ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

merhaba hanımlar benim ovulasyon testi ile ilgili bi sorum olacaktı 24 mayıs sat geçen ay 28 günde oldum normalde 30 günde oluyorum. benim sorum 6 7 haziran gibi akıntım geldi ama test yaptım silik çıkıyordu devam ettim yapmaya en koyu 10 11 de çıktı teste şimdi ben 6 7 si gibi mi yumurtladım yoksa 10 11 mi yardımcı olun lütfen daha önce hiç başıma gelmedi akıntım geldiği zaman genelde testtede çıkardı ne yapacağımı bilemedim en sonda 9unu değerlendirdik eşimle ayrı yerlere gitmek zorunda kaldık şimdi bende merak ediyorum umudum var mı bu ay diye 10 aydır bekliyoruz bebiş

Sadece 9 un da mı oldu . Tek sefer se Zor gibi. Testte 10 11 se o zamandir bence yumurtlamà. . Umut her zaman var canim ya. Ben mesela nokta atış yapiom da ne oluo ..olmayınca olmuo

En iyisini yaparsın . Tazecik annis. yarın oh misssssss. Kalp de duyup görüp gelirsin minnak yavrusuuu. Oy anası babası yeerrr onu teyzesi deee

Benim eski mesajlarima bak bende aynı şeyi soyluyodum..kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum diye..meleğim sesimi duymus olacak ki 7.haftadan sonra başladı bulantilar istifralar
Semineri de ankarammm da yaparsın ki ohhh senden güzeli yok ben evim burda ya misafirlikte seminer zor olur die gitmedim.

Kızlarrr ..bacilarrr bu arada . Ben 57 kilo oldum . Bugün canım tartım öyle söyledi hedefime ulaştımmm . Gelsinnn artık şu nazlı mercimek kilikkkkkk

Sadece 9 un da mı oldu . Tek sefer se Zor gibi. Testte 10 11 se o zamandir bence yumurtlamà. . Umut her zaman var canim ya. Ben mesela nokta atış yapiom da ne oluo ..olmayınca olmuo
evet sadece 9 unda oldu teste mi yoksa akıntıyamı bakayım bilemedim neyse nasip artık bu ay pek umutluydum tiroitimde düşmüştü ramazanda da yan yana olamıyoruz yaa offff

allah vermek isterse verir canim uzulme
RABBİM tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inş. takmak istemiyorum ama elimde değil 10 ay olacak nerdeyse tiroit vardı onu hallettik şimdide yan yana gelemiyoruz ama nasipte varsa gelir bebeşim

RABBİM tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inş. takmak istemiyorum ama elimde değil 10 ay olacak nerdeyse tiroit vardı onu hallettik şimdide yan yana gelemiyoruz ama nasipte varsa gelir bebeşim
benimde o kadar oldu cnim ama olmadi iste esimle hep yanyanayzda noldu

En iyisini yaparsın . Tazecik annis. yarın oh misssssss. Kalp de duyup görüp gelirsin minnak yavrusuuu. Oy anası babası yeerrr onu teyzesi deee
teyzesi başımıza neler geldi,meğer bizim minnak bayaaa minnakmış ilk gittiğim doktor düşük yaptığım günü adetimin son günü saymıştı,bugün bebek kesede bile görünmedi,kendi doktorum minimum 10 gün geri çekicez gelişimini dedi. Geçen ay düşük yaparken kanamam 10 gün sürdü sonrasında bi 4-5 gün sonra yumurtlasam 15 gün sonra falan döllenme olmuştur bu da tabiii bizim bu hafta kalbi duymamızı imkansız kıldı haftaya gideceğiz kalp atışı için muhtemel önümüzdeki hafta duyulur dedi doktor

benimde o kadar oldu cnim ama olmadi iste esimle hep yanyanayzda noldu
benimde daha önceki aylar yanımdaydı eşim ama bizimde olmadı daha önceki gebeliğimide bebeğin kalp atışı durduğu için sonlandırmak zorunda kaldık şubatta genel bi taramadan geçtim eşiminde dna sına bakıldı meğer tiroit varmış ve 2 altı olması gerekmiş benim 7 küsürdü neyse bu ay düştü 1 e ama biz yan yana gelemiycez gibi bu yaz nasip işte en çok buna üzülüyorum bn

Ilginc olmus e testte ogrendgnde ne kadarliktiki yani normal gebelik gbi dusununce adete kac gun kala ogren ms oldun umarim anlatbildim :)

Nasil bi testki bend tahlil yaptrdm normal cikti adetin ucuncu gunu oluyoya onda cikmiyormu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…