İnsalalh duyulur canimmm allahin izniyle duduyljr merak etme :)Hayır canım geçen sefer sadece kese göründü bugün 6+5teyiz geç döllenme değilse duyulması lazım sanırım artık
Benimkide eczacı cnım ama unide allahtan yoksa senin gbi evi testle doldururdm zaten arkadaslarından alıyodm öncdn ama artk utanıyorum onlarda baktıki olmuyor bu ay bi ilac istdm folik asit hamileligi kolaylastriyo diye okudm burdan tbi esim kızıyor arkadasına söldm oda pek yararı olmaz dedi aldm yine de
Hadi bakalım cmt görürsün inşallah bazıları 12.haftada tahmin yapıyorlar seninki katı doktormuş 15.haftaya kadar bekliycek herhaldeAh bilmezmiyim :) her seferinde teni bir heyecanla gidiyorsn. Bende dün cinsiyet ogrenirim diye gittim belli olmaz daha dedi bakmadi doktor. Cumartesi gitcm artk bakalm :)
İnşallah kuzum ya inşallah geçen ay olan kötü durum yüzünden endişeleniyorum işteİnsalalh duyulur canimmm allahin izniyle duduyljr merak etme :)
Bekleyemicm o doktoru baska doktora gitcm yarin.Hadi bakalım cmt görürsün inşallah bazıları 12.haftada tahmin yapıyorlar seninki katı doktormuş 15.haftaya kadar bekliycek herhalde
Bulantilarim çok fena halde :/ çok şükür ki seminerleri istediğimiz ilde alabiliyoruz, yarın ankaraya gidiyorum eylüle kadar :) artik anacigim bana bakar..ben kalp atışlarını 7+0da duymuştum tatlimCanimmmm nasilsin nasil gidiyor bulantilarin filan oluyor mu :)
Sen kalp atisini ne kadarlikken duydun canim :)
Serpilcim bu ay olur ins canim gelck ay doktora gdcm asılama yaptrcm diodm ama ramazanya olmazki oda muayene d olmam bayramdan sonraya kalr yine bu ay hepimzn olur ins sende daha fazla beklemezsin insallah canım bu ay olmustr
Ohh ne guzel tatil basladi sayilr esinde orda bebiste var :)Bulantilarim çok fena halde :/ çok şükür ki seminerleri istediğimiz ilde alabiliyoruz, yarın ankaraya gidiyorum eylüle kadar :) artik anacigim bana bakar..ben kalp atışlarını 7+0da duymuştum tatlim
Ins canim bu ay bebisler gelir insayse 8 inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin
Ayy Allah kolaylik versin canim. Bende daha bulantı yok. 4+5iz gerçi daha . Senin ne zaman başladı bulantilarin? Cumartesi kesemizi bi gorsekBulantilarim çok fena halde :/ çok şükür ki seminerleri istediğimiz ilde alabiliyoruz, yarın ankaraya gidiyorum eylüle kadar :) artik anacigim bana bakar..ben kalp atışlarını 7+0da duymuştum tatlim
Canım 5 haftalik keseyi karnından mi gördünüz?Canım ben enson gittiğimde 5 haftalık civarındaydı sadece kese göründü şimdi 6+5 geç döllemediyse artık duymamız lazım sanırım
Hmm evet isteniln ilde yapilickmis seminerler :) vallahi sanirim benim hic bunalmiyicak migdem bn hala hamile gibi hissetmiyorum :)Bulantilarim çok fena halde :/ çok şükür ki seminerleri istediğimiz ilde alabiliyoruz, yarın ankaraya gidiyorum eylüle kadar :) artik anacigim bana bakar..ben kalp atışlarını 7+0da duymuştum tatlim
Hayır canım vajinal ultrasonda gördükCanım 5 haftalik keseyi karnından mi gördünüz?
ayyyy ne heyecanlanırsın kalp atışını duyduğundagünaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler
Benim eski mesajlarima bak bende aynı şeyi soyluyodum..kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diye..meleğim sesimi duymus olacak ki 7.haftadan sonra başladı bulantilar istifralarHmm evet isteniln ilde yapilickmis seminerler :) vallahi sanirim benim hic bunalmiyicak migdem bn hala hamile gibi hissetmiyorum :)
Hımm hay Allah. Ben ondan biraz korkuyorum ama. Seninki 7 haftalik o zaman. Gelsin minigin kalp atışlarıHayır canım vajinal ultrasonda gördük
Canim acele etme gozukmezse. Karından baksın daha iyi. Hem sende daha rahat olursun. Biliyorum sabretmek cook zor ama sanırım vajinal ultrasonda biraz tehlikeliyms.Hımm hay Allah. Ben ondan biraz korkuyorum ama. Seninki 7 haftalik o zaman. Gelsin minigin kalp atışları
Benimde hic bulanmiyordu ilk baslarda hatta baya istahim acilmisti ama sonra esimden bile kacar oldm. Evim kokuyorms gibi geliyor. Ev kokusunu degistrdm ama bi süre sonra ondanda tiksinmstm. Simdi biraz daha iyiyim. 4. Ayda atlatiliyrms :)Hmm evet isteniln ilde yapilickmis seminerler :) vallahi sanirim benim hic bunalmiyicak migdem bn hala hamile gibi hissetmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?