Benimkide eczacı cnım ama unide allahtan yoksa senin gbi evi testle doldururdm zaten arkadaslarından alıyodm öncdn ama artk utanıyorum onlarda baktıki olmuyor bu ay bi ilac istdm folik asit hamileligi kolaylastriyo diye okudm burdan tbi esim kızıyor arkadasına söldm oda pek yararı olmaz dedi aldm yine de@AYSE 08 hayırlısı canım inşallah biran önce bizimde bebişlerimiz olur aslında test yapmamak en doğrusu benim dayanabilmem daha zor eşim eczacı hergün eczanedeuim tesyler bana ben testlere bakıp duruyoz((((
Oyyyy gurban olur teyzesi pit pitlarina :)günaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler
Ewet canim ramazanda zor olur iftar sahurdu derken bende onu dusunuyorumgünaydın arkadaşlar
ben bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım ama maalesef yumurtlama günlerini değerlendiremedik
aslında cumartesi - pazar dı ama olmadı
offf ya ne zormuş bu çocuk sahibi olmak
yani o işi görev gibi yapmak bende ve eşimde isteksizlik yarattı
bakalım bu ay ramazanda ne yapacağız
Guzel haberlerle gel canim gecen gitmende duyamadinzmi bebis 7 haftalik yagünaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler
Canim keae &. Haftada huvarlak 6. Haftadan itibarende fasulye gibi olmaya basliyor ama bnce tek gercek babadan gecen x veya y kromozomu :)Kese fasulye gbiyse erkek yuwarlaksa kız hikayesi war birde
Hahahayy ay moralim bozuktu güldürdün benii Rabbim de seni guldursun en kisa zamanda inşallahMüjde eskisi gibi pek yok kuzu yaaa. Hey gidi günler . Bir hafta da pitir pitir hamis kaldı burda kızlarben demirbaş .... yikilmadim ayaktayım yataktayim ))
Hadi bakalim hayırlısıyla duy bebisinin kalbinigünaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler
Canim sen en son doktora gittiginde ne kadar lıktı duyulmadimi o zaman ay bende acaba kalp atisini duyatmiyim diye heyecanliyim pazartesi gidicem bende bakalim ne olucak :)günaydın kızlar bugün kalp atışı için gideceğim randevum 15:00'te nolur dua edin bize güzel teyzeler
Canimmmm nasilsin nasil gidiyor bulantilarin filan oluyor mu :)Hu huuuu var mı gelişmeler kızlar :)
Canim en erken ve saglikli en az yumurtlamanin ustunden 10 gun gecicek normali 12 gun tatlim cunku zaten bebegin anne rahmine yerlesip hcgyi salgilamasi 8 gun suruyormus :)Yumurtlama 6 gün gecti canım 3 haziranda kırmızı çizgiyi gördüm
Bakalim bende ne cikicak :) a bn nedense kiz hissedyrrum allahim saglikli olsunda tek :)Tabiki cnım orası öyle sacma ama benim arkadaslrmda komsularımda hep tuttu
Canim keae &. Haftada huvarlak 6. Haftadan itibarende fasulye gibi olmaya basliyor ama bnce tek gercek babadan gecen x veya y kromozomu :)
Bakalim cnim saglikli olsunda dedgn gibiBakalim bende ne cikicak :) a bn nedense kiz hissedyrrum allahim saglikli olsunda tek :)
Canim en erken ve saglikli en az yumurtlamanin ustunden 10 gun gecicek normali 12 gun tatlim cunku zaten bebegin anne rahmine yerlesip hcgyi salgilamasi 8 gun suruyormus :)[/QUO aynen canım haklısın hala umut var bata 6 gün var bekliycem artık hayırlısı canım
Hayır canım geçen sefer sadece kese göründü bugün 6+5teyiz geç döllenme değilse duyulması lazım sanırım artıkGuzel haberlerle gel canim gecen gitmende duyamadinzmi bebis 7 haftalik ya
Hadi bakalım inşallah canım saatler geçmiyoHadi bakalim hayırlısıyla duy bebisinin kalbini
Canım ben enson gittiğimde 5 haftalık civarındaydı sadece kese göründü şimdi 6+5 geç döllemediyse artık duymamız lazım sanırımCanim sen en son doktora gittiginde ne kadar lıktı duyulmadimi o zaman ay bende acaba kalp atisini duyatmiyim diye heyecanliyim pazartesi gidicem bende bakalim ne olucak :)
Ah bilmezmiyim :) her seferinde teni bir heyecanla gidiyorsn. Bende dün cinsiyet ogrenirim diye gittim belli olmaz daha dedi bakmadi doktor. Cumartesi gitcm artk bakalm :)Hadi bakalım inşallah canım saatler geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?