Bi kere aynı saatler de yapman yeterli canım. Senin durumun da olan var mı taam bilmiyorum. Adetlerin düzensiz se ovu.testleri tam senlik
Ben ovülasyona kadar tek test yaptim, ovulasyon zamanı sabah ve aksama doğru 2 test yaptım, sonra tekrar tek teste döndüm.ÖLEMI YAPİM CANIM?YA KACIRIRSAM OVİ GUNUMU????
Bi muayene olun memleketteyken kuzum. En azından içiniz rahatlarAy bilmiyorum ya . Ben de ya da eşim de sorun var galiba . Doktorlar yok dese de ...Yoksa niye olmasın kıştan beri
Evet ağustos ta düşünüyorum. Bu kış hamile olmam gerekBi muayene olun memleketteyken kuzum. En azından içiniz rahatlar
İçin Nasıl rahat ederse aslında . Stres yapma da . İki kerede olur ama gerek yok.poyyeb iyi cevaplamisÖLEMI YAPİM CANIM?YA KACIRIRSAM OVİ GUNUMU????
Ay gelsinler bebisler de .izin falan ayarlanır insallah. Ben de yaz tatilin de olmadığına mutluyum aslında ama doktor falan uğraşmadan gelse di iyiydiSağlikkla gelsinler de sorun yok, ben de öğretmenim ya bu ay hamile kalırsam önümüzdeki 2. Donemi izinle kapatırım rahat olur diye düşünüyorum. Bir de 3.5 yasında oğlum var, o bir yildir kreş gidiyor zaten benim için güzel bir firsat olur gibi geldi. Bakalım haftaya göreceğiz neticeyi.
Ay ne güzel babanla aynı branş. Benim babam kamyon şoförü. İyi ki sen onla meslektaş değilsinÇok memnun oldum hocam diyeyim ozaman:) benim babamda 30 senelik delsefe grubu hocası, emekliliği geldi ama kardeşimin okulu bitene kadar çalışmsya devam etmek istiyor..ben geçen ekimde doktoramı bitirdim, o zamana kadarocuk düşünmem çok zordu...uğrastığım deneyler ve kimyasallar tehlikeliydi, ayrıca stres küpü bir hocam vardı...ne zaman hamile kadım eylülde dr savunma stresi yada baska bişey bilmiyorum kasımda 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi... Ozaman çok kızdım kendime ama şimdi hayırlısı buydu demekki, belkide sakat olucaktı diyorum...
Tatlım eşin ve sen dr a gittinizmi? Eşine bi spermiyogram testi yapılabilir, sende rutin bi kontrolden geçebilirsin? Böylece daha rahat beklersin kontrolünü...
Benimde telde bi yygulamam var yumurtlama gününü 22si gösteriyor bakalım tutacakmı...? Bi gelsin öğrenicem şu ovu testini ve bu ay burada bekleyen tüm arklar hamile olucaz inş. Bende hep kötümserimdir biliyormusun, ama buaydan itibaren olmayalım...
Bebisin için de üzüldüm ama olsun. Hayırlısı demek en güzeli. Allahım bi daha verir. Su da güzel demek hamis kalabiliosun. Ben onu da bilmiyorumÇok memnun oldum hocam diyeyim ozaman:) benim babamda 30 senelik delsefe grubu hocası, emekliliği geldi ama kardeşimin okulu bitene kadar çalışmsya devam etmek istiyor..ben geçen ekimde doktoramı bitirdim, o zamana kadarocuk düşünmem çok zordu...uğrastığım deneyler ve kimyasallar tehlikeliydi, ayrıca stres küpü bir hocam vardı...ne zaman hamile kadım eylülde dr savunma stresi yada baska bişey bilmiyorum kasımda 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi... Ozaman çok kızdım kendime ama şimdi hayırlısı buydu demekki, belkide sakat olucaktı diyorum...
Tatlım eşin ve sen dr a gittinizmi? Eşine bi spermiyogram testi yapılabilir, sende rutin bi kontrolden geçebilirsin? Böylece daha rahat beklersin kontrolünü...
Benimde telde bi yygulamam var yumurtlama gününü 22si gösteriyor bakalım tutacakmı...? Bi gelsin öğrenicem şu ovu testini ve bu ay burada bekleyen tüm arklar hamile olucaz inş. Bende hep kötümserimdir biliyormusun, ama buaydan itibaren olmayalım...
Biz bizeyiz zaten. Karissa da anliozCevapla diyorum tam yazarken boşluk bırakınca birsen alıntının içine kayıyor, yazi çubuğu, yazılarım karışıp gidiyor,
tiriton-x üstteki mesajda senin mesajına cevap yazmıştım, düşün karışıklığı :)
Çok hoşsun tatlım kamyon şöförü olsam süper ılurdu tatlım eşinle gidebilirsiniz bence sonra biranda oluverir bakarsınAy ne güzel babanla aynı branş. Benim babam kamyon şoförü. İyi ki sen onla meslektaş değilsinay saçma saçma oruç lu dà anca bu kadar espri olur testlerim var kuzum da işte .olmuyor bilmiorum. Bi da ha gidicem olmadı die
Öyle tabi tatlım ama insanın elinden en sevdiği gidince o kadar kötü oluyorki, allah kimseye yaşatmasın...hamile kalmakta allahın takdiri, o ol derse hersey olur kısmet tatlımBebisin için de üzüldüm ama olsun. Hayırlısı demek en güzeli. Allahım bi daha verir. Su da güzel demek hamis kalabiliosun. Ben onu da bilmiyorum
Kesinlikle koyu gördükten 8-24 saat sonra yumurta çatlıyormuş, bugün çalışma olsun derim :)Kızlar görümcemdeyım ama gizli gizli yaptım testı bügünde böyle koyu çıktı akşam gene yapıcam dün gecede yaptım bu gunler önemli die sizce yumurtlama günümü bu bence daha koyu olamaz heralde siz daha iyi bilirsiniz
Sagol CNm bu gece çalışalım ozamanÖyle tabi tatlım ama insanın elinden en sevdiği gidince o kadar kötü oluyorki, allah kimseye yaşatmasın...hamile kalmakta allahın takdiri, o ol derse hersey olur kısmet tatlım
Kesinlikle koyu gördükten 8-24 saat sonra yumurta çatlıyormuş, bugün çalışma olsun derim :)
Evet kuzum ilk anda cikiverdiyse bugündür. Benim bazen iki gün böyle çıkardıKızlar görümcemdeyım ama gizli gizli yaptım testı bügünde böyle koyu çıktı akşam gene yapıcam dün gecede yaptım bu gunler önemli die sizce yumurtlama günümü bu bence daha koyu olamaz heralde siz daha iyi bilirsiniz
Hayırlısı artık Hakkımızda canım benım kısmetEvet kuzum ilk anda cikiverdiyse bugündür. Benim bazen iki gün böyle çıkardı
İnşallah canım benim inşallahEvet ağustos ta düşünüyorum. Bu kış hamile olmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?