ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

insallah cok beklemeden bu ay hamis olursun cnm ben 14 agustosta gitcem eşimin yanına o zamanda yumurtlamaya 4 gün kalmış oluyor hayırlısı artık

insallah cok beklemeden bu ay hamis olursun cnm ben 14 agustosta gitcem eşimin yanına o zamanda yumurtlamaya 4 gün kalmış oluyor hayırlısı artık

Amin canım inşallah Allah hepimize istediğimiz zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

iyi haberlerini alavcagimi biliyorum cnm
Cift cizgi girdunmu degerlendir :)))

Bu renkte degerlendirmistim bende

bence siliklestiginde yapin
Herzaman herseyde es desteği çok önemli dediğin gibi tatlım, beni de hep eşim destekledi akademisyen olmak için neler çektim...devlete girdim ama tek ataması olmayan biziz bugün düne göre daha siliklelmişti sanırım yumurtam çatlayacak allah eşime güç kuvvet versin

Bat 6 agustos 14 gun var canm
Bizim aynı seninle ay inş aynı zamanda güzel haberler alırız:)

Amin canim bugun doktor da hamisleri gorunce daha bi heveslendim. Bende az once tekrar yaptim ovu testini benim de dune gore daha silik ama tam degil. Insallah bu ay hamis oluruz

Doktor bu arada inofolic icmeye devam et dedi yumurtani saglikli hale getiriyor dedi. Sen folik asit kullaniyomusun canim?

Evet çalışmalara ve testlere devam etmek gerek bence, ben eylüldeki hamileliğimi tamamen tesadüfen tutturmuşuz...şimdi böyleyiz, inş yine olur ya...
Drun bana folidoce vermişti içinde folik asit ve b12 vit var. 3 ay öncesinden başla demişti, nisandan beri kullanıyorum bende. İnofolic i bende duydum çok kişiden allah korusun buayda olmazsa önür ay bende kullanmsk istiyorum. Ama olumlu süşünelim ve inş beraber hamile olalım...

canım o folik asidin içinde sadece folik asit yokmuş inofol diye bir şey daha varmış oda yumurta gelişimine katkı sağlıyomuş. bakalım görcez kasık ağrılarım geçmedi bi o düşündürüyo. normal mi bu kadar ağrıması

Celar Blue 'nun Digital Gebelik Testini aldım. Bu ayı değerlendirdik 2 hafta sonra testi yapıcam. İnşallah müjdeli haberi burada yazabilirim. Bu ay çok umutluyum Allah bu dileklerimizi boşa çıkartmasın hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bunlar tatli yorgunluklar :)
Aynen canım inş bizde senin gibi göbüşlerimizi şişiririz:)
ÇOk îyi ızmn cnm senin için, yum dönemin geçtimi? Kasık ağrısı son zamanlarda ağrıyır dşye biliyorum tatlım...

Bizde bugünü değerlendircez son kez sonra canımız ne zmn isterse bakalım bbende 3 liralık testlerden var darısı beklenmeyen ader zamanına:)

Bizde bugünü değerlendircez son kez sonra canımız ne zmn isterse bakalım bbende 3 liralık testlerden var darısı beklenmeyen ader zamanına:)

aynen bizimde bugün değerlendirmede son gün:) sonra ara verelim dedik. Şartlanınca daha stresli oluyor insan. ikimzde inşallah Ağustosun İlk haftası testlerimizde pozitifi alıp burda duyururuz

Aynen canım inş bizde senin gibi göbüşlerimizi şişiririz:)

ÇOk îyi ızmn cnm senin için, yum dönemin geçtimi? Kasık ağrısı son zamanlarda ağrıyır dşye biliyorum tatlım...

Benim 3 4 gündür kasık ağrım var. O kadar sürmesi normal mi bilmiyorum. Dün doktor da sol daki yumurtam her an çatlamak üzere olduğunu söledi. 2 gün değerlendir dedi.

aynen bizimde bugün değerlendirmede son gün:) sonra ara verelim dedik. Şartlanınca daha stresli oluyor insan. ikimzde inşallah Ağustosun İlk haftası testlerimizde pozitifi alıp burda duyururuz

Benim 3 4 gündür kasık ağrım var. O kadar sürmesi normal mi bilmiyorum. Dün doktor da sol daki yumurtam her an çatlamak üzere olduğunu söledi. 2 gün değerlendir dedi.
Evet tatlım şartlanmamak lazım, inş ağustosun ilk haftası hayatımızın en güzel mutluluğunu versin bizlere...
Ben kasık ağrısını çok nadir yasıyorum, geçen ay bariz yasamıştım, ama buay hiç hissetmedim...ben 23ü sabah çift çizgiyi görmüştüm. O gece ve diğer gece birlikte olduk. Heralde artık yum çatlamıştır, tuttuysa tutmuştur inş. Ama bugecede yapıp sonra dinleniriz heralde bizde

Evet kızlar benim testim tekrar siliklelti, ilk deda ne zaman yumurtladığımı görmüş oldum. Bu ay elimizden geleni yaptık gerisi allaha kalmış artık...
Umarım çok güzel haberler alırız. Testlerimde aşağıda ötnek olsun diye ekliyorum.

Evet canim senin ki bariz siliklesmis. Bende aksam yapicam ovu testini haber ederim. Hadi bakalim agustos te iyi haberlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…