Kız benim cevaplarà da cok takılıp hamis değil ya da hamişim die düşünmeyin bacilarr .. Ben öyle yaparım yorum . Bilir bilmezHayırlısı olsun bitanem tşk ederım cvpların için
Bakma her ay bi umut die söylüyorum amma. Bende ağustos eylül düşünmüyorum. Ekim bebis olsa ii olur tabiVoranes, zaten Ağustos belki , planimda yok normalde, ama seneye düşünüyorum, martta başlamayı kismetse.
Evet evet o kısmını pek düşünemiyorum. Da o da çok önemli. Kışın uğraşacak meşgale olur .Aynen, bir de okulda donem kapatılabilecek tarihler önemli :)
Bugun 5. Günündeyim sanırım . ReglinSen regl olsun mu canin
Allah yardimcin olsun canımm. .sağlık önemli. Mutlu ol.tatil güzell seyGece tatile gidiyoruz ama bel ve kasık ağrımdan ölüyorum ben ya bide çocuklar bavullar of hiç gitmek istemiyorum
Sağol CNm severım tatili ama şuan eziyet gbı gelıyor banaAllah yardimcin olsun canımm. .sağlık önemli. Mutlu ol.tatil güzell sey
Zaten tatilin en sevmediğim kısmı şu valiz meselesi valizden giyinmek falan. Hele ki çocuklu olunca bi de onlara hazırla onları Giydir zor be yaaa. Ben eşim ön kıyafetlerini bile 40 kere düşünüyorum ayırıyorm falan zor yanı. Neyse umarım o fasıl bitti yolculuk başlasınnn.Sağol CNm severım tatili ama şuan eziyet gbı gelıyor bana
Benim içinde o çok önemli...hayırlısı, tatlım sen hasta oldunmu buarada merak ettim?Aynen, bir de okulda donem kapatılabilecek tarihler önemli :)
Adet döngün kaç .bugün yum. Günü neyin olabilir dikkat et kaçırmaKızlar günaydın çok güzel bir bayram tatili sonrası döndük evlerimize, gece 2 gibi ancak gelebildik. Bugün 12. Günüm ve çalışmalara devam bakalım, testlerime ancak baslıyorum inş erken yumurtlamamışımdır...
Tatil güzel de .evim de olmak istiyorum bazen sıkılıyorum böyle misafirlikte olunca.Kızlar günaydın çok güzel bir bayram tatili sonrası döndük evlerimize, gece 2 gibi ancak gelebildik. Bugün 12. Günüm ve çalışmalara devam bakalım, testlerime ancak baslıyorum inş erken yumurtlamamışımdır...
Tatilin sevmediğim kısmı yaaa . Aşırı sıcaklarrrGüzelim normalde 18-19 olurdum ama yumurtlama bu ay 6 temmuzda oldu o nedenle 21 yani yarin görünüyor daha olmadım, olmaması tatil açısından iyi, cuma gecesi ddöneceğiz :) bir de ben 3 temmuzda doktora girmiştim, sağ yumurtalıkta çok yumurta var dedi doktor ve de polikistik yapıda, regl olursan reglim 3. Günü gel test yapalım demişti ben de yurt dışında olacağım demistim sanırımddoğru mistik yapi var, 2009 da da vardi. Bakalim yetişirse dönünce hemen yaptiririm testleri. Ama ovulasyon iyice siliklesti bugün de yanıma almadim, zaten yarin regl günüm olmazsa yaparım yarin ya da diğer gün. Burası ifade edemeyeceğim kadar sıcak, deniz bile kesmiyor resmen hamam yeminle :)
Ay çok guzelll ll. . Ama çok sıcak görünüyor be yaaa.. Ama süper deniz ortammmmBu da benden size bir güzellik, super bir yer burası, sıcak olmasına rağmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?