ateş ölçümü diye bi konu başlığı var orda detaylı anlatıyor derece ile belirlemeyiselam kizlar ben bu ay hamile kalmak istiyorum tabiki nasip kismetse insallah tutar. ovulation testlerini fln hepsini aldim. bazilari dereceyle ovulasyon gününü belirliyo bileniniz varmi? yoksa ovulationtestleri yeterlimi? aranizda vitamin haplari kullanan varmi? ben internetden siparis verdim 1 aydir kullaniyorum kilom biraz az neolur neolmaz diye beni bir aydinlatin sizce kullanmasam dahami iyi?
ateş ölçümü diye bi konu başlığı var orda detaylı anlatıyor derece ile belirlemeyi
selam kizlar ben bu ay hamile kalmak istiyorum tabiki nasip kismetse insallah tutar. ovulation testlerini fln hepsini aldim. bazilari dereceyle ovulasyon gününü belirliyo bileniniz varmi? yoksa ovulationtestleri yeterlimi? aranizda vitamin haplari kullanan varmi? ben internetden siparis verdim 1 aydir kullaniyorum kilom biraz az neolur neolmaz diye beni bir aydinlatin sizce kullanmasam dahami iyi?
canm kac kilosun bendede kilo problemi var biraz bende zayifim doktora sordugumda digerleri nasil hamile kaliyosa sende kalicaksin demisti .. bende vitamin kullaniyorum
Kizlar ikinizede tavsiyem hap kullanmayin. Benim yengem 45 kilo falandı hamile kaldı cok şükür 2 çocuğu var. Kiloyla alakası yok yani dikkat edin.
vajına fitili nedir canımYok be tatlm her kadn yılda bi kez yaptrmalı o test lazm ama bend yaptrmadm hep hamileym umumu warya icine bisy sokuyo akıntı cıkariyor ultrasn aleti gibi ilthap war buyuk ihtmal bizde oda rahimin asidik ortamını dahada artıyor daha cok asidik hale geliyor spermler oluyor yumurtlamadan uç gun önceki spermle hamile kalan kadınlar war mesela bu ay iki wajina fitili dnycm hicbir yan etkisi yok
test yaptın mı?kızlar bugün itibariyle adetim 6 gun gecikti bi doktoramı gideyim ya
valla hamile olmak aklımın ucuna bile gelmemişti dun kardeşim dedi test yaptım negatiftest yaptın mı?
Vajınayı temizleyp gebeligi kolaylastran bisi cnım spermın rahimde daha uzun sure kalmasını saglıyor hafif durumlarda iki tane kullaniyor 14 gun kullanılanı da war mantar gbi daha ciddi durumlardavajına fitili nedir canım
yok canımbikaç gün daha bekle sonra yine gelmezse gidersin gecikmieşmiydi önceden?
özellikle heralde akıntısı fazla olanlarmı kullanıyorVajınayı temizleyp gebeligi kolaylastran bisi cnım spermın rahimde daha uzun sure kalmasını saglıyor hafif durumlarda iki tane kullaniyor 14 gun kullanılanı da war mantar gbi daha ciddi durumlarda
çok rahatsızlık veriyor ama karnım çok şiş göğüslerim normalde adetten önce her yeri şişerdi şimdi 2 gundur sadece ucunda acı var gerginlikte yapıyorbikaç gün daha bekle sonra yine gelmezse gidersin gecikmieşmiydi önceden?
Ewet canım iltihap enfeksiyn olunca ama kullanıp gebe kalan cok duydm sen hamilemsn yoksa cnim ndn geciktiki azda dglözellikle heralde akıntısı fazla olanlarmı kullanıyor
Gidebilirsin kan testi yaptırırsın netleşirçok rahatsızlık veriyor ama karnım çok şiş göğüslerim normalde adetten önce her yeri şişerdi şimdi 2 gundur sadece ucunda acı var gerginlikte yapıyor
sanmıyorum canım daha bir aylık ilişki içersindeyim :)))Ewet canım iltihap enfeksiyn olunca ama kullanıp gebe kalan cok duydm sen hamilemsn yoksa cnim ndn geciktiki azda dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?