Canimmm . Bugün misafirlerim vardı ki hala misafirlikteyiz yeni gordumm. İnşallah artar .. artmazsa da .. Moral bozmak yok yola devammmmvorones valla duramadım canım azımın payını aldım kuzum bu ayda boş çıktı 7 gün var artarmı acaba
Kız zzz 6 gün çok az beyaaaa. Deli misin çıkmaz tabi. Bence hamişsindir senYumurtlama 6 gün gecti canım 3 haziranda kırmızı çizgiyi gördüm
Canimmm . Bugün misafirlerim vardı ki hala misafirlikteyiz yeni gordumm. İnşallah artar .. artmazsa da .. Moral bozmak yok yola devammmm
kuzummm arada müjde verenler çıkıyor çok şükür inşallah bu ayda müjdeli haberlerimiz çok olurHu huuuu var mı gelişmeler kızlar :)
Ayyy hadi insallah dualarım sizinle :) kimler müjde verdi okuyamadim bayagi yazismissinizkuzummm arada müjde verenler çıkıyor çok şükür inşallah bu ayda müjdeli haberlerimiz çok olur
Yine hamile kalabilmissin en azından oluyo cocugun bunu bilmek bile umut verir.ayse 8 canım 9 ay oldu benim deniyorum 7 ay önce hamile kaldım 6 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin bakalım kısmet artık bu ay olmasa doktora gidecem aşılama düşünüyorum
Aynennnnvorones saol canım inşallah artar aynen moral bozmak yok devam bide iyi tarafından düşünüyorum her ilişkide 600 kalori harcıyomuşuz gebe kalamasamda kilo vermek için sonuna kadar devammm:)))
Dimi ya . Bazen töbe düşük yapana bile özenir oluyor insan. En azindan doğurgan old. Bilmek guzellYine hamile kalabilmissin en azından oluyo cocugun bunu bilmek bile umut verir.
Müjde eskisi gibi pek yok kuzu yaaa. Hey gidi günler . Bir hafta da pitir pitir hamis kaldı burda kızlarAyyy hadi insallah dualarım sizinle :) kimler müjde verdi okuyamadim bayagi yazismissiniz
Bende yanındayim demirbaş bu aydanda umutlu dglm icime doguyor yine fos cıkckMüjde eskisi gibi pek yok kuzu yaaa. Hey gidi günler . Bir hafta da pitir pitir hamis kaldı burda kızlarben demirbaş .... yikilmadim ayaktayım yataktayim ))
Aynennnnboy kilo kaç canım senin. İnşallah ben de şu 3 kılodan kurtulsammm süper olur
Kız zzz 6 gün çok az beyaaaa. Deli misin çıkmaz tabi. Bence hamişsindir sen
Yine hamile kalabilmissin en azından oluyo cocugun bunu bilmek bile umut verir.
Doktora gttn mı canım 9 ay olmusya tedavı baslatrlardı ilac en azndanayse 8 canım haklısın ama yaşım 34 biran önce anne olmak istiyorum
Doktora gttn mı canım 9 ay olmusya tedavı baslatrlardı ilac en azndan
Bende öyleydm hep yapiodm adete 4 gun kala ama dòrt aydr yapmyorm gecen ay yaptm bi ama umutsuzca iki gun gecikmstı baktm yine tek cizgi bidaha 4 gun gecmdn tövbe yapmam sen guzel bi doktora gt cnım ben gtmstm takip icin adetin 12. Gunu 11 12 13 gunler ust uste ilski bel altına yastk önerdi sonrada 15. Gun cagrdı tamam çatlamış bekle dedi bu sekild uc ay surundm dahada gtmdmayse 8 off ya deliyim ben hergün tes yapmak isyiyorummmm:)))
Bende öyleydm hep yapiodm adete 4 gun kala ama dòrt aydr yapmyorm gecen ay yaptm bi ama umutsuzca iki gun gecikmstı baktm yine tek cizgi bidaha 4 gun gecmdn tövbe yapmam sen guzel bi doktora gt cnım ben gtmstm takip icin adetin 12. Gunu 11 12 13 gunler ust uste ilski bel altına yastk önerdi sonrada 15. Gun cagrdı tamam çatlamış bekle dedi bu sekild uc ay surundm dahada gtmdm
Canim valla guzel ama cook yorucu ve evlilikte zor..yeniden eski isime donmeyi dusunmuyorum..guzel yorumlarin icin tesekkurler canim benim <3 hamis olunurda tatli olunmazmi yaa 2 can 1 bedende :) hepimiz cok tatli olcaz ah bi kalsakAaaa ne ilginç güzel meslek .. İnşallah istediğin gibi huzurlu bir meslektir. Çok havalı oluyorlar valla . Çıtır çıtır kisslar. Ay hamis olunca da çok tatlı olursun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?