o gunu ayarla :))Değil canım onlarda kalınca oda yatak sıkıntı olmuyor da. Annemlerde Sıkıntı hep duş falan . .Neyse valla en kötü arkadaşlarda KALaçaz diye otele falan gideriz . Ayda 2 gün önemli valla)))
Canim yerleme desek olabilirmi camur gibi dedigin kahve lekelenme gibiyse sanirim yerlesme kanamasida olabilir eger adet gibi cokca geliyorsa adet olmussundr belki de yumrtan catlamauip kist olusmustur onu atiyosundur en iyi doktor cwp verir sana ama eger tesyin varsa test yap bakalim ni belki brbek yerlesmistir bilemedim simdikızlar bu ovulasyon testlerinde pozitif çıktıktan 14 gün sonra adet olunmaz mı ? ben bu ay ovulasyondan sonra 7.günde adet oldum çamur gibi geliyor tam da sökülmedi nedendir ki acaba
Canim birde o illa 14 gun sinra olmuyor kisiden kisiye degisiyor normali 14. Gun ama bazen 16 yada 17 olaboliyorkızlar bu ovulasyon testlerinde pozitif çıktıktan 14 gün sonra adet olunmaz mı ? ben bu ay ovulasyondan sonra 7.günde adet oldum çamur gibi geliyor tam da sökülmedi nedendir ki acaba
bende bilemedim tam diyorum adet oldum ama hiç adet kanaması gibi yogun değil kahverengi çamur gibi geliyor kırmızı kan gelmiyorCanim yerleme desek olabilirmi camur gibi dedigin kahve lekelenme gibiyse sanirim yerlesme kanamasida olabilir eger adet gibi cokca geliyorsa adet olmussundr belki de yumrtan catlamauip kist olusmustur onu atiyosundur en iyi doktor cwp verir sana ama eger tesyin varsa test yap bakalim ni belki brbek yerlesmistir bilemedim simdi
Acaba neden oluyorki bizede yaz doktorun dediklerini canimmerak ettimbende bilemedim tam diyorum adet oldum ama hiç adet kanaması gibi yogun değil kahverengi çamur gibi geliyor kırmızı kan gelmiyoryarında bekleyip doktora gidicem 2 senedir pvulasyon testi kullanıyorum hiç yanıltmamıştı 14 ile 16 gün arasında olurdum bu sefer şaşırdı nedense...evde de gebelik var dün yaptım negatif...geçen hafta perşembe cuma da ovulasyon kopkoyu idi yarına olmadı doktora gideyim bakayım hiç adet ağrısı da yok belim ağrıyor sadece
tamam canım yarın yazarım yerleşme diye düşündüm ilk başlarda ama yerleşme bu kadar sürmez diye tahmin ediyorumAcaba neden oluyorki bizede yaz doktorun dediklerini canimmerak ettim
kırmızı dglse yerlesmdr bencede cnım yerlesme az miktarda olck diye bisey yoktamam canım yarın yazarım yerleşme diye düşündüm ilk başlarda ama yerleşme bu kadar sürmez diye tahmin ediyorum
canım selam. Rabbim hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin inş. Ben ovu testi aldım. testin aynı saatlerde yapılmasının iyi sonuç vereceğini yazmışsın. Şimdi ben her gün öğleden sonra, test için uygun saatlerde evde olamayabiliyorum. sıvı alımını da düşününce ; :) saatimi kurup sabah 7 de kalkıp lavaboya gitsem. saat 11 de de testi yapsam olur mu senceDevam et bence onlara hemen hemen hepsi aynı duyarlılıkta canım.( Kullandığın markadan şüpheliysen bir tanıdığına da verebilirsin.) Ama hangi markayla başlarsan onla devam et ki koyulaşmayı fark edebilesin. Bu ay 3-4 gün erken yumurtlamışsın demek ki. Korunmasız ilişkide hormonlar çok değişiyor, vücut gebeliğe hazırlanıyor
Birde kızlar o sure 14 gundn eksik olmamalıymş eksikse progesteron hormonu az dmek onun icinde progestan kullanıyorkırmızı dglse yerlesmdr bencede cnım yerlesme az miktarda olck diye bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?