İnsallah canim ya cok istiyoruz ama hayirlisi Allahtan. Bu cizgi ciktiginda yumurta catlamis mi oluyor?
Kusurabakma canım ansızın misafirler geldi giremedi hiç evet yumurtlama başlıyor demek çift çizgiyi gördüğünde inşallah olur canımBat 6 agustos 14 gun var canm
dileklerin kabul okur insallahCelar Blue 'nun Digital Gebelik Testini aldım. Bu ayı değerlendirdik 2 hafta sonra testi yapıcam. İnşallah müjdeli haberi burada yazabilirim. Bu ay çok umutluyum Allah bu dileklerimizi boşa çıkartmasın hayırlı evlatlar nasip etsin.
demekki 14.gun yumurtluyorsun inşallah tutar bebisin canımEvet kızlar benim testim tekrar siliklelti, ilk deda ne zaman yumurtladığımı görmüş oldum. Bu ay elimizden geleni yaptık gerisi allaha kalmış artık...
Umarım çok güzel haberler alırız. Testlerimde aşağıda ötnek olsun diye ekliyorum.
Eki Görüntüle 1590014
dileklerin kabul okur insallah
Sağol canım senin duaların kabul olur, bizler içinde dua edermisin tatlım?Insallah guzel haberlerinizi biran once
İnş cnm sağoldemekki 14.gun yumurtluyorsun inşallah tutar bebisin canım
Tatlım bana sana bugün en koyu gibi geldi ama bilemedim, senin kullandığın testin markası farklı sanırım...Kizlar az once ovu testini yaptim ama gene koyu 3 gundur koyu olmamasi gerekmez mi ? Kafam karisti. En ustteki 23 temmuz
24 temmuz
25 temmuz seklinde testler
Tatlım bana sana bugün en koyu gibi geldi ama bilemedim, senin kullandığın testin markası farklı sanırım...
bence 3 gündür aynı değil giderek koyulasmis seninkiKizlar az once ovu testini yaptim ama gene koyu 3 gundur koyu olmamasi gerekmez mi ? Kafam karisti. En ustteki 23 temmuz
24 temmuz
25 temmuz seklinde testler
Selam kızlar, PKo cikti bende. Ben bu ay da deneyecegim, sonra zaten martta denemeye başlayacaktım, eğer bu ayda doğal yollarla olmaz ise tedaviye baslayacagim.
bence 3 gündür aynı değil giderek koyulasmis seninki
Tatlım bnm 14. Günde saniyesînde kopkouu oldu iki çizgide ertesi günlerde gitgide silikleşti... Sende son durum nedir?Canim onlarda yeni yaptigimda renkleri daha canliydi kurudugu icin soluklasti. Digeri de yarin ole olucak. Doktorda dun dedi yumurtan bugun yarin catlar diye. Anlam veremedim predictor markayi kullaniyorum ovu testin de.
Tatlım geçmiş olsun sıkıntı yapma hersey hallolur, ama noldu da gittin dra adet mi olmadın? Tatilşn gitmesin diyemi martı düşünüyorsun?Selam kızlar, PKo cikti bende. Ben bu ay da deneyecegim, sonra zaten martta denemeye başlayacaktım, eğer bu ayda doğal yollarla olmaz ise tedaviye baslayacagim.
Tatlım bnm 14. Günde saniyesînde kopkouu oldu iki çizgide ertesi günlerde gitgide silikleşti... Sende son durum nedir?
Tatlım geçmiş olsun sıkıntı yapma hersey hallolur, ama noldu da gittin dra adet mi olmadın? Tatilşn gitmesin diyemi martı düşünüyorsun?
Ben yapmayı bıraktım ama sen bilirsin cnm, buarada sabahtan beri sol kadığım ağrıyor, gaz gibi bişi var ama anlam veremedim ne olduğuna...Evet tatlim benim de bugun ku silik cikti. Yarin yapmaya gerek mi tekrar ovu testini ?
Ben yapmayı bıraktım ama sen bilirsin cnm, buarada sabahtan beri sol kadığım ağrıyor, gaz gibi bişi var ama anlam veremedim ne olduğuna...
Benim öyle bişey gibi de değil ya anlatamıyorum ama çatlama ağrısı gibi değilsi, inş üşütmemişimdir hayırlısı valla bnm hep silik çokıyor artık oyğzden muhtemel çatladı...umarım spermcikle buluşmuşlarfır :)Oof aynen bendede 3 gundur yani cift cizgiyi gordugumden beri sol kasigim adet olucakmisim gibi agriyor. Doktora cuma gittigim de yumurtamin sol tarafta gelistigini soledi. Ondan mi acab diye dusunuyorum da catlamistir ovu silik ciktigina gore. İnsallah erken adet olmam ya
Benim öyle bişey gibi de değil ya anlatamıyorum ama çatlama ağrısı gibi değilsi, inş üşütmemişimdir hayırlısı valla bnm hep silik çokıyor artık oyğzden muhtemel çatladı...umarım spermcikle buluşmuşlarfır :)
Benim adete 10 gün kaldı canım, çalışma yaptığımız çok az kişiye söylediğimiz halde, herkesin bir beklentisi var artık dediğin gibi... Hayırlısı olsun inş dörtgözle bekliyorum zaman geçsin diye ya...senin kaç günün kaldı?Bende bugun emin olamadim 2 saat arayla 2 tane ovu testi yaptim ikisinde t baya silikti diger gunlere gore. İnsallah agustosun ilk haftasi hayrli haberleri aliriz da ikimiz de ayni anda burada yazariz. Bu siralar aile buyukleri cok fazla bebek muhabbeti yapmaya basladi acaba malum mu oluyo diorum sonra da cok heveslenmek istemiorum. 2 hafta nasil test yapmadan dururm bilmiorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?