Hımm sen de durumlar sıkıntılı o halde . Ben başka hastaneye gidem diorum. . Çamaşırları yıkaması asması zevkli de katlamasi ütü zorBenimde her odada camasır war koltuklara astım balkonda yer kalmadı butun kıyafetleri yikadım yaz temizligi niyetine iki yıldır olmuyo diyemem kız burdaki doktorlar tanio beni :) hasta kaydı da yapılıyor hastane de zaten iki uc tane duzgun doktor war
Anne gayet iyiydi hafif bi göbek wardı o kadar bebek te cıt cıkarmıyodu kız bebek cok sirindi
Canim 2 sene deme.. Ona gore farkli bi tedavi uygularlar valla..en fazla 1 sene de :)Evet bayramdan sonra mantıklı. . Ben de gidip bi da test falan yaptırım dimi . Rahim filmi isteyek bi de . Yalan atak 2 senedir istiyoruz olmuyo die..bakalım bu kez ne olacak
Gunaydiiiinn..iyiki dogdun canimm..insallah sana en guzel dogum gunu hediyesi bebisin olur..nice mutlu yaslara tatlimGünaydınlar. .. bugün benim doğum günümmmmmmm. Yeni yaşım da oğlum benle olsunnn lutfennnnnnn
Ayyy çok güzel bir dilekkk. Teşekkürler. .ever oluşuyorsa dün bugün oluşacaktır. Ayyy allahım inşaallahMutlu yıllar tatlım iyki dogmuşsun seviyorum seni inş karnında bi bebis olusuyodur suan:)
İnsallah Canimmmm. Bugün test yapmadım ama yum. Günüm de olabilir .ya dün ya bugün .insallah hediye gibi gelir konar gobusumeGunaydiiiinn..iyiki dogdun canimm..insallah sana en guzel dogum gunu hediyesi bebisin olur..nice mutlu yaslara tatlim
He 1 sene mantıklı ..doğru da zatenCanim 2 sene deme.. Ona gore farkli bi tedavi uygularlar valla..en fazla 1 sene de :)
Insallah canim benim :) <3İnsallah Canimmmm. Bugün test yapmadım ama yum. Günüm de olabilir .ya dün ya bugün .insallah hediye gibi gelir konar gobusume
Sen neler yapıyosun. Nasıl gidiyo . Ay unuttum sen ne iş yapiodunInsallah canim benim :) <3
Ahaahaha direkt túp bebek yapalm derler walla rahim filmi verirler ama bir yılya oda cok zormuş agrılıymış.He 1 sene mantıklı ..doğru da zaten)
Dogum günün kutlu olsun Rabbim gönlüne göre versin insallah :)Günaydınlar. .. bugün benim doğum günümmmmmmm. Yeni yaşım da oğlum benle olsunnn lutfennnnnnn
Ay evet yapılış şeklini de okudum ..Kötü Bee ay inşallah gerek kalmazAhaahaha direkt túp bebek yapalm derler walla rahim filmi verirler ama bir yılya oda cok zormuş agrılıymış.
İnşallah canım benim.. dualarımız kabul olsunn hep beraber bebe lerimizi alalım kucaklarimizaDogum günün kutlu olsun Rabbim gönlüne göre versin insallah :)
Nice Mutlu yıllara kuzum inşallah bu ay doğum günü hediyesi olarak gecikmelide olsa gelir oğluşunGünaydınlar. .. bugün benim doğum günümmmmmmm. Yeni yaşım da oğlum benle olsunnn lutfennnnnnn
aynen canım bide eokul şifremi çalıp notlarıda değiştirmeselerdi çoktan işlerim bitmiştide :)))Bir de okul un son günleri saçma sapan teslim evrakları falan ... yorucu şu ara ...
Aaaa.. Çok kötü beee.. Nasıl ele gecirebiliolar kı .tüh kötü olmusssaynen canım bide eokul şifremi çalıp notlarıda değiştirmeselerdi çoktan işlerim bitmiştide :)))
Ayyy canımmm benimm..teşekkürlerNice Mutlu yıllara kuzum inşallah bu ay doğum günü hediyesi olarak gecikmelide olsa gelir oğluşun
Anamm bukadın bu bebeği nasıl getirecek. Kız Az Rahat OL. Rabbe emanet onlarDoktor Kontrollüolduğunsürece Korkma :) Sevimli Anniş Seni
anam iyi niyetliyim işte :) hocam teşekkür alcam falan ayaklarına yattı bende notunu değiştirdim o ara ezberlemişAaaa.. Çok kötü beee.. Nasıl ele gecirebiliolar kı .tüh kötü olmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?