Günaydın canım yoksa bu sabah mı basladın çalısmaya :)Haydi gelsinçalışmalar :) günaydın
Sagol teyzesiiAaa kıyamam üzüldüm bak. Neyse sağlığına dikkat et. Bebişe de
Hic bisey olmaz Allah'ın izniyle meeak etme sen :) ben daha hic ilac kullanmadim ne folik asit ne vitamin doktor gerek yok dedi bende bu yuzden korkmustm tera bisey olur diye ama cok şükür olmadı gelisimimiz önde gidiyr şükür :)Ayyyy fasulyemmm benim :) canim o zaman icinde bebek oldugu belli olurmu ki korkuyorum ben ya bi terslik olur diye dojtorda dusuk tehlikesi icin bana progestan verdi hazir ejektorlu igne verdi kendim yapiyorum bide kan sulandrcimi na aspirin verdi korkuyorum bunlarin tehlikesi varmi acaba diye arastrdim zarari yokmusta iste icim rahat degil
O endiseler hic.bitmiyor. ben her gittigimde acaba kalbo.hâlâ atiyomudur diye dusunmekten alamiyrm kendimi. Carsamba gunude ikili test sonucunu alcm insallah hersey yolundadir :)Ayyy sorma canim 4 ay boyunca ha olacak ha oldu derken bu ay 4. Denememde olmiyicak derken bi baktim oldu sasirdim halada inanamiyorum acikcasi :) o bebegi icinde gorup kalp atisini duyunca hahh oldu diyicem ne zormus be bu is anammm :) zaten bi istah acikligi var gobek cikti bi haftada aldi basini gidiyor ilaclar zaten bi sersemlik yapiyor ben bu miniği doğurucam ama nasıl hic bilmiyorum teyzesi :)
Benimde kesede kanama vs rahimde kanam yok ama sadece kimyasal sonrasi dusuk olmasin diye verdi ilaclari canim bakalim artik allahim bebegimizj korusun rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :)Hic bisey olmaz Allah'ın izniyle meeak etme sen :) ben daha hic ilac kullanmadim ne folik asit ne vitamin doktor gerek yok dedi bende bu yuzden korkmustm tera bisey olur diye ama cok şükür olmadı gelisimimiz önde gidiyr şükür :)
İnsallah hersey iyidir canimmm :) canim sen kalp atisini ne kadarken duymustun canim :)O endiseler hic.bitmiyor. ben her gittigimde acaba kalbo.hâlâ atiyomudur diye dusunmekten alamiyrm kendimi. Carsamba gunude ikili test sonucunu alcm insallah hersey yolundadir :)
Aminn insallah :)Benimde kesede kanama vs rahimde kanam yok ama sadece kimyasal sonrasi dusuk olmasin diye verdi ilaclari canim bakalim artik allahim bebegimizj korusun rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :)
7+6 günlukken duydm ve bebegi gordm. Benim doktorum Allah razı olsun git gel yapip stres olmim diye olması gereken tarihtn 1 hafta.sonrasina randevu veriyor. Hem vakitte gecms oluyor.İnsallah hersey iyidir canimmm :) canim sen kalp atisini ne kadarken duymustun canim :)
Oyyyy ne guzel canim :) bnde saglik ocagina gitmistim bugj. Tahliler vardi bi kac saglik ocagindada beta baktilar en son gecen sali 331 çıkmıştı bugun 4329 cikmis iyi de artmis bn cok korkuyordum yine bisey olucak diye allahim korusun yavrularimi :)7+6 günlukken duydm ve bebegi gordm. Benim doktorum Allah razı olsun git gel yapip stres olmim diye olması gereken tarihtn 1 hafta.sonrasina randevu veriyor. Hem vakitte gecms oluyor.
Spontané gelişti kuzum yaaa.Günaydın canım yoksa bu sabah mı basladın çalısmaya :)
walla bende takmıyorum o kadar yersiz zamansız çalısiyoruzki aksam ustu felan bi bucuk saat uzanıyorm ancak sonra kalkyormSpontané gelişti kuzum yaaa.çalışma lari takmiom valla
Gece senle konusup uyudumya rüyamda doktora gidiyorduk eşim kısır mış :)Spontané gelişti kuzum yaaa.çalışma lari takmiom valla
Sen de anca böyle karamsar rüya görür dünGece senle konusup uyudumya rüyamda doktora gidiyorduk eşim kısır mış :)
Bugun akrabalarla gòrustm biri yeni dogum yapmıs bebekle gelmişti çok imremdim ya ne yapalm doktora gdrz bayramdan sonra tedavi oluruz klomenle ikiz ucuz dogururuz.Sen de anca böyle karamsar rüya görür dün) deli kizzz .az olumlu düşün . Benden beter çıktın hayrolsun tersi çıksın
Evet bayramdan sonra mantıklı. . Ben de gidip bi da test falan yaptırım dimi . Rahim filmi isteyek bi de . Yalan atak 2 senedir istiyoruz olmuyo die..Bugun akrabalarla gòrustm biri yeni dogum yapmıs bebekle gelmişti çok imremdim ya ne yapalm doktora gdrz bayramdan sonra tedavi oluruz klomenle ikiz ucuz dogururuz.
Ay ben ozenemiyirm pek boyle anne kilolu şişmiş oluyor bebek viyil viyil ağlıyor. .. Biraz sonraki aylara çok ozeniyorum. Hemen yeni dogum yapanlara acıyorm itici gelio banaBugun akrabalarla gòrustm biri yeni dogum yapmıs bebekle gelmişti çok imremdim ya ne yapalm doktora gdrz bayramdan sonra tedavi oluruz klomenle ikiz ucuz dogururuz.
Benimde her odada camasır war koltuklara astım balkonda yer kalmadı butun kıyafetleri yikadım yaz temizligi niyetine iki yıldır olmuyo diyemem kız burdaki doktorlar tanio beni :) hasta kaydı da yapılıyor hastane de zaten iki uc tane duzgun doktor warAy yarın okul var. Eşimin ütüler ı duruyor bu saatte ben gidiyim . Öpüyorum herkesi . İyi geceler
Anne gayet iyiydi hafif bi göbek wardı o kadar bebek te cıt cıkarmıyodu kız bebek cok sirindiAy ben ozenemiyirm pek boyle anne kilolu şişmiş oluyor bebek viyil viyil ağlıyor. .. Biraz sonraki aylara çok ozeniyorum. Hemen yeni dogum yapanlara acıyorm itici gelio bana
Maşallah artmış baya. :))Oyyyy ne guzel canim :) bnde saglik ocagina gitmistim bugj. Tahliler vardi bi kac saglik ocagindada beta baktilar en son gecen sali 331 çıkmıştı bugun 4329 cikmis iyi de artmis bn cok korkuyordum yine bisey olucak diye allahim korusun yavrularimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?