ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hic bisey olmaz Allah'ın izniyle meeak etme sen :) ben daha hic ilac kullanmadim ne folik asit ne vitamin doktor gerek yok dedi bende bu yuzden korkmustm tera bisey olur diye ama cok şükür olmadı gelisimimiz önde gidiyr şükür :)

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

O endiseler hic.bitmiyor. ben her gittigimde acaba kalbo.hâlâ atiyomudur diye dusunmekten alamiyrm kendimi. Carsamba gunude ikili test sonucunu alcm insallah hersey yolundadir :)

Benimde kesede kanama vs rahimde kanam yok ama sadece kimyasal sonrasi dusuk olmasin diye verdi ilaclari canim bakalim artik allahim bebegimizj korusun rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :)

O endiseler hic.bitmiyor. ben her gittigimde acaba kalbo.hâlâ atiyomudur diye dusunmekten alamiyrm kendimi. Carsamba gunude ikili test sonucunu alcm insallah hersey yolundadir :)
İnsallah hersey iyidir canimmm :) canim sen kalp atisini ne kadarken duymustun canim :)

Benimde kesede kanama vs rahimde kanam yok ama sadece kimyasal sonrasi dusuk olmasin diye verdi ilaclari canim bakalim artik allahim bebegimizj korusun rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Aminn insallah :)

İnsallah hersey iyidir canimmm :) canim sen kalp atisini ne kadarken duymustun canim :)
7+6 günlukken duydm ve bebegi gordm. Benim doktorum Allah razı olsun git gel yapip stres olmim diye olması gereken tarihtn 1 hafta.sonrasina randevu veriyor. Hem vakitte gecms oluyor.

7+6 günlukken duydm ve bebegi gordm. Benim doktorum Allah razı olsun git gel yapip stres olmim diye olması gereken tarihtn 1 hafta.sonrasina randevu veriyor. Hem vakitte gecms oluyor.
Oyyyy ne guzel canim :) bnde saglik ocagina gitmistim bugj. Tahliler vardi bi kac saglik ocagindada beta baktilar en son gecen sali 331 çıkmıştı bugun 4329 cikmis iyi de artmis bn cok korkuyordum yine bisey olucak diye allahim korusun yavrularimi :)

Gece senle konusup uyudumya rüyamda doktora gidiyorduk eşim kısır mış :)
Sen de anca böyle karamsar rüya görür dün ) deli kizzz .az olumlu düşün . Benden beter çıktın hayrolsun tersi çıksın

Sen de anca böyle karamsar rüya görür dün ) deli kizzz .az olumlu düşün . Benden beter çıktın hayrolsun tersi çıksın
Bugun akrabalarla gòrustm biri yeni dogum yapmıs bebekle gelmişti çok imremdim ya ne yapalm doktora gdrz bayramdan sonra tedavi oluruz klomenle ikiz ucuz dogururuz.

Bugun akrabalarla gòrustm biri yeni dogum yapmıs bebekle gelmişti çok imremdim ya ne yapalm doktora gdrz bayramdan sonra tedavi oluruz klomenle ikiz ucuz dogururuz.
Evet bayramdan sonra mantıklı. . Ben de gidip bi da test falan yaptırım dimi . Rahim filmi isteyek bi de . Yalan atak 2 senedir istiyoruz olmuyo die.. bakalım bu kez ne olacak

Ay ben ozenemiyirm pek boyle anne kilolu şişmiş oluyor bebek viyil viyil ağlıyor. .. Biraz sonraki aylara çok ozeniyorum. Hemen yeni dogum yapanlara acıyorm itici gelio bana

Ay yarın okul var. Eşimin ütüler ı duruyor bu saatte ben gidiyim . Öpüyorum herkesi . İyi geceler

Ay yarın okul var. Eşimin ütüler ı duruyor bu saatte ben gidiyim . Öpüyorum herkesi . İyi geceler
Benimde her odada camasır war koltuklara astım balkonda yer kalmadı butun kıyafetleri yikadım yaz temizligi niyetine iki yıldır olmuyo diyemem kız burdaki doktorlar tanio beni :) hasta kaydı da yapılıyor hastane de zaten iki uc tane duzgun doktor war
Ay ben ozenemiyirm pek boyle anne kilolu şişmiş oluyor bebek viyil viyil ağlıyor. .. Biraz sonraki aylara çok ozeniyorum. Hemen yeni dogum yapanlara acıyorm itici gelio bana
Anne gayet iyiydi hafif bi göbek wardı o kadar bebek te cıt cıkarmıyodu kız bebek cok sirindi

Maşallah artmış baya. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…