ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sağlikkla gelsinler de sorun yok, ben de öğretmenim ya bu ay hamile kalırsam önümüzdeki 2. Donemi izinle kapatırım rahat olur diye düşünüyorum. Bir de 3.5 yasında oğlum var, o bir yildir kreş gidiyor zaten benim için güzel bir firsat olur gibi geldi. Bakalım haftaya göreceğiz neticeyi.

Ay gelsinler bebisler de .izin falan ayarlanır insallah. Ben de yaz tatilin de olmadığına mutluyum aslında ama doktor falan uğraşmadan gelse di iyiydi

Ay ne güzel babanla aynı branş. Benim babam kamyon şoförü. İyi ki sen onla meslektaş değilsin ay saçma saçma oruç lu dà anca bu kadar espri olur testlerim var kuzum da işte .olmuyor bilmiorum. Bi da ha gidicem olmadı die

Bebisin için de üzüldüm ama olsun. Hayırlısı demek en güzeli. Allahım bi daha verir. Su da güzel demek hamis kalabiliosun. Ben onu da bilmiyorum

Biz bizeyiz zaten. Karissa da anlioz

Benim de 6 belki 5 gün kaldı. Ay bi de hamilelik müjdesi verir misiz hep beraber ne güzel olurdu yaaa. Yumurtlama günü ve ertesi çalıştık bi tek.ramazan da böyle

Kızlar görümcemdeyım ama gizli gizli yaptım testı bügünde böyle koyu çıktı akşam gene yapıcam dün gecede yaptım bu gunler önemli die sizce yumurtlama günümü bu bence daha koyu olamaz heralde siz daha iyi bilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 91
Çok hoşsun tatlım kamyon şöförü olsam süper ılurdu tatlım eşinle gidebilirsiniz bence sonra biranda oluverir bakarsın

Bebisin için de üzüldüm ama olsun. Hayırlısı demek en güzeli. Allahım bi daha verir. Su da güzel demek hamis kalabiliosun. Ben onu da bilmiyorum
Öyle tabi tatlım ama insanın elinden en sevdiği gidince o kadar kötü oluyorki, allah kimseye yaşatmasın...hamile kalmakta allahın takdiri, o ol derse hersey olur kısmet tatlım
Kesinlikle koyu gördükten 8-24 saat sonra yumurta çatlıyormuş, bugün çalışma olsun derim :)

Sagol CNm bu gece çalışalım ozaman

Evet kuzum ilk anda cikiverdiyse bugündür. Benim bazen iki gün böyle çıkardı

selam kızlar bende 6 aydır uğraşıyorum olmadı bu ay laboquick ovulasyon testi aldım 12.gün çift çizgiyi gördüm ertesi gün silikleşti. biz öncesi gün, koyu çizgi günü ve ertesi günde değerlendirdik :) bu kadar olumlu yorumlara rağmen bende umut ediyorum inş. siz ne dersiniz olur mu acaba?

Slm kızlar dün ve bugun ıkışer test yaptım en sonunu az once yaptım bu şekilde çıktı ve kasıklarımda Ağrı var sanırım bugun çatlıyo yumurta oluyo dimi Ağrı çatlarken

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…