- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
yavrularımımı ayyyy allahmı söyletti ıkızmı acaba :)Oyyyy ne guzel canim :) bnde saglik ocagina gitmistim bugj. Tahliler vardi bi kac saglik ocagindada beta baktilar en son gecen sali 331 çıkmıştı bugun 4329 cikmis iyi de artmis bn cok korkuyordum yine bisey olucak diye allahim korusun yavrularimi :)
aynen ya bide kımı doğum yapmış şekilde görsem yuzunde acayıp lekelenme ve yaşlılık görüyorum çökmüş oluyorlar resmenAy ben ozenemiyirm pek boyle anne kilolu şişmiş oluyor bebek viyil viyil ağlıyor. .. Biraz sonraki aylara çok ozeniyorum. Hemen yeni dogum yapanlara acıyorm itici gelio bana
Aaa bak sen ya .ölür müsün öldürür müsün. Öğrenci milleti hiç yüz vermeye gelmiyor. Ay ben şimdi garip bir ruh hali içindeyim. . Bebek ıstıyorum. Bugün daha çok çok .yaş 30 à geliyoranam iyi niyetliyim işte :) hocam teşekkür alcam falan ayaklarına yattı bende notunu değiştirdim o ara ezberlemiş
oyyyyyy kuzum ya inşallah bu ay doğum gunu hediyesi olarak oğlunun müjdesini alırsınGünaydınlar. .. bugün benim doğum günümmmmmmm. Yeni yaşım da oğlum benle olsunnn lutfennnnnnn
İşte benim gibi düşünen biriaynen ya bide kımı doğum yapmış şekilde görsem yuzunde acayıp lekelenme ve yaşlılık görüyorum çökmüş oluyorlar resmen
milletin o laf sokmaları yokmu geçende okulda bi hoca bana bak dedi yumurtlama testı al ben onla hamile kaldım dedi tabi bilmemezliğe geldim aaaaa oyle birşeydemi varmış bi bakım dedim :)))))))))))Aaa bak sen ya .ölür müsün öldürür müsün. Öğrenci milleti hiç yüz vermeye gelmiyor. Ay ben şimdi garip bir ruh hali içindeyim. . Bebek ıstıyorum. Bugün daha çok çok .yaş 30 à geliyoracilen gelmeli.. millet ordan bile laf sokabildi bugün
Hahaaaayyy ... kitabını yazarım deseydinmilletin o laf sokmaları yokmu geçende okulda bi hoca bana bak dedi yumurtlama testı al ben onla hamile kaldım dedi tabi bilmemezliğe geldim aaaaa oyle birşeydemi varmış bi bakım dedim :)))))))))))
ayyyy kuzum sen yine ıyısın ben 107 kılodan 80e ındım 2 senedirde gram almadım şimdi tekrardan motıvasyon arıyorum kendime yine :)sağlıklı düzenli beslenmeyı surduruyorum omur boyuda bozmam ama nişan zamanındakı o motıvasyon yok bendeİşte benim gibi düşünen biriben de bi yandan iyi li kışın olmamışm demeye başladım. .65 kiloya 10 kilo ekle eder 75 . . Boyke en azından 68 olurum. Oh misssss
Hahaaaayyy ... kitabını yazarım deseydin)) onlara neyse ...işinize bakın Siz diyecen o olacak
kuzum belirti olmadımı kasık agrısı akıntı falanAy evet yapılış şeklini de okudum ..Kötü Bee ay inşallah gerek kalmaz
. Ben az önce merak ettim..Çok su iç mistim ama .test yaptım . C belirgin amà t az çıktı ya bugünü yum. Günü sanıyordum ..Dün muydu ki acaba
Canim ben 2 senedir yurtdisindaydim calismiyodum ama ondan once kabin memuruydum :) ben ogretmen degilim yaniSen neler yapıyosun. Nasıl gidiyo . Ay unuttum sen ne iş yapiodun
kabin memurumu oda neCanim ben 2 senedir yurtdisindaydim calismiyodum ama ondan once kabin memuruydum :) ben ogretmen degilim yani
ilk koyulukmu bu yoksa siliklişmeyemi başladıArkadaslar adetimin 11. Günü bugun ovulasyon testi yaptım. Silik cizgi mi değil mi anlayamadım. Sonuca göre yumurtlama olmuş mu sizce. Pozitif mi negatif mi yardimci olursaniz sevinirim. :)
Ilk Hali 5 dk içinde olanilk koyulukmu bu yoksa siliklişmeyemi başladı
Ucus hostesiydim canim :)kabin memurumu oda ne
genellikle koyuluktan sonaki silikleşme yumurtlama anlamına geliyor bence 1-2 gun ıcınde yumurtlama olacak gibiIlk Hali 5 dk içinde olan
:))))))))))))))))))))) yeni duydumda .))))9Ucus hostesiydim canim :)
Zayıflama gruplarına takıl benim gibi acayip motivasyon oluyir . Kk de yani bu sitedeayyyy kuzum sen yine ıyısın ben 107 kılodan 80e ındım 2 senedirde gram almadım şimdi tekrardan motıvasyon arıyorum kendime yine :)sağlıklı düzenli beslenmeyı surduruyorum omur boyuda bozmam ama nişan zamanındakı o motıvasyon yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?