- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Bence çok iyi üniv teyken staj yapmıştım ama spermlerin sayısı kadar hareketliliği de önemlidir. Sonucunda a grubu spermlerin miktarı çok önemli tatlımKızlar eşim sperm tahlili yaptırdı. toplam sperm sayısı 126,5 milyon çıktı. Bilenler var mı aranızda, sizce iyimidir?
Silik olan bugün saat sabah 6 gibi yaptım. .Koyu olanin gecesi öncesi falan çalışma oldu bakalım. Gene de umit var
Bence herzaman ümit vardır cnm:) iyi yapmışsın misafire söylemekle:) sonuçta önemli bir işin peşindesiniz haha:))Evet de zor oluyo ya. Artık Ev sahibine söyledim. Yani. Yum . Günüm bizim yatağı ve odayı ayır die..amannn ne biliyim.yaa. Bebek gelmeden rezil edio insanı. . Etrafımda var bi kaç bebekli . Özenmiyorum hiç ya.aa . Ne olacak benim bü halim bilmiyorum
Tatlım gayet iyi gözüküyor maşallah:) hadi bakalım çalışmalara devam:))Canım resmini ekledim sonuçların. Hareketlilikte iyi gibi görünüyor.
Aaa İnşalllaaahhh hamişsindir. . Kıyamam yahu. Annelik tatlı rezilliklerle başlıyor ve öyle devam ediyor ne yazıkki .Kızlar bugün çok garip bir durum yasadım:/ sabah okula giderken biranda midem bulandı ve kustum:/ karnım açtı ama herzaman aç olur sabah giderken:/ ama daha adete 9 gün var bu kadar erken mide bulantısı olmaz diye düşünüyorum ve kendimi kaptırmak istemiyorum.
Rezil oldum dolmuşta hemen indim. Okulads yürüyerek devam ettim.
2 ay ne güzel az bi süre . Ben 1 buçuk sené kullandimHayır ben hap kullanmadım canım. evliliğimin ilk 2 ayı kullanmıştım sadece.
2 senedir evliyiz. Şubat ayından beride korunmuyoruz.
Doktorum yumurtalıklarımın falan gayet iyi olduğunu söyledi. onun dışında herhangi bir test yaptırmadık.
İnş tatlım ya hepimiz hamileyizdir ve aynı zamanlarda devam ederiz:)Aaa İnşalllaaahhh hamişsindir. . Kıyamam yahu. Annelik tatlı rezilliklerle başlıyor ve öyle devam ediyor ne yazıkki .
Harikasın canım hadi inşallah tutacakSilik olan bugün saat sabah 6 gibi yaptım. .Koyu olanin gecesi öncesi falan çalışma oldu bakalım. Gene de umit var
kuzu senin bu ay misafirliklerde olduya bak tutcak gorAaa İnşalllaaahhh hamişsindir. . Kıyamam yahu. Annelik tatlı rezilliklerle başlıyor ve öyle devam ediyor ne yazıkki .
Kızlar ben delircem ya benim ovi testleri hiç belirginleşmedi şurda bata 8-9 gün kaldı bişi yok ya sizce devam edeyimmi teste ama artık olurmuki ben çokta sıvı alımına dikkat edemedim galiba aslında ettim gibide 2saat bişi icmedim ama tvalte sıkıştırmakmi gerekiyodu pazar günü acayip derecede kaşık ağrım oldu ondan önceki ikigun gelgitli azdı ama pazar febaydı bugünde öğlen yumurta akı gibi akıntı vardı ama akşama kuruya döndü değerlendirdik hep ama bi fikri olan varmı çoook uzun oldu ama üzgünüm
Canım stres yapma yahu. Akıntı ve ilişki durumuna bak. Boşver çift çizgiyi neyin.. İlişki olduysa tahmini gunlerde olur inşallah. Hadi bakalım güzel haberler le gel.Kızlar ben delircem ya benim ovi testleri hiç belirginleşmedi şurda bata 8-9 gün kaldı bişi yok ya sizce devam edeyimmi teste ama artık olurmuki ben çokta sıvı alımına dikkat edemedim galiba aslında ettim gibide 2saat bişi icmedim ama tvalte sıkıştırmakmi gerekiyodu pazar günü acayip derecede kaşık ağrım oldu ondan önceki ikigun gelgitli azdı ama pazar febaydı bugünde öğlen yumurta akı gibi akıntı vardı ama akşama kuruya döndü değerlendirdik hep ama bi fikri olan varmı çoook uzun oldu ama üzgünüm
A grubu ne demek . İleri hareketli mi demekBence çok iyi üniv teyken staj yapmıştım ama spermlerin sayısı kadar hareketliliği de önemlidir. Sonucunda a grubu spermlerin miktarı çok önemli tatlım
Kız var ya çok istiyorum hamis olmak sırf senin şu güzel ümitlerini boşa çıkarmayım diekuzu senin bu ay misafirliklerde olduya bak tutcak gor
A, b , c, d diye ayrılıyorlar tatlım. A-ileri hareketli ve hızlı demek, d ölü olanlar hiçbirişe yaramıyor meselaA grubu ne demek . İleri hareketli mi demek
Bizim ileri hareketli %12 di yanlış hatırlamıyorsam az mı cokA, b , c, d diye ayrılıyorlar tatlım. A-ileri hareketli ve hızlı demek, d ölü olanlar hiçbirişe yaramıyor mesela
Normal oranda tatlım merak etmeBizim ileri hareketli %12 di yanlış hatırlamıyorsam az mı cok
Hadi ya gerçekten mi . Ben bunu çok sorun etmiştim. Peki toplam hareketlilik deniyor ya . Testte değerler vardı ileri vs. Die . Onların topladim %68 di . Ay mesajını eşime söyledim nasıl sevindiNormal oranda tatlım merak etme
Takmasın tatlım kafasına streste tüm bünyemizi etkiliyır ne yazıkki...birde keçinoynuzu fln yerse iyice artar hareketli yüzdesi, bu arada iyi yolculuklar iyi tatiller olsun inşHadi ya gerçekten mi . Ben bunu çok sorun etmiştim. Peki toplam hareketlilik deniyor ya . Testte değerler vardı ileri vs. Die . Onların topladim %68 di . Ay mesajını eşime söyledim nasıl sevindi
ohhhhh ne güzel etmissiniz kendine dikkat et canımKızlar simdi yolculuk başladı . Bandirma ya gidiyorum arkadasin düğünü var . Tatil için valiz hazırladım . Deniz kum. .erdek falan yapıcaz nasipse inşallah bebisim benledirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?