- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
kan testi için aç karna gitmek gerek demiGidebilirsin kan testi yaptırırsın netleşir
Yok farketmiyo gebelik bakılırkenkan testi için aç karna gitmek gerek demi
ben kendimi bldim bileli her zaman akıntım çoktu hep idrar yolu enfeksiyonu ne kadar ilaç kullansamda bir türlü kurtulamamıştım son 3-4 aydır azalma epey oldu bende doktora sorayım bi işe yararsa bide onu deniyeyım akıntı hiç olmazsa bitsin yaEwet canım iltihap enfeksiyn olunca ama kullanıp gebe kalan cok duydm sen hamilemsn yoksa cnim ndn geciktiki azda dgl
kuzum ben gebelikten gram şüphelenmıyorum kıst falan veya başka sıkıntı vardır diyorum çunku aşağısı bende her zaman sıkıntı yaratmıştırYok farketmiyo gebelik bakılırken
Tatlım hc sormana grek yok bence esim eczacı her kadında enfksyn wardr iliskidn dolayı heleki korunmuyosak benim d mart aynda akıntm coktu neo penotran 7 li fitl kullandm simdi cok hafif ikili kullancm adı bskaben kendimi bldim bileli her zaman akıntım çoktu hep idrar yolu enfeksiyonu ne kadar ilaç kullansamda bir türlü kurtulamamıştım son 3-4 aydır azalma epey oldu bende doktora sorayım bi işe yararsa bide onu deniyeyım akıntı hiç olmazsa bitsin ya
Söktürücü veriyor o zaman alttan bakıp ben şuanda içiyorumkuzum ben gebelikten gram şüphelenmıyorum kıst falan veya başka sıkıntı vardır diyorum çunku aşağısı bende her zaman sıkıntı yaratmıştır
kuzum bende evlenmeden öncede çoktu hatta çok afedersin sürekl iç çamaşırı alıyordum çamaşır suyu değmiş gibi iz bırakıyordu çünkü 3-4 aydır eskıye nazaran daha az artık ama tamamen bitse çok daha iyi olurduTatlım hc sormana grek yok bence esim eczacı her kadında enfksyn wardr iliskidn dolayı heleki korunmuyosak benim d mart aynda akıntm coktu neo penotran 7 li fitl kullandm simdi cok hafif ikili kullancm adı bska
yokk hiç kullanmadım zaten 5-6 aydan beri düzeni kontrol ediyorum ondan önce kaç gunde bir oluyordum bilmiyordum bile alttan bakması hiç sorun değilde ben vajınısmusu yeneli 1 ay oldu korktum vallaSöktürücü veriyor o zaman alttan bakıp ben şuanda içiyorum
Bitsede adet olsam sıkıldım ilacı içmekten bitince olunuyomuş genelde bi süre geçince kullanmış ıydın daha önce?
kuzum bende evlenmeden öncede çoktu hatta çok afedersin sürekl iç çamaşırı alıyordum çamaşır suyu değmiş gibi iz bırakıyordu çünkü 3-4 aydır eskıye nazaran daha az artık ama tamamen bitse çok daha iyi olurdu[/QUOTE adet bitince atcn wajinadan iceri pırıl pırıl oluyo bekarkn akıntm coktu benimde bazen hafif kanlı bile olurdu fitille tanısana kadar gyno lomexın iki tajme war adet bitnce kullancn ikisi arasnda uc gun sure olck
Kullncn canim tavsiye edrim hemd cokkuzum o zaman ben adet olduktan sonra kullanayım bi bunu ya
1 aylık dıye gebelik olmazmı cnim kuzenim ewlendi ilk ay hamile kaldı hc adet olmadı olunca oluyor 6 gunde cok iki gun geciknce test yapmstm ocakta subattada snuc negatifti tbi ama 6 gun gecse kandan baktırirdm ben olsamsanmıyorum canım daha bir aylık ilişki içersindeyim :)))
Yani cok.cok uzun değil. Ama zatrn hamile olunca doktor gerekli vitamini veriyr Ki. korkma bisey olmaz inşallah tabi.yine doktora danisip.kullanabilirsn vitamin ilaci.senin gibi bana diyen cok oldu. ama ya benim yüzümden cocukta eksiklik olur diyede cok korkuyorum sigara kullandim uzun yillar cok sükür 1 ay önce biraktim.. yengenin boyu cok yoktur tahminimce boy orantisiylada cok önemi var biraz
Ayyy kuzu bir de hamis olurmussunn. Ay süper olurrr. Daha önce gecikmen oluyor muydukan testi için aç karna gitmek gerek demi
Gunaydin canim benimmm ruyalar test cikar bat ne zamn 29 du demi senin artik birbirimizin batlari aklimizda kaliyor hepimizin olmasuni istedigimiz icin teş5 yapsan cikar askinda senin :)Sabah uyandığım da rüya gormusum regl olmusum. . Takmadigim halde rüyama giriyor
Taksam ne olur kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?