ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Tam kan sayısı derken canım ?
yani herşey hormon (troid gibi) testleri, kansızlık, demir vs. hepsi için kan almaları gerekiyormuş bide idrar testi. herkes öyle söylüyor ama benden istemedi adam. aile hekimim de istemesi gerekiyor dedi ama anlamadım canım. ondan sormak istedim

Canimmm belki senin lh dusuk yukseliyordur oylede olabilir catlamistir ama maksimum seviyesinde ailigin koyusudur belki en koyu gördüğün gunde mi olmadi
ben günde 1 kez yaptım oda hep aksam 7 gibi hiç tam koyu yakalayamadım maalesef hep aynı günlerdir

Anladim canim tamnkoyu olmasadan yaptiklarinin icinden bi tanesi dgerlerine gore koyuda mi olmadi hep aynimiydi
başta silikti sonrasında koyulaştı ama tam değil ve hep aynı koyulukta kaldı günlerdir doktorum cmt yada pazar yumurtan çatlar dedi ama hala aynı test bu ay tutmazsa bir dahaki ay yumurtlama zamanı test nasıl görünür onun derdindeyim kafam karıştı

Hee anladm. bana yapıldı o testler 8. Haftada. Hatta önümüzdeki hafta ikili test yapilck. Sen kendin soyleseydin. Yada bi dahako gidisinde yapmazsa doktorunu degistr. Neden devlete gitmiyrsn kuzum aslinda devlettede cok iyi doktorlar var. Ben devlete gidiyrm ve cok memnunum bi arastr bakalm.

Belki o ilk kiyulastiginda catlamisti ilk koyulastigindan once mi doktora gttin sonrami

Canimmmm nasilsinnn göremedim senii nasil gidiyor bulantilar filan basladimi :)
Canim senin gebekik olmadan onceki belirtiler neydi :)
Iyiyim tatlım :) bende bulantiya dair hiçbir belirti yok yahu :) ara ara kasıklarıma bi sizlanma geliyo sanki, azıcık da gogsum şişti. .bi de kilo aldım ben saçma sapan bi sistim :) benim acı ağrı eşiğim yüksektir o yüzden hamilelik oncesi pek bişe hissetmedim ben

Hmmm iyi canimmm ya :) benim bat daha cok var belirti yaratiyorum :) bulantilarin yavas yavas baslar artik herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…