ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Voranes, zaten Ağustos belki , planimda yok normalde, ama seneye düşünüyorum, martta başlamayı kismetse.
Bakma her ay bi umut die söylüyorum amma. Bende ağustos eylül düşünmüyorum. Ekim bebis olsa ii olur tabi

Gece tatile gidiyoruz ama bel ve kasık ağrımdan ölüyorum ben ya bide çocuklar bavullar of hiç gitmek istemiyorum

Sağol CNm severım tatili ama şuan eziyet gbı gelıyor bana
Zaten tatilin en sevmediğim kısmı şu valiz meselesi valizden giyinmek falan. Hele ki çocuklu olunca bi de onlara hazırla onları Giydir zor be yaaa. Ben eşim ön kıyafetlerini bile 40 kere düşünüyorum ayırıyorm falan zor yanı. Neyse umarım o fasıl bitti yolculuk başlasınnn.

Kızlar günaydın çok güzel bir bayram tatili sonrası döndük evlerimize, gece 2 gibi ancak gelebildik. Bugün 12. Günüm ve çalışmalara devam bakalım, testlerime ancak baslıyorum inş erken yumurtlamamışımdır...

Adet döngün kaç .bugün yum. Günü neyin olabilir dikkat et kaçırma

Güzelim normalde 18-19 olurdum ama yumurtlama bu ay 6 temmuzda oldu o nedenle 21 yani yarin görünüyor daha olmadım, olmaması tatil açısından iyi, cuma gecesi ddöneceğiz :) bir de ben 3 temmuzda doktora girmiştim, sağ yumurtalıkta çok yumurta var dedi doktor ve de polikistik yapıda, regl olursan reglim 3. Günü gel test yapalım demişti ben de yurt dışında olacağım demistim sanırımddoğru mistik yapi var, 2009 da da vardi. Bakalim yetişirse dönünce hemen yaptiririm testleri. Ama ovulasyon iyice siliklesti bugün de yanıma almadim, zaten yarin regl günüm olmazsa yaparım yarin ya da diğer gün. Burası ifade edemeyeceğim kadar sıcak, deniz bile kesmiyor resmen hamam yeminle :)

Tatil güzel de .evim de olmak istiyorum bazen sıkılıyorum böyle misafirlikte olunca.

Bu da benden size bir güzellik, super bir yer burası, sıcak olmasına rağmen :)

Eklentiler

• 1437383425890.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 1437383504763.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 1437383561663.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaslar Testimi yorumlar misiniz. Ovulasyon testi ile takip edip inofolic kullandim 4 gün geciktim ve sonuc böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20150720_001120.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 69
Tatilin sevmediğim kısmı yaaa . Aşırı sıcaklarrr neyse cuma gel bakalım. Umarım polikistikover degilsindirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…