ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

AYSE 08 canım bende içiyorum 4 aydır folic asit benim doktorum verdi gebeliği kolaylaştırırmı bilmiyorum ama içiyorum hiç ara vermeden

Ah bilmezmiyim :) her seferinde teni bir heyecanla gidiyorsn. Bende dün cinsiyet ogrenirim diye gittim belli olmaz daha dedi bakmadi doktor. Cumartesi gitcm artk bakalm :)
Hadi bakalım cmt görürsün inşallah bazıları 12.haftada tahmin yapıyorlar seninki katı doktormuş 15.haftaya kadar bekliycek herhalde

Arkadaşlar merhaba. 10 aylık evliyim şubatta dış gebelik geçirdim. 1 hafta hastanede yattım iki doz ilaç ile düşürüldü. Hastaneden cıktıktan snra 15 günlük bi kanama geçirdim.üzerine iki kere adet oldum doktorum normale döndüğümü soyledi. En son adet tarihim 20 mayıs nrmal bir şekilde oldu bitti. Adet bittikten snra eşimle iki kere beraberliğim oldu. Daha adetime 2 hafta varken dün kahverengi lekeler gelmeye başladı hemen doktora gittim betam 5.85 ama bu dış gebelikten kalan beta değeri diye düşündüm. Doktor ultrasyonda hiç bişey yok dedi herşey norml dedi sağ ve sol yumurtalarımı dahi gösterdi ama biri daha belirsiz görünüyodu. Bu lekelenme neden oldu diye sordum stresten olur dedi. Lekelenme hala devam ediyo ve karın ağrım var çok korkuyorum. Çünkü dıl gebelik olduğu zamnda bu tür lekelenmelerim oluyodu. Benim gibi olan varsa lütfen yazsın yoksa kafayı yiyecem

Canimmmm nasilsin nasil gidiyor bulantilarin filan oluyor mu :)
Sen kalp atisini ne kadarlikken duydun canim :)
Bulantilarim çok fena halde :/ çok şükür ki seminerleri istediğimiz ilde alabiliyoruz, yarın ankaraya gidiyorum eylüle kadar :) artik anacigim bana bakar..ben kalp atışlarını 7+0da duymuştum tatlim

Bulantilarim çok fena halde :/ çok şükür ki seminerleri istediğimiz ilde alabiliyoruz, yarın ankaraya gidiyorum eylüle kadar :) artik anacigim bana bakar..ben kalp atışlarını 7+0da duymuştum tatlim
Ohh ne guzel tatil basladi sayilr esinde orda bebiste var :)

Kızlar ben geldim kendi doktorum rahatsızlanmış son anda randevum iptal oldu bende heveslenmiştim devlet hastanesine gittim allahım o nasıl ultrason cihazıydı öyle sanırım istanbulun fethinden önce falan kullanılıyordu karman çorman gözüktü herşey çıktı bile çizgiler içinde kese zor göründü ne bebek ne kalp atışını görebildik sadece kese büyümüş o belli oldu benim kalp atışı yarına kaldı,kendi doktoruma gideceğim yarın

Ayy Allah kolaylik versin canim. Bende daha bulantı yok. 4+5iz gerçi daha . Senin ne zaman başladı bulantilarin? Cumartesi kesemizi bi gorsek

Hmm evet isteniln ilde yapilickmis seminerler :) vallahi sanirim benim hic bunalmiyicak migdem bn hala hamile gibi hissetmiyorum :)

Hmm evet isteniln ilde yapilickmis seminerler :) vallahi sanirim benim hic bunalmiyicak migdem bn hala hamile gibi hissetmiyorum :)
Benim eski mesajlarima bak bende aynı şeyi soyluyodum..kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diye..meleğim sesimi duymus olacak ki 7.haftadan sonra başladı bulantilar istifralar

Hımm hay Allah. Ben ondan biraz korkuyorum ama. Seninki 7 haftalik o zaman. Gelsin minigin kalp atışları
Canim acele etme gozukmezse. Karından baksın daha iyi. Hem sende daha rahat olursun. Biliyorum sabretmek cook zor ama sanırım vajinal ultrasonda biraz tehlikeliyms.

Benimde hic bulanmiyordu ilk baslarda hatta baya istahim acilmisti ama sonra esimden bile kacar oldm. Evim kokuyorms gibi geliyor. Ev kokusunu degistrdm ama bi süre sonra ondanda tiksinmstm. Simdi biraz daha iyiyim. 4. Ayda atlatiliyrms :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…