ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

selam kizlar ben bu ay hamile kalmak istiyorum tabiki nasip kismetse insallah tutar. ovulation testlerini fln hepsini aldim. bazilari dereceyle ovulasyon gününü belirliyo bileniniz varmi? yoksa ovulationtestleri yeterlimi? aranizda vitamin haplari kullanan varmi? ben internetden siparis verdim 1 aydir kullaniyorum kilom biraz az neolur neolmaz diye beni bir aydinlatin sizce kullanmasam dahami iyi?

ateş ölçümü diye bi konu başlığı var orda detaylı anlatıyor derece ile belirlemeyi

canm kac kilosun bendede kilo problemi var biraz bende zayifim doktora sordugumda digerleri nasil hamile kaliyosa sende kalicaksin demisti .. bende vitamin kullaniyorum

Kizlar ikinizede tavsiyem hap kullanmayin. Benim yengem 45 kilo falandı hamile kaldı cok şükür 2 çocuğu var. Kiloyla alakası yok yani dikkat edin.

canm kac kilosun bendede kilo problemi var biraz bende zayifim doktora sordugumda digerleri nasil hamile kaliyosa sende kalicaksin demisti .. bende vitamin kullaniyorum

benim boyum 173 kilom 53 dü 56 oldum yani kilo almaya ugrasiyorum acikcasi. ve bende bi kac eksik cikmisti kanimda o yüzden aliyorum hic degilse depo dolsun diye bilmiyorum kararsizim alsammi devam almasammi diye :/ sen kac kilosun boyunla orantin önemli. hamile kalmakta korkum cok yok acikcasi sadece eksik degerlerim olur diye korkuyorum

Kizlar ikinizede tavsiyem hap kullanmayin. Benim yengem 45 kilo falandı hamile kaldı cok şükür 2 çocuğu var. Kiloyla alakası yok yani dikkat edin.

senin gibi bana diyen cok oldu. ama ya benim yüzümden cocukta eksiklik olur diyede cok korkuyorum sigara kullandim uzun yillar cok sükür 1 ay önce biraktim.. yengenin boyu cok yoktur tahminimce boy orantisiylada cok önemi var biraz

vajına fitili nedir canım

kızlar bugün itibariyle adetim 6 gun gecikti bi doktoramı gideyim ya

Vajınayı temizleyp gebeligi kolaylastran bisi cnım spermın rahimde daha uzun sure kalmasını saglıyor hafif durumlarda iki tane kullaniyor 14 gun kullanılanı da war mantar gbi daha ciddi durumlarda
özellikle heralde akıntısı fazla olanlarmı kullanıyor

bikaç gün daha bekle sonra yine gelmezse gidersin gecikmieşmiydi önceden?
çok rahatsızlık veriyor ama karnım çok şiş göğüslerim normalde adetten önce her yeri şişerdi şimdi 2 gundur sadece ucunda acı var gerginlikte yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…