hm olabilir.ewet anladm cnim adete bikc gun kala akıntının cvbı bu ama genel bi durum icn dgl
Aynen cnim bende piknktydm atlayp zıpladm spor aletlerine ciktm ben hareket ettce kasıgmda agrıdı ama hç aldırış etmdm wallaherkese iyi akşamlar... temizlik yapmaya devam ediyorum . bugün piknik vardı. atlayıp zıpladım nasıl da eminim bebiş olmadığına. oyyyy oyyyy. bata 5 kaldı belki 6 . hayırlısı... valla saymıyorum ama olsaydı iyiydiiii :)
ay belki sen de vardır bişiler. ben de kasık ağrısı falan yok . sivilcelerim, adet öncesi bel ağrılarım ve koyu akıntım benleeeeee. bi bebiş benle değilll onu biliom .Aynen cnim bende piknktydm atlayp zıpladm spor aletlerine ciktm ben hareket ettce kasıgmda agrıdı ama hç aldırış etmdm walla
ay belki sen de vardır bişiler. ben de kasık ağrısı falan yok . sivilcelerim, adet öncesi bel ağrılarım ve koyu akıntım benleeeeee. bi bebiş benle değilll onu biliom .[/QUOTE yok cnım yok hc umudm yok zerre kadar azck olsj test yaparm ovu testlryle berabr gebelikte vardı 10 tane biriNi bile açıp yapmadm yapmakta gelmyor icimdn
Ama pes etmek yok etmedim hala gelecek ay icn umutluyum.aynennnnnn. yapmammm . yapasım yokkk.
ben de ama zaten umut etmekten başka neyimiz var ki. tek duam doktor doktor gezmeden hamiş kalabilmek. o da işte olmadı 4 aydırAma pes etmek yok etmedim hala gelecek ay icn umutluyum.
cnım smir testi yaptrdn mı hc yakınlardaben de ama zaten umut etmekten başka neyimiz var ki. tek duam doktor doktor gezmeden hamiş kalabilmek. o da işte olmadı 4 aydır
o ne ki tatlım bilmiomcnım smir testi yaptrdn mı hc yakınlarda
okudum biraz da vayhhh o testlerde mi lazım ki. allah korusun hap kullananlar yapmalı dio . kanser neyin dio . rabbim esirgesinnnno ne ki tatlım bilmiom
Akıntından bi parca alınp test yapıyor cnim bazen rahimde iltihap olblrmş belirti vermeyebilrms oda hamile kalmaya cok buyuk engelmşo ne ki tatlım bilmiom
Yok be tatlm her kadn yılda bi kez yaptrmalı o test lazm ama bend yaptrmadm hep hamileym umumu warya icine bisy sokuyo akıntı cıkariyor ultrasn aleti gibi ilthap war buyuk ihtmal bizde oda rahimin asidik ortamını dahada artıyor daha cok asidik hale geliyor spermler oluyor yumurtlamadan uç gun önceki spermle hamile kalan kadınlar war mesela bu ay iki wajina fitili dnycm hicbir yan etkisi yokokudum biraz da vayhhh o testlerde mi lazım ki. allah korusun hap kullananlar yapmalı dio . kanser neyin dio . rabbim esirgesinnnn
Sanada tavsiye edyrm akıntım war diyosunya iltihaptan belki ama o test nasl yaplmadı doktora gttgnd mutlaka yapmalıydı yahuYok be tatlm her kadn yılda bi kez yaptrmalı o test lazm ama bend yaptrmadm hep hamileym umumu warya icine bisy sokuyo akıntı cıkariyor ultrasn aleti gibi ilthap war buyuk ihtmal bizde oda rahimin asidik ortamını dahada artıyor daha cok asidik hale geliyor spermler oluyor yumurtlamadan uç gun önceki spermle hamile kalan kadınlar war mesela bu ay iki wajina fitili dnycm hicbir yan etkisi yok
ay ben hiç alttan kontrol olmadım . akıntı normal ama benim her daim yok zaten . adete yakın ara ara gelir. bilmiorum ya açıkçası kafa yormak istemiyorum da. allahım ya bunlara gerek kalmadan hamiş oliyim yaaa. ben bebeğe kızarım ya nerden istedim seni die. böyle rezil ettin beni die . allahım sen sınama yaaa. uslu uslu gel be mercimek kılıklım ne var. bak millete hemen tutunuyolarYok be tatlm her kadn yılda bi kez yaptrmalı o test lazm ama bend yaptrmadm hep hamileym umumu warya icine bisy sokuyo akıntı cıkariyor ultrasn aleti gibi ilthap war buyuk ihtmal bizde oda rahimin asidik ortamını dahada artıyor daha cok asidik hale geliyor spermler oluyor yumurtlamadan uç gun önceki spermle hamile kalan kadınlar war mesela bu ay iki wajina fitili dnycm hicbir yan etkisi yok
temmuzda onu da soriyim bari doktoraAkıntından bi parca alınp test yapıyor cnim bazen rahimde iltihap olblrmş belirti vermeyebilrms oda hamile kalmaya cok buyuk engelmş
Sor tbi mutlaka ins gerek kalmaz bu ay uç tane yapcgm sey war olmazsa da hemen tedavi istycem artk ins gerek kalmaz hayirlısıyla hamile oluruzdatemmuzda onu da soriyim bari doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?