ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Gunaydin canim benimmm ruyalar test cikar bat ne zamn 29 du demi senin artik birbirimizin batlari aklimizda kaliyor hepimizin olmasuni istedigimiz icin teş5 yapsan cikar askinda senin :)
Testime yazık kız. 3 tane kaldı. 3 ay kullaniyim Diom. .:) adet bi gün geçse atlarım teste de )

Gunaydin canim benimmm ruyalar test cikar bat ne zamn 29 du demi senin artik birbirimizin batlari aklimizda kaliyor hepimizin olmasuni istedigimiz icin teş5 yapsan cikar askinda senin :)
Ters çıktığı doğru kaç aydır da bebişli görüyor dum. Çift çizgi görüyor dum

benimde boy 165 kilo 45 .. benim

gunaydinlar kizlar bisey dicem erken test yapmayin yada yapin ama sakin uzulmeyin eger negatif cikarsa insani cok yipratiyo yani en azindan beni

Ters çıktığı doğru kaç aydır da bebişli görüyor dum. Çift çizgi görüyor dum

benim ruyalarimin hepsinin anlamina bakiyorum hepsi de cok zengin olcaksin, cok mutlu haber alicaksin, bebegin olcak,kariryer yapicaksin falan filan hepsinin anlami ama gel gor ki isi biraktim cocukta yok haberde yok para hic yok heralde bunlar ben 45 olunca olcak baska aciklamasi yok

benimde boy 165 kilo 45 .. benim

gunaydinlar kizlar bisey dicem erken test yapmayin yada yapin ama sakin uzulmeyin eger negatif cikarsa insani cok yipratiyo yani en azindan beni
Evet kuzum o geçti benden artık. .tecrübeyle sabit.. Ya bi de ben olmasa bu ay da diorum valla bak. Çünkü eylülde hamile olayım madem diorum.. Tam tatil zamanı . Bebişi yorup yıpratırm. Daha diyet yapıyorm zaten. :) savunma mekanizmalarımmmmmm nasıl da işliyor

Tabirler de beni öldürüyor zaten . Herşeye zenginlik güzel haber yazıyor. ..gecen de bi tahta sandalye varmış .iki ayağı sağlam. İkisini de ben yapmaya çalışıyorm. Pek beceremiyorum da kırık kırık oluyor hayırlısı

ben 1 hafta once esimi hamile gordum 7 aylik falan diyorum ki ben hamile kalamadim sen bari yap bitane dusun icime ne kadar islemis sonucta tip bu ilerledi neden olmasin

Amin canım sana da en kısa zamanda nasip eder inşşallah Rabbim Normal 12-3-5 saatlerinden birinde yapılması tavsiye ediliyor(hormon aktivitesi nedeniyle). 11 civarı sorun olmaz sanırım. Çünkü anladığım kadarıyla 4 saat boyunca sıvı alımını azaltacaksın. Net olarak çift çizgiyi görürsün ve çalışma günü konusunda tereddüt yaşamazsın inşallah Ama adetten sonra 2-3 güne bir çalışmaya devam et ki taze taze spermleriniz olsun sadece yumurtlama gününü beklemeyin yani

Allahhhh seniiii :)
Canimmm ya iyi bakalim insallah bu aydan baska ihtyacn olmaz testlere belirti varmi belirti :)
Adet belirtim var :) sari akıntı . Bi de sivilcem göğüs hassasiyeti az biraz . Tabi gerginlik )

Adet belirtim var :) sari akıntı . Bi de sivilcem göğüs hassasiyeti az biraz . Tabi gerginlik )
Hmmm canimmm insallah gebeliktir cunku adetle belirtileei ayni ya hani :)
Benimde beyaz akintim var camasirimi islatiyor resmen :) altima yapmisim gibi :)

Bir de daha yumrtlama geceli 7. Gundeyim test konusunda yapmaya meyilli oldugum icin cumarteai gunu basliyicam test yapmaya :)

Kız tükendi ben de her alamet.. sanmıyorum. Eylülde hamis olmak isteğim var artık . Hayırlısı
Rabbim hayirlisi ne zamnsa o zaman versin benimde bu ay.hic.ama hic umudum yok hafta Sonu sehir disinda esimin akrabalariylaydim herkes bebek yokmu diye soruyo baydı soruları olmuyoooo diyesim geldi bi an bagirasim geldi ortalikta

Rabbim hayirlisi ne zamnsa o zaman versin benimde bu ay.hic.ama hic umudum yok hafta Sonu sehir disinda esimin akrabalariylaydim herkes bebek yokmu diye soruyo baydı soruları olmuyoooo diyesim geldi bi an bagirasim geldi ortalikta
Guldurdun beni kız bagıralm bundan sonra olmuyo diye d millette rahatlasn bizde.

ben simdiden asılamayı dusunuyorum temmuz icin yani adet döngumuz kısaya adetin ucuncu gunu gbi doktora gtmeliyiz.

inş. canım. Aslında bu ay adet bittiği günden itibaren gün aşırı olmuştu ama nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…