ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Silik olan bugün saat sabah 6 gibi yaptım. .Koyu olanin gecesi öncesi falan çalışma oldu bakalım. Gene de umit var

Bence herzaman ümit vardır cnm:) iyi yapmışsın misafire söylemekle:) sonuçta önemli bir işin peşindesiniz haha:))
Canım resmini ekledim sonuçların. Hareketlilikte iyi gibi görünüyor.
Tatlım gayet iyi gözüküyor maşallah:) hadi bakalım çalışmalara devam:))

Kızlar bugün çok garip bir durum yasadım:/ sabah okula giderken biranda midem bulandı ve kustum:/ karnım açtı ama herzaman aç olur sabah giderken:/ ama daha adete 9 gün var bu kadar erken mide bulantısı olmaz diye düşünüyorum ve kendimi kaptırmak istemiyorum.
Rezil oldum dolmuşta hemen indim. Okulads yürüyerek devam ettim.

Aaa İnşalllaaahhh hamişsindir. . Kıyamam yahu. Annelik tatlı rezilliklerle başlıyor ve öyle devam ediyor ne yazıkki .

2 ay ne güzel az bi süre . Ben 1 buçuk sené kullandim

Kızlar ben delircem ya benim ovi testleri hiç belirginleşmedi şurda bata 8-9 gün kaldı bişi yok ya sizce devam edeyimmi teste ama artık olurmuki ben çokta sıvı alımına dikkat edemedim galiba aslında ettim gibide 2saat bişi icmedim ama tvalte sıkıştırmakmi gerekiyodu pazar günü acayip derecede kaşık ağrım oldu ondan önceki ikigun gelgitli azdı ama pazar febaydı bugünde öğlen yumurta akı gibi akıntı vardı ama akşama kuruya döndü değerlendirdik hep ama bi fikri olan varmı çoook uzun oldu ama üzgünüm

canım sen testine devam et bence. Belki geç yumurtluyosundur. Akıntım var diyosun çünkü. İnşallah adet olmazsın ama olana kadar yap bence emin değilsen.

Canım stres yapma yahu. Akıntı ve ilişki durumuna bak. Boşver çift çizgiyi neyin.. İlişki olduysa tahmini gunlerde olur inşallah. Hadi bakalım güzel haberler le gel.

Kızlar simdi yolculuk başladı . Bandirma ya gidiyorum arkadasin düğünü var . Tatil için valiz hazırladım . Deniz kum. . erdek falan yapıcaz nasipse inşallah bebisim benledirrrr

Hadi ya gerçekten mi . Ben bunu çok sorun etmiştim. Peki toplam hareketlilik deniyor ya . Testte değerler vardı ileri vs. Die . Onların topladim %68 di . Ay mesajını eşime söyledim nasıl sevindi
Takmasın tatlım kafasına streste tüm bünyemizi etkiliyır ne yazıkki...birde keçinoynuzu fln yerse iyice artar hareketli yüzdesi, bu arada iyi yolculuklar iyi tatiller olsun inş

Kızlar simdi yolculuk başladı . Bandirma ya gidiyorum arkadasin düğünü var . Tatil için valiz hazırladım . Deniz kum. . erdek falan yapıcaz nasipse inşallah bebisim benledirrrr
ohhhhh ne güzel etmissiniz kendine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…