ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

yavrularımımı ayyyy allahmı söyletti ıkızmı acaba :)

Ay ben ozenemiyirm pek boyle anne kilolu şişmiş oluyor bebek viyil viyil ağlıyor. .. Biraz sonraki aylara çok ozeniyorum. Hemen yeni dogum yapanlara acıyorm itici gelio bana
aynen ya bide kımı doğum yapmış şekilde görsem yuzunde acayıp lekelenme ve yaşlılık görüyorum çökmüş oluyorlar resmen

anam iyi niyetliyim işte :) hocam teşekkür alcam falan ayaklarına yattı bende notunu değiştirdim o ara ezberlemiş
Aaa bak sen ya .ölür müsün öldürür müsün. Öğrenci milleti hiç yüz vermeye gelmiyor. Ay ben şimdi garip bir ruh hali içindeyim. . Bebek ıstıyorum. Bugün daha çok çok .yaş 30 à geliyor acilen gelmeli.. millet ordan bile laf sokabildi bugün

aynen ya bide kımı doğum yapmış şekilde görsem yuzunde acayıp lekelenme ve yaşlılık görüyorum çökmüş oluyorlar resmen
İşte benim gibi düşünen biri ben de bi yandan iyi li kışın olmamışm demeye başladım. .65 kiloya 10 kilo ekle eder 75 . . Boyke en azından 68 olurum. Oh misssss

milletin o laf sokmaları yokmu geçende okulda bi hoca bana bak dedi yumurtlama testı al ben onla hamile kaldım dedi tabi bilmemezliğe geldim aaaaa oyle birşeydemi varmış bi bakım dedim :)))))))))))

milletin o laf sokmaları yokmu geçende okulda bi hoca bana bak dedi yumurtlama testı al ben onla hamile kaldım dedi tabi bilmemezliğe geldim aaaaa oyle birşeydemi varmış bi bakım dedim :)))))))))))
Hahaaaayyy ... kitabını yazarım deseydin )) onlara neyse ...işinize bakın Siz diyecen o olacak

İşte benim gibi düşünen biri ben de bi yandan iyi li kışın olmamışm demeye başladım. .65 kiloya 10 kilo ekle eder 75 . . Boyke en azından 68 olurum. Oh misssss
ayyyy kuzum sen yine ıyısın ben 107 kılodan 80e ındım 2 senedirde gram almadım şimdi tekrardan motıvasyon arıyorum kendime yine :)sağlıklı düzenli beslenmeyı surduruyorum omur boyuda bozmam ama nişan zamanındakı o motıvasyon yok bende

Hahaaaayyy ... kitabını yazarım deseydin )) onlara neyse ...işinize bakın Siz diyecen o olacak
beni bayan hocalar bıraktı erkek hocalarda laf soylemeye başladı hocam çok güzel birşey cocuk önce stresli ama sonrası ball ball geçen birine dedm zaten hocam balsa gidin bir tane daha yapın

kuzum belirti olmadımı kasık agrısı akıntı falan

Arkadaslar adetimin 11. Günü bugun ovulasyon testi yaptım. Silik cizgi mi değil mi anlayamadım. Sonuca göre yumurtlama olmuş mu sizce. Pozitif mi negatif mi yardimci olursaniz sevinirim. :)

Eklentiler

• 20150609_180739.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaslar adetimin 11. Günü bugun ovulasyon testi yaptım. Silik cizgi mi değil mi anlayamadım. Sonuca göre yumurtlama olmuş mu sizce. Pozitif mi negatif mi yardimci olursaniz sevinirim. :)
ilk koyulukmu bu yoksa siliklişmeyemi başladı

Zayıflama gruplarına takıl benim gibi acayip motivasyon oluyir . Kk de yani bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…