ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Belirtn varmı peki cnim

en iyisi ya gunundn önce test olmasına karsıym bende hatta iki gun geçmeli

Cok hafif hafuf belim agriyo nadiren de kasik kismiim kendimi cok umutlandirmak ustemiyorum. Cunk regl belirtisi gibi, ona yoruyorum. Diger yandan bu heyecanim da var tabi :) supriz olur mu ki diye :)

Cok hafif hafuf belim agriyo nadiren de kasik kismiim kendimi cok umutlandirmak ustemiyorum. Cunk regl belirtisi gibi, ona yoruyorum. Diger yandan bu heyecanim da var tabi :) supriz olur mu ki diye :)
Son gunlerde heyecn dorukta oluyor cnım :)

Kasık btması bende d war cnım ama gecen ayda vardı sag böbregm agrıyor biraz bu ay bi bu eklendi fark olarak cok nadirde vajinaya cok cok hafif igne batması oluyo ama oda dgr aylarda oluyodu tbi. bi an hc umudum olmuyo bian umutlanıyorm neyse tek derdmz bu olsun allah baska dert vermesn dimi tatlım

Var da yumyrtlama donemi ile kiyaslarsam az ama baya cnm. Olmasi gerekuyor mu peki
yok cnım akıntı olmuyckms gecen ay cok umutluydm kasık agrım bulantm kasıgm segiriyodu hemd tamam galiba diyodm anck adete iki gun kala akıntı bsladı cok hafif tbi.normalde hc olmuyo benim yumurtlamada bide adetten önce olur akıntı olunca anladmki adet gelck sonra cok arastrdm google dan bi doktorda yazmş akıntı bsladysa adet olunur diye belkide her kadnda farkli farklıdr umarımkı olmazsn hayırlsyla hamişsndr yarın mujdeyi verirsn ins

Insallah cnm. Cok umutlanmayayim o zaman ben de bak bunu bilmiyordum ben, sagolasin. Hayurlisi bakalim. Dogru zaman henuz gelmedi belki de. Onumuzdeku aya bakariz biz de. Sen de uzulme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…