Benim adete 10 gün kaldı canım, çalışma yaptığımız çok az kişiye söylediğimiz halde, herkesin bir beklentisi var artık dediğin gibi... Hayırlısı olsun inş dörtgözle bekliyorum zaman geçsin diye ya...senin kaç günün kaldı?
Bende bugun emin olamadim 2 saat arayla 2 tane ovu testi yaptim ikisinde t baya silikti diger gunlere gore. İnsallah agustosun ilk haftasi hayrli haberleri aliriz da ikimiz de ayni anda burada yazariz. Bu siralar aile buyukleri cok fazla bebek muhabbeti yapmaya basladi acaba malum mu oluyo diorum sonra da cok heveslenmek istemiorum. 2 hafta nasil test yapmadan dururm bilmiorum:))
Hehe bende beklemeyi düşünüyorum hatta 6sında bile yapabilirim dayanabilirsem :) ben bir düşük yaptığım ve üstünden 8 ay geçtiği için herkes beklenti içinde muhtemel...çok yakın iki ark biliyor çalışma yaptığımızı baska kimse bilmiyor...10 gun:) ayni gidioruz senle. Biz daha kimseye solemedik. Beklentiye girmesin diye. digital gebelik testi aldim gecen hafta clear blue marka. Esime dedim tam 5 agustosta yapicam o gune kadar sende dursun yoksa dayanmayip yapabilirim diye:)
Hehe bende beklemeyi düşünüyorum hatta 6sında bile yapabilirim dayanabilirsem :) ben bir düşük yaptığım ve üstünden 8 ay geçtiği için herkes beklenti içinde muhtemel...çok yakın iki ark biliyor çalışma yaptığımızı baska kimse bilmiyor...
Canım tüm fırsatları değerlendirmek lazım, misafirlikte olsa değerlendir derim. Biz dersimize çalışalım da gerisi allaha kalmış:))Mrb kızlar benim de yum. Günüm bugün dun sanırsam. Çalışma için gene fırsat buldum.. Test yapmistimm. Foto aramadim. Ama . Çift ti sanirsam. Bugün de yapamadım. Yarın yapım bakalım test yanımda. Başka bi yerde misafirlikteyim
çift cıkıyo zaten hep onemlı olan ıkısıde koyumu cızgılerınMrb kızlar benim de yum. Günüm bugün dun sanırsam. Çalışma için gene fırsat buldum.. Test yapmistimm. Foto aramadim. Ama . Çift ti sanirsam. Bugün de yapamadım. Yarın yapım bakalım test yanımda. Başka bi yerde misafirlikteyim
canım ben yumurtlama döneminde gitmistim zaten, kimyasaldan sonraki yumurtlama döneminde, sağ da ağrılarınoluyordu ve ggittiğimde küçük ama çok fazla sayıda yumurta olduğunu görmüştü pko dedi zaten oğluma gebeligimden bir yyıl öncede teşhis konulmuştu, doğum kontrol ilacı ile giderilmiştir sıkıntı benzer durum, ayrıca bu ay olmaz ise, dediğin gibi tatilden dolayı marta erteleyecegim.Tatlım bnm 14. Günde saniyesînde kopkouu oldu iki çizgide ertesi günlerde gitgide silikleşti... Sende son durum nedir?
Tatlım geçmiş olsun sıkıntı yapma hersey hallolur, ama noldu da gittin dra adet mi olmadın? Tatilşn gitmesin diyemi martı düşünüyorsun?
Voyyy. .. sayı çok iyi . Bizim 76.milyon du mükemmelé yakın demişti doktor . Hareketlilik falan nasıl ona bi bak istersenKızlar eşim sperm tahlili yaptırdı. toplam sperm sayısı 126,5 milyon çıktı. Bilenler var mı aranızda, sizce iyimidir?
İlk ten birbirinin aynısı çıktı . Sonra yani resmini de attım. Bekleyin ce t daha silik misçift cıkıyo zaten hep onemlı olan ıkısıde koyumu cızgılerın
Evet de zor oluyo ya. Artık Ev sahibine söyledim. Yani. Yum . Günüm bizim yatağı ve odayı ayır die..amannn ne biliyim.yaa. Bebek gelmeden rezil edio insanı. . Etrafımda var bi kaç bebekli . Özenmiyorum hiç ya.aa . Ne olacak benim bü halim bilmiyorumCanım tüm fırsatları değerlendirmek lazım, misafirlikte olsa değerlendir derim. Biz dersimize çalışalım da gerisi allaha kalmış:))
Voyyy. .. sayı çok iyi . Bizim 76.milyon du mükemmelé yakın demişti doktor . Hareketlilik falan nasıl ona bi bak istersen
Canım. Gayet iyi sonuçlarCanım resmini ekledim sonuçların. Hareketlilikte iyi gibi görünüyor.
Silik olan bugün saat sabah 6 gibi yaptım. .Koyu olanin gecesi öncesi falan çalışma oldu bakalım. Gene de umit var
Canım. Gayet iyi sonuçlar
.eşin hiç problemsiz gözüküyor. .senin durum nedir . Hap kullanmış miydin
Hayırlısı olsun tatlım ne güzel bir evladın var bize de allah anne olmayı nasip eder inş.Un canım ben yumurtlama döneminde gitmistim zaten, kimyasaldan sonraki yumurtlama döneminde, sağ da ağrılarınoluyordu ve ggittiğimde küçük ama çok fazla sayıda yumurta olduğunu görmüştü pko dedi zaten oğluma gebeligimden bir yyıl öncede teşhis konulmuştu, doğum kontrol ilacı ile giderilmiştir sıkıntı benzer durum, ayrıca bu ay olmaz ise, dediğin gibi tatilden dolayı marta erteleyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?