- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Tabikiii de al dursugun kabahat :)
Belirtn varmı peki cnimHmmm iyi canimmm ya :) benim bat daha cok var belirti yaratiyorum :) bulantilarin yavas yavas baslar artik herhalde
en iyisi ya gunundn önce test olmasına karsıym bende hatta iki gun geçmeliYarina kaldi bnm is ugrayamadim hem tam bat gunu olacak :))
Belirtn varmı peki cnim
en iyisi ya gunundn önce test olmasına karsıym bende hatta iki gun geçmeli
Kuzu ozel mesaj atcam sanahan_i .!.:canım girişi bulmakta zorlanıyoruz işte halen
Son gunlerde heyecn dorukta oluyor cnım :)Cok hafif hafuf belim agriyo nadiren de kasik kismiim kendimi cok umutlandirmak ustemiyorum. Cunk regl belirtisi gibi, ona yoruyorum. Diger yandan bu heyecanim da var tabi :) supriz olur mu ki diye :)
Sorma cnm ya gecen ay 2 gun onceden oluverdim bu ay gelmeyince bu de boyle heyecan yaptim :)Son gunlerde heyecn dorukta oluyor cnım :)
Ben ocakta adt belrtmi hissetm o kadar uzuldmki gözlerm doluyodu iki gun geç oldm psıkolojik :)Sorma cnm ya gecen ay 2 gun onceden oluverdim bu ay gelmeyince bu de boyle heyecan yaptim :)
Dogrudur ya hayirlisi artik napim :)Ben ocakta adt belrtmi hissetm o kadar uzuldmki gözlerm doluyodu iki gun geç oldm psıkolojik :)
Canim belki o zamn ilk koyulastiginda catlamistr :)koyulaşmadan önce gittim canım dr yumurtan oluşmuş dedi bugünde yapicam bakim ne durumda reglime 8 gün kaldı zaten
Oste bi kasik batmasi var sag sol dakikalik inceden sizi gibiBelirtn varmı peki cnim
Hadi bakalimm yarin buyuk gun :)Yarina kaldi bnm is ugrayamadim hem tam bat gunu olacak :))
Hadi bakalimm yarin buyuk gun :)
inşallah canım ve inş tutmuşturCanim belki o zamn ilk koyulastiginda catlamistr :)
Akıntın varmı cnımDogrudur ya hayirlisi artik napim :)
Akıntın varmı cnım
yok cnım akıntı olmuyckms gecen ay cok umutluydm kasık agrım bulantm kasıgm segiriyodu hemd tamam galiba diyodm anck adete iki gun kala akıntı bsladı cok hafif tbi.normalde hc olmuyo benim yumurtlamada bide adetten önce olur akıntı olunca anladmki adet gelck sonra cok arastrdm google dan bi doktorda yazmş akıntı bsladysa adet olunur diye belkide her kadnda farkli farklıdr umarımkı olmazsn hayırlsyla hamişsndr yarın mujdeyi verirsn insVar da yumyrtlama donemi ile kiyaslarsam az ama baya cnm. Olmasi gerekuyor mu peki
yok cnım akıntı olmuyckms gecen ay cok umutluydm kasık agrım bulantm kasıgm segiriyodu hemd tamam galiba diyodm anck adete iki gun kala akıntı bsladı cok hafif tbi.normalde hc olmuyo benim yumurtlamada bide adetten önce olur akıntı olunca anladmki adet gelck sonra cok arastrdm google dan bi doktorda yazmş akıntı bsladysa adet olunur diye belkide her kadnda farkli farklıdr umarımkı olmazsn hayırlsyla hamişsndr yarın mujdeyi verirsn ins
Uzuluyorm walla cnım engl olamyrmkiInsallah cnm. Cok umutlanmayayim o zaman ben de bak bunu bilmiyordum ben, sagolasin. Hayurlisi bakalim. Dogru zaman henuz gelmedi belki de. Onumuzdeku aya bakariz biz de. Sen de uzulme cnm
Uzuluyorm walla cnım engl olamyrmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?