ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

@AYSE 08 hayırlısı canım inşallah biran önce bizimde bebişlerimiz olur aslında test yapmamak en doğrusu benim dayanabilmem daha zor eşim eczacı hergün eczanedeuim tesyler bana ben testlere bakıp duruyoz((((
Benimkide eczacı cnım ama unide allahtan yoksa senin gbi evi testle doldururdm zaten arkadaslarından alıyodm öncdn ama artk utanıyorum onlarda baktıki olmuyor bu ay bi ilac istdm folik asit hamileligi kolaylastriyo diye okudm burdan tbi esim kızıyor arkadasına söldm oda pek yararı olmaz dedi aldm yine de

Serpilcim bu ay olur ins canim gelck ay doktora gdcm asılama yaptrcm diodm ama ramazanya olmazki oda muayene d olmam bayramdan sonraya kalr yine bu ay hepimzn olur ins sende daha fazla beklemezsin insallah canım bu ay olmustr

günaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler

günaydın arkadaşlar
ben bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım ama maalesef yumurtlama günlerini değerlendiremedik
aslında cumartesi - pazar dı ama olmadı
offf ya ne zormuş bu çocuk sahibi olmak
yani o işi görev gibi yapmak bende ve eşimde isteksizlik yarattı
bakalım bu ay ramazanda ne yapacağız

Ewet canim ramazanda zor olur iftar sahurdu derken bende onu dusunuyorum

Müjde eskisi gibi pek yok kuzu yaaa. Hey gidi günler . Bir hafta da pitir pitir hamis kaldı burda kızlar ben demirbaş .... yikilmadim ayaktayım yataktayim ))
Hahahayy ay moralim bozuktu güldürdün benii Rabbim de seni guldursun en kisa zamanda inşallah

günaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler
Canim sen en son doktora gittiginde ne kadar lıktı duyulmadimi o zaman ay bende acaba kalp atisini duyatmiyim diye heyecanliyim pazartesi gidicem bende bakalim ne olucak :)

Canim sen en son doktora gittiginde ne kadar lıktı duyulmadimi o zaman ay bende acaba kalp atisini duyatmiyim diye heyecanliyim pazartesi gidicem bende bakalim ne olucak :)
Canım ben enson gittiğimde 5 haftalık civarındaydı sadece kese göründü şimdi 6+5 geç döllemediyse artık duymamız lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…