ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

beni bayan hocalar bıraktı erkek hocalarda laf soylemeye başladı hocam çok güzel birşey cocuk önce stresli ama sonrası ball ball geçen birine dedm zaten hocam balsa gidin bir tane daha yapın
Hay ağzına sağlık iyi demişsin iyi kapak .

Arkadaslar adetimin 11. Günü bugun ovulasyon testi yaptım. Silik cizgi mi değil mi anlayamadım. Sonuca göre yumurtlama olmuş mu sizce. Pozitif mi negatif mi yardimci olursaniz sevinirim. :)
Yarın tam koyulaşacak gibi duruyor. Ama bu marka testi tam yorumlayamadimmm

Vorones naptn bugun kutlama yaptınızmı hediye aldın mı.
Ben diyet yapiom kocam gitmiş bana pasta almış sürpriz şekilde yakıp getirdi. Ya bu şehirde öyle imkan yok ne bişi almaya ne gezmeye. Biz de dondurmalarimizi alıp van Gölü ne karşı oturduk aksam aksam. . Birde zannimca gece kutlama olacak

Ahahaha waaay :)

İyi geceler kızlar saat 12 gecti yani bata 7 gün kaldı ama ben 3 gün sonra kan testi yaptıracamm ayyy nasıl bekliycem bilmiyorummm (((

Günaydın kizarrr yumoslarınızı kacirnayin stressiz iliskide bulunun dikkat edin herseyi akışına bırakın :)
Bolll hamisli bir ay olur insallah :)

İyi geceler kızlar saat 12 gecti yani bata 7 gün kaldı ama ben 3 gün sonra kan testi yaptıracamm ayyy nasıl bekliycem bilmiyorummm (((
Ayyy canımmm insallah hamişşşşsindir.. belli ki iyi çalışma olmuş umitlisin kan testi yaptircaksin. . Hadi inşallahh

Günaydın kizarrr yumoslarınızı kacirnayin stressiz iliskide bulunun dikkat edin herseyi akışına bırakın :)
Bolll hamisli bir ay olur insallah :)
Günaydınlarrrr Canimmmm. Tazecik hamişşşş. bu kez bol değerli ve kalp atışliii. .oyy yerler seni.. bu kez pek stressiz oldu ilişkiler . Dün gece de oldu.. insallah tutmuştur

Ayyy canımmm insallah hamişşşşsindir.. belli ki iyi çalışma olmuş umitlisin kan testi yaptircaksin. . Hadi inşallahh
vorones canım bu ay çok ümitliyim ovulasyon testi kullandım inşallah tutturmuşuzdur evet canım bat 17 haziran ama ben 13 haziranda yaptırıyım diyorum daha fazla bekleyemiyorumm:))

Günaydınlarrrr Canimmmm. Tazecik hamişşşş. bu kez bol değerli ve kalp atışliii. .oyy yerler seni.. bu kez pek stressiz oldu ilişkiler . Dün gece de oldu.. insallah tutmuştur
İnsallahhh canimmm kurallara iyaydin hemen kalkmayaydin hemen idrara gitmeyeydin canim :) ay daha kalp atisini duymadim ya stresliyim bende pazartesi duyarim insaallh cok heyecanliyim zamanda gecmiyo daha da 5 gun varrr :)

İnsallahhh canimmm kurallara iyaydin hemen kalkmayaydin hemen idrara gitmeyeydin canim :) ay daha kalp atisini duymadim ya stresliyim bende pazartesi duyarim insaallh cok heyecanliyim zamanda gecmiyo daha da 5 gun varrr :)
Gulsumcum wc olayı warya bend psikolojik bisi mi ndir anlamadm ilıski sonrasğ hemen tuvaletm geliyor ya sende owu dönemindyken iliski sonrası wc ye gtmstn dimi ama bebis oldu.

vorones canım bu ay çok ümitliyim ovulasyon testi kullandım inşallah tutturmuşuzdur evet canım bat 17 haziran ama ben 13 haziranda yaptırıyım diyorum daha fazla bekleyemiyorumm:))
Ay hadi inşallah. İlk denememi peki ovu. Testiyle. Zaten ilkse kesin tutar genelde bu topic te öyle oldu . Ben hariç

Gulsumcum wc olayı warya bend psikolojik bisi mi ndir anlamadm ilıski sonrasğ hemen tuvaletm geliyor ya sende owu dönemindyken iliski sonrası wc ye gtmstn dimi ama bebis oldu.
Yok yok gitmemek lazım. . Ben gitmedim valla hiç . Ayak neyin dikemedim ama. Hamis olursam söylerim nasıl yaptigimi ))

Sabır kuzummm. . Adet ı bekleme gibi sıkıcı değil ki öyle gün sayma artık . Bebis var yaniii )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…