ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

10 gun:) ayni gidioruz senle. Biz daha kimseye solemedik. Beklentiye girmesin diye. digital gebelik testi aldim gecen hafta clear blue marka. Esime dedim tam 5 agustosta yapicam o gune kadar sende dursun yoksa dayanmayip yapabilirim diye:)

Bu arada senin kasiklarinda batma disinda bir belirti var mi yad lekelenme gibi bisi? Bende henuz yok kasiklar disinda bisi:/ midem bulanio ama bnm genelde bulandigi icin herseye onu belirti olarak saymiorum:)

10 gun:) ayni gidioruz senle. Biz daha kimseye solemedik. Beklentiye girmesin diye. digital gebelik testi aldim gecen hafta clear blue marka. Esime dedim tam 5 agustosta yapicam o gune kadar sende dursun yoksa dayanmayip yapabilirim diye:)
Hehe bende beklemeyi düşünüyorum hatta 6sında bile yapabilirim dayanabilirsem :) ben bir düşük yaptığım ve üstünden 8 ay geçtiği için herkes beklenti içinde muhtemel...çok yakın iki ark biliyor çalışma yaptığımızı baska kimse bilmiyor...

Bu sefer insallah aksilik cikmadan kucagimiza aliriz bebislerimizi son 10 :)

Mrb kızlar benim de yum. Günüm bugün dun sanırsam. Çalışma için gene fırsat buldum.. Test yapmistimm. Foto aramadim. Ama . Çift ti sanirsam. Bugün de yapamadım. Yarın yapım bakalım test yanımda. Başka bi yerde misafirlikteyim

Canım tüm fırsatları değerlendirmek lazım, misafirlikte olsa değerlendir derim. Biz dersimize çalışalım da gerisi allaha kalmış:))

çift cıkıyo zaten hep onemlı olan ıkısıde koyumu cızgılerın

Un canım ben yumurtlama döneminde gitmistim zaten, kimyasaldan sonraki yumurtlama döneminde, sağ da ağrılarınoluyordu ve ggittiğimde küçük ama çok fazla sayıda yumurta olduğunu görmüştü pko dedi zaten oğluma gebeligimden bir yyıl öncede teşhis konulmuştu, doğum kontrol ilacı ile giderilmiştir sıkıntı benzer durum, ayrıca bu ay olmaz ise, dediğin gibi tatilden dolayı marta erteleyecegim.

Hadi herkes için hayırlısı, ama diyorum ya kısmet meselesi, ve Allah zamanı var der ve zamanıgelince verir her sşeyi. Bu arada dun, dgs de görevliydi, bir öğretmenle ayni salondaydik 115 aylıkbbebeği varken simdi 10 haftalık gebeymis :) aldırmayı falan düşünmüş sakin dedim zaten aldırmak için zaman geçmiş ama cani sıkkındı, onunla konuşunca çok mutlu ayrıldı, umarım bize de nasip olur. Bak dedim planlar yapılıyor, çocuk için tatili denk getirmek için ama olmayınca olmuyor sen istemeden de super bir tarihte şubat sonunda doğum yapacaksın ve hem iki bebeğini Büyüyeceksin hem de ikinci donem hic okula gitmeyeceksin dedim :)

Kızlar eşim sperm tahlili yaptırdı. toplam sperm sayısı 126,5 milyon çıktı. Bilenler var mı aranızda, sizce iyimidir?

Kızlar eşim sperm tahlili yaptırdı. toplam sperm sayısı 126,5 milyon çıktı. Bilenler var mı aranızda, sizce iyimidir?
Voyyy. .. sayı çok iyi . Bizim 76.milyon du mükemmelé yakın demişti doktor . Hareketlilik falan nasıl ona bi bak istersen

Kızlar dün ve bugün ku fotolarà bakın ..Dünki koyu bugunkü silik. Gece değerlendirmedik

Silik olan bugün saat sabah 6 gibi yaptım. .Koyu olanin gecesi öncesi falan çalışma oldu bakalım. Gene de umit var

Eklentiler

• 2015-07-27 13.18.03.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 108
Canım tüm fırsatları değerlendirmek lazım, misafirlikte olsa değerlendir derim. Biz dersimize çalışalım da gerisi allaha kalmış:))
Evet de zor oluyo ya. Artık Ev sahibine söyledim. Yani. Yum . Günüm bizim yatağı ve odayı ayır die..amannn ne biliyim.yaa. Bebek gelmeden rezil edio insanı. . Etrafımda var bi kaç bebekli . Özenmiyorum hiç ya.aa . Ne olacak benim bü halim bilmiyorum

Silik olan bugün saat sabah 6 gibi yaptım. .Koyu olanin gecesi öncesi falan çalışma oldu bakalım. Gene de umit var

Canım bence bugünüde değerlendirmelisin. zaten yumurta 24-36 saat içinde çatlamıyormu.
Mutlaka değerlendirmeye çalış.

Canım. Gayet iyi sonuçlar
.eşin hiç problemsiz gözüküyor. .senin durum nedir . Hap kullanmış miydin

Hayır ben hap kullanmadım canım. evliliğimin ilk 2 ayı kullanmıştım sadece.
2 senedir evliyiz. Şubat ayından beride korunmuyoruz.
Doktorum yumurtalıklarımın falan gayet iyi olduğunu söyledi. onun dışında herhangi bir test yaptırmadık.

Hayırlısı olsun tatlım ne güzel bir evladın var bize de allah anne olmayı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…