ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

herkese iyi akşamlar... temizlik yapmaya devam ediyorum . bugün piknik vardı. atlayıp zıpladım nasıl da eminim bebiş olmadığına. oyyyy oyyyy. bata 5 kaldı belki 6 . hayırlısı... valla saymıyorum ama olsaydı iyiydiiii :)

Aynen cnim bende piknktydm atlayp zıpladm spor aletlerine ciktm ben hareket ettce kasıgmda agrıdı ama hç aldırış etmdm walla

Aynen cnim bende piknktydm atlayp zıpladm spor aletlerine ciktm ben hareket ettce kasıgmda agrıdı ama hç aldırış etmdm walla
ay belki sen de vardır bişiler. ben de kasık ağrısı falan yok . sivilcelerim, adet öncesi bel ağrılarım ve koyu akıntım benleeeeee. bi bebiş benle değilll onu biliom .

okudum biraz da vayhhh o testlerde mi lazım ki. allah korusun hap kullananlar yapmalı dio . kanser neyin dio . rabbim esirgesinnnn
Yok be tatlm her kadn yılda bi kez yaptrmalı o test lazm ama bend yaptrmadm hep hamileym umumu warya icine bisy sokuyo akıntı cıkariyor ultrasn aleti gibi ilthap war buyuk ihtmal bizde oda rahimin asidik ortamını dahada artıyor daha cok asidik hale geliyor spermler oluyor yumurtlamadan uç gun önceki spermle hamile kalan kadınlar war mesela bu ay iki wajina fitili dnycm hicbir yan etkisi yok

Sanada tavsiye edyrm akıntım war diyosunya iltihaptan belki ama o test nasl yaplmadı doktora gttgnd mutlaka yapmalıydı yahu

ay ben hiç alttan kontrol olmadım . akıntı normal ama benim her daim yok zaten . adete yakın ara ara gelir. bilmiorum ya açıkçası kafa yormak istemiyorum da. allahım ya bunlara gerek kalmadan hamiş oliyim yaaa. ben bebeğe kızarım ya nerden istedim seni die. böyle rezil ettin beni die . allahım sen sınama yaaa. uslu uslu gel be mercimek kılıklım ne var. bak millete hemen tutunuyolar

Günaydınlar herkese ee. . Mutlu pazarlar. Bol bebislı haberler olsun

Ay kizlarrr içime gene bi umut doğdu. Yanlış hesaplamışm memlekete gitmeden bi deneme hakkim daha oluyormuş . yani ovu günümde evimdeyim. Ay belki son şans hamis giderim ankaraya ayyy inşallah hem ovu günü doğum günüme denk geliyor.ramazan dà girmemiş oluyor . İyi bari . O ay tutacak sa bu ay ki regl hemen gelsin isterım gelmesini üzülmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…