yani herşey hormon (troid gibi) testleri, kansızlık, demir vs. hepsi için kan almaları gerekiyormuş bide idrar testi. herkes öyle söylüyor ama benden istemedi adam. aile hekimim de istemesi gerekiyor dedi ama anlamadım canım. ondan sormak istedimTam kan sayısı derken canım ?
Ay heyecanlı bir durum. Bugün de yapsan çıkar yahu .
çekmeyi hiç akıl edemedimFoto atabilirsen bakalım canım. .Merak etTim
ben günde 1 kez yaptım oda hep aksam 7 gibi hiç tam koyu yakalayamadım maalesef hep aynı günlerdirCanimmm belki senin lh dusuk yukseliyordur oylede olabilir catlamistir ama maksimum seviyesinde ailigin koyusudur belki en koyu gördüğün gunde mi olmadi
Anladim canim tamnkoyu olmasadan yaptiklarinin icinden bi tanesi dgerlerine gore koyuda mi olmadi hep aynimiydiben günde 1 kez yaptım oda hep aksam 7 gibi hiç tam koyu yakalayamadım maalesef hep aynı günlerdir
Ayyy ben duramam yaparimmm yao ya ne okucak cikarsa sevinirsin cikmazsada beklersin zaten oylede boyledede bekliyicekseinSorma ya çok heyecanlıyım ama 3 gün sonra yapmayı düşünüyorum o da gelmez de geçerse :)
başta silikti sonrasında koyulaştı ama tam değil ve hep aynı koyulukta kaldı günlerdir doktorum cmt yada pazar yumurtan çatlar dedi ama hala aynı test bu ay tutmazsa bir dahaki ay yumurtlama zamanı test nasıl görünür onun derdindeyim kafam karıştıAnladim canim tamnkoyu olmasadan yaptiklarinin icinden bi tanesi dgerlerine gore koyuda mi olmadi hep aynimiydi
Ayyy ben duramam yaparimmm yao ya ne okucak cikarsa sevinirsin cikmazsada beklersin zaten oylede boyledede bekliyiceksein
al tabiii ii şaşkın :) en azından adeti beklersinvallahi gaza getiriyonuz beni eve giderken alsam mı ki yaaahuu :)
canım girişi bulmakta zorlanıyoruz işte halenanlamadım kuzum yerını bulamadım derken
Hee anladm. bana yapıldı o testler 8. Haftada. Hatta önümüzdeki hafta ikili test yapilck. Sen kendin soyleseydin. Yada bi dahako gidisinde yapmazsa doktorunu degistr. Neden devlete gitmiyrsn kuzum aslinda devlettede cok iyi doktorlar var. Ben devlete gidiyrm ve cok memnunum bi arastr bakalm.yani herşey hormon (troid gibi) testleri, kansızlık, demir vs. hepsi için kan almaları gerekiyormuş bide idrar testi. herkes öyle söylüyor ama benden istemedi adam. aile hekimim de istemesi gerekiyor dedi ama anlamadım canım. ondan sormak istedim
Ay insallah 75 olurm ya . Ben daha fazlasindan korkuyrm. Ama dediğin gibi bebisler gelsinde kilo problem değil75lé falan kapatırsin. Ay ben de hamis oliyim de kilo verme zamanımız da beraber oluruz gene
Belki o ilk kiyulastiginda catlamisti ilk koyulastigindan once mi doktora gttin sonramibaşta silikti sonrasında koyulaştı ama tam değil ve hep aynı koyulukta kaldı günlerdir doktorum cmt yada pazar yumurtan çatlar dedi ama hala aynı test bu ay tutmazsa bir dahaki ay yumurtlama zamanı test nasıl görünür onun derdindeyim kafam karıştı
Tabikiii de al dursugun kabahat :)vallahi gaza getiriyonuz beni eve giderken alsam mı ki yaaahuu :)
Canimmmm nasilsinnn göremedim seniial tabiii ii şaşkın :) en azından adeti beklersin
Iyiyim tatlım :) bende bulantiya dair hiçbir belirti yok yahu :) ara ara kasıklarıma bi sizlanma geliyo sanki, azıcık da gogsum şişti. .bi de kilo aldım ben saçma sapan bi sistim :) benim acı ağrı eşiğim yüksektir o yüzden hamilelik oncesi pek bişe hissetmedim benCanimmmm nasilsinnn göremedim seniinasil gidiyor bulantilar filan basladimi :)
Canim senin gebekik olmadan onceki belirtiler neydi :)
Hmmm iyi canimmm ya :) benim bat daha cok var belirti yaratiyorum :) bulantilarin yavas yavas baslar artik herhaldeIyiyim tatlım :) bende bulantiya dair hiçbir belirti yok yahu :) ara ara kasıklarıma bi sizlanma geliyo sanki, azıcık da gogsum şişti. .bi de kilo aldım ben saçma sapan bi sistim :) benim acı ağrı eşiğim yüksektir o yüzden hamilelik oncesi pek bişe hissetmedim ben
koyulaşmadan önce gittim canım dr yumurtan oluşmuş dedi bugünde yapicam bakim ne durumda reglime 8 gün kaldı zatenBelki o ilk kiyulastiginda catlamisti ilk koyulastigindan once mi doktora gttin sonrami
Belirtn varmı peki cnimHmmm iyi canimmm ya :) benim bat daha cok var belirti yaratiyorum :) bulantilarin yavas yavas baslar artik herhalde
al tabiii ii şaşkın :) en azından adeti beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?