ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hımm sen de durumlar sıkıntılı o halde . Ben başka hastaneye gidem diorum. . Çamaşırları yıkaması asması zevkli de katlamasi ütü zor

Günaydınlar. .. bugün benim doğum günümmmmmmm. Yeni yaşım da oğlum benle olsunnn lutfennnnnnn

Evet bayramdan sonra mantıklı. . Ben de gidip bi da test falan yaptırım dimi . Rahim filmi isteyek bi de . Yalan atak 2 senedir istiyoruz olmuyo die.. bakalım bu kez ne olacak
Canim 2 sene deme.. Ona gore farkli bi tedavi uygularlar valla..en fazla 1 sene de :)

Mutlu yıllar tatlım iyki dogmuşsun seviyorum seni inş karnında bi bebis olusuyodur suan:)
Ayyy çok güzel bir dilekkk. Teşekkürler. .ever oluşuyorsa dün bugün oluşacaktır. Ayyy allahım inşaallah

Gunaydiiiinn..iyiki dogdun canimm..insallah sana en guzel dogum gunu hediyesi bebisin olur..nice mutlu yaslara tatlim
İnsallah Canimmmm. Bugün test yapmadım ama yum. Günüm de olabilir .ya dün ya bugün .insallah hediye gibi gelir konar gobusume

Ahaahaha direkt túp bebek yapalm derler walla rahim filmi verirler ama bir yılya oda cok zormuş agrılıymış.
Ay evet yapılış şeklini de okudum ..Kötü Bee ay inşallah gerek kalmaz
. Ben az önce merak ettim..Çok su iç mistim ama .test yaptım . C belirgin amà t az çıktı ya bugünü yum. Günü sanıyordum ..Dün muydu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…