ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canim cok cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Doktora o surecte hic muayene olmadin mi ? 3 hafta uzun bir surec cunku. Sana da zarari olabilirdi. Allah kimseye yasatmasin.

Canim cok cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Doktora o surecte hic muayene olmadin mi ? 3 hafta uzun bir surec cunku. Sana da zarari olabilirdi. Allah kimseye yasatmasin.
canim zaten en son diktr muayenenmden 3 gun snra kalbi durmus olmus doktr 3 hafta snra gorusuruz demisti ram da araya bayram grdi iste nasip degilmis zaten pataloji raporundada bisey cikmadi nasip degilnis demkki zor toparlaniyorum ve hemenceceik bi tane bebknistyrum rabbinden insallah verir

Imsallah canim. Onemli olan sadece hamilelik haberi almak degil. Saglikli bir hamilelik yasamak ve saglikli kucagina almak.

gecmis olsun canim. onemli olan sana birsey olmasin. insallah tekrar hamile kalirsin, saglikla kucagina alirsin bebegini. sen yeter ki uzme tatli canini.

Seni hatırlıyorum erken hamilelik belirtir. topiginden geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Cok uzuldum cnim allah kimseye yasatmasin allah yardimcin olsun bian once atlatirsin ins. Birde uc hafa uzun bi zaman iyki seni zehirlememis oda var.hayirlisi olsun cnim sen kolay hamile kaliyosun zaten bian once hayirli ve saglikli gebelik yasarsn insallah tabi bizde yasariz umarim en yakin zamanda.korunun felan dedimi doktor canim

Dedi canm 2 3 ay filan ama bn korunmayi dusunmuyorum bi an once saglikli bi hamileligim olsun istyrum insallah saglikli bir sekildede de rabbim veriri

Dedi canm 2 3 ay filan ama bn korunmayi dusunmuyorum bi an once saglikli bi hamileligim olsun istyrum insallah saglikli bir sekildede de rabbim veriri
Kurtajin ne zamandi cnim iliski yasagi yokmu kurtaj sonrasi bir ay korun belki yeni bebege zarari olur bilgm yok tahminde bulunuyorm sadce kanama mi oldu nedn dusmus acaba

Canım aynı şeyi yaşamış biri olarak senin üzüntünü çok iyi anlıyorum, benimde 10 haftaşıktı bebeğimi kaybettiğimde...sana nekadar üzülme desemde biliyorumki üzüleceksin ama inş en kusa zamanda toparlanırsın ve aramıza katılırsın... Cennetteki meleklerimiz bize kardeşlerini gönderecek inş...allahım sabır versin...

Kurtajin ne zamandi cnim iliski yasagi yokmu kurtaj sonrasi bir ay korun belki yeni bebege zarari olur bilgm yok tahminde bulunuyorm sadce kanama mi oldu nedn dusmus acaba
Tatlım seni çok iyi anlıyorum içinde bir boşluk var ama rahmin kendini biraz toparlaması gerekiyor, 1-2 ay dişini sık sonra hayırlısıyla gelir inş. Rabbine sığın vardır bunu tasamamızda elbet bir sebep...

Dimi canim rahmin dinlenmesi lazim bir ay en azindan bende histereskopi oldum polip benzeri bisey alindi kurtaj sayilir bence benimkide rahim dinlenmeli bir ay oldu banada yeni yeni toparladm hafif hafif kanama oluyodu

Dimi canim rahmin dinlenmesi lazim bir ay en azindan bende histereskopi oldum polip benzeri bisey alindi kurtaj sayilir bence benimkide rahim dinlenmeli bir ay oldu banada yeni yeni toparladm hafif hafif kanama oluyodu
Aynen benim kürtajdan 3 ay sonra adet miktarım ve süresi ancak düzene girdi...kolay birşey değil aslında...herneladsr bazı münasebetsiz akrabalar yasadığımı hafife alsada hem bedenen hem ruhen toparlanmam zaman aldı...

Cok zor bi durum allah birdaha yasatmasin kimseye yasatmasin cnim ndn dustu bir sebebi varmiydi dunde en yakn arkadasm dusuk yasadi doktor ona simir testi yapms iltihap var dms akintisi oluyomus o sirada gebe kaldi antibiyotik fitil kullanmadi iki bucuk aylikken dusuk yapti doktor sebebi yok diyor ama iltihaptan da oluyo mus benim doktorumda polip te dusuk yapiyor dmsti

Tatlım ben oara çok stresli bir dönemden geçiyordum, hayatımın sınavına girdim ( doktora tez savunması) jüri çokk hırpAladı. Birde drum berbattı 8. Hafta bebek yok hemen kürtaja alıcam dedi o gece üzüntüden kanamam başladı. Sonra devlet hastanesinde acile gittik bir baktık bebekte var kalp atılı da...ama o kanama hiç durmadı sonra ve 3 gün sonra feci bir ağrıyla sabah uyandım ve düşük yaptım.
Buarada bu gebelik sürecinde ağır bir grip oldum ve bende idrar yolu enfeksiyonu yasadım, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım belki de o etkiledi bilmiyorum. Ama endon havettepede prof yaptı kürtajımı, her 5 gebelikten biri düşükle sonuçlanıyor, ilk 3 ay bebek sağlıksızsa doğal seçilim gibi zayıf olanı eler yani bücuttan atar dedi. Oyüzden tam nedeni ne oldu açıkçası bende bilmiyorum. Sonra patoloji raporu temiz çıktı, oıhtılaşma testleri yapıldı onda da bişey çıkmadı. Ve etrafımda 2-3 düşük yapan çok arkadaşım var...üstelik yasa da bakmıyor....

Cok korkunc kimbilir neler hissettn tam hamileym diye sevinirken ne kadardir bebek istiyosunuz kurtajdan sonra ne kadar oldu korunmayali ben 1 yildir istiyorum ama yumurtlamayi dikkate alip iliski yasali 7 ay oldu bazi aylari esimdn ayri gecirdgm zamanlarda cok yurtdisina gdiyor du esim bir ayda ben gttim marttan beri hc ayrilmadik tamamen dikkatli iliski oldu gecen ay haric ameliyatm wardi bakalm ne zaman olck bizimki

Canım allah kimseye yasatmasın, şunları yasamaktansa geç olup sağlıklı olması daha iyi kafana takma elbet vardır bi zamanı... Ne ameliyatı oldun? Ben ancak 7 ay geçince hazır hissettim kendimi birde eşinden ayrı yerde çalıltığım için yum gğnünü tutturmakta zor olucaktı, geçen ay basladık tutmadı buay 2. Denememiz hayırlısı ilk defa ovu testi kullandım belki bunun şansına olur inş bakalım...seninde tutar inş hepberaber seviniriz.

Haklisın cnim bunlari yasamakta zor hayirlisi olsun bu ay mujdeli haberi alirz ins

Offf kuzum nasıl üzüldüm bilemezsin çok geçmiş olsun çok zor biliyorum ama vardır bundada bir hayır,bende yaşamıştım aynısını hatırlarsan,ertesi ay nasip oldu yine inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğin müjdesini alırsın

Aaa nasıl Siş yani. Hayırdır inşallah. Bi fikrim yok ama her zaman ki gibi temennim var umarım hamişsindir
yok kuzum kocacik yokki :) gittim dojtora hoicbir sikinti çıkmadı ultrasyon kanda aklıma geldi eve geldim ovu testi pozitif yumurtlamisim demekki ama arkadaş böyle bir sancı yok ya ...sabah kizkardesimde baktı sol kasigim dvul gibi geçti sukur

Ay saf gibi ben de umutluyum.. bu ay bebis niyetli birlikte olmadık . Yum . Günüm geçti mj emin de değilim. Hayırlısı İnşalllaaahhh olur.
insllah canim bu ay misafirlikte ay acaba yakalanirmiyiz korkusuyla bebek adamin aklına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…