spermin semen dediğimiz sıvı, yani plazma kısmı spermi koruyucu etki gösterir. O kadar sık ilişkide o hacim azalıyor.Bir de sperm konsantrasyonu, yani yoğunluğu, sayısı da azalıyor ilişki sonunda. Dolayısıyla çok sık ilişki kurmak hamilelik açısından avantajlı değil, dezavantajlı. Çok uzun süre ara vermek de zaten mantiken doğru değil. Sperm 48 saat yaşar, 48 saati geçirdikten sonra ortada da bir yumurtlama olmuşsa yumurta da sadece 24 saat yaşar, dolayısıyla 48 ile 72 saat arası en mantıki süredir, ilişki sıklığı açısından. o yüzden hç tereddüt etme bence gününü kaçırmazsın..cnm dün ilişki olmuşmuydu ki sizin?Canım peki bugün testim koyu çıkarsa ve bunu yarın değerlendirirsek. Yumurtamın çatlaması bitmiş olmazmı?
Yani günü kaçırmam değilmi?
spermin semen dediğimiz sıvı, yani plazma kısmı spermi koruyucu etki gösterir. O kadar sık ilişkide o hacim azalıyor.Bir de sperm konsantrasyonu, yani yoğunluğu, sayısı da azalıyor ilişki sonunda. Dolayısıyla çok sık ilişki kurmak hamilelik açısından avantajlı değil, dezavantajlı. Çok uzun süre ara vermek de zaten mantiken doğru değil. Sperm 48 saat yaşar, 48 saati geçirdikten sonra ortada da bir yumurtlama olmuşsa yumurta da sadece 24 saat yaşar, dolayısıyla 48 ile 72 saat arası en mantıki süredir, ilişki sıklığı açısından. o yüzden hç tereddüt etme bence gününü kaçırmazsın..cnm dün ilişki olmuşmuydu ki sizin?
ne demek sende sağol cnm inşallah faydamız dokunur birbirimize..bakalım benimde testlerim geldi 50 adet aldım.haftaya başlamış olurum hayırlısı olsun hakkımızda..Evet canım dün akşam ilişki oldu.
Ozaman dediğin gibi bugün ilişki olmasada olur. Yarın birlikte olsakta günü tutturmuş oluyoruz.
Ayrıca bu açıklayıcı bilgi için çok çok çok teşekkür ederim canım.
csnim cokkkkkkkk sevindim biz aynı dertten muzdariptik yanlış hatirlamiyorsam( vsjinusmus) allahim sağlıcakla kucağına slnayi nasip etsin. Bu jel ne işe yarıyorkızlar merhaba ben de ovulasyon testi yapıyordum bu ay şükürler olsun hamileyim sanırım yani kan değerim pazartesi 876 çıktı doktora akşam gideceğim yalnız ben preseed diye bi jel var burda görmüştüm yine onu kullandım bu ay sanırım faydası oldu sizlerde bi araştırın isterseniz
evt canım aynı dertten muzdariptik neyazık ki bu jel aslında kayganlaştırıcıymış ama spermin daha uzun yaşamasını ve hareket etmesini sağlıyormuş bunla ilgili bi topic var orda görmüştüm bi deneyim dedim ilk ay da tuttu şükür :)csnim cokkkkkkkk sevindim biz aynı dertten muzdariptik yanlış hatirlamiyorsam( vsjinusmus) allahim sağlıcakla kucağına slnayi nasip etsin. Bu jel ne işe yarıyor
herkes hamile kaldığında seviniyordum ama sende ayrı bi sevindim yaaaaa hayırlı ugurlu olsun inssllahevt canım aynı dertten muzdariptik neyazık ki bu jel aslında kayganlaştırıcıymış ama spermin daha uzun yaşamasını ve hareket etmesini sağlıyormuş bunla ilgili bi topic var orda görmüştüm bi deneyim dedim ilk ay da tuttu şükür :)
spermin semen dediğimiz sıvı, yani plazma kısmı spermi koruyucu etki gösterir. O kadar sık ilişkide o hacim azalıyor.Bir de sperm konsantrasyonu, yani yoğunluğu, sayısı da azalıyor ilişki sonunda. Dolayısıyla çok sık ilişki kurmak hamilelik açısından avantajlı değil, dezavantajlı. Çok uzun süre ara vermek de zaten mantiken doğru değil. Sperm 48 saat yaşar, 48 saati geçirdikten sonra ortada da bir yumurtlama olmuşsa yumurta da sadece 24 saat yaşar, dolayısıyla 48 ile 72 saat arası en mantıki süredir, ilişki sıklığı açısından. o yüzden hç tereddüt etme bence gününü kaçırmazsın..cnm dün ilişki olmuşmuydu ki sizin
Çok teşekkür ederim canjm darisi basina olsun inşallah :) söylediğim jeli bi araştırın bana bu vesile oldu :)herkes hamile kaldığında seviniyordum ama sende ayrı bi sevindim yaaaaa hayırlı ugurlu olsun inssllah
burda hamile kalan arkadaslarin anlattığı kasiklarda kramp bacaga ve bele vurması bence kesin sen hamilesin@triton-x naptın cnm varmı bi gelişme kıpırtı belirti
Bende bi kasık ağrısıdır gidiyo gerçi sürekli değil kısa aralıklarla bikac saniye suruyo bacagimada belimede vuruyo bikac gundur de kramp giriyor bacaklarima kramplar ilk defa oluyo hadi hayırlısı meraktan oluyorum ama işte relax olmaya çalışıyorum bat 6agst seninde 4ü falandı deme
Canım geçen ay çok dinledim kendimi buay pek dinlemicem diyordum ams ister istemez insan hissediyor. Benim göğüsler 3gün önce fln acımaya basladı, ara ara karın ağrım ve şişkinlik var. Feci gazım var :))) birde sanırım biraz akıntım var. Benimde beklenmeyen adet tarihim 5-6ağustos:) inş gelmezlerde bayram ederiz ya...@triton-x naptın cnm varmı bi gelişme kıpırtı belirti
Bende bi kasık ağrısıdır gidiyo gerçi sürekli değil kısa aralıklarla bikac saniye suruyo bacagimada belimede vuruyo bikac gundur de kramp giriyor bacaklarima kramplar ilk defa oluyo hadi hayırlısı meraktan oluyorum ama işte relax olmaya çalışıyorum bat 6agst seninde 4ü falandı deme
İnş buay hamile kalmışızdır, yoksa sizin yönteminize basvururuz artık:/Arkadaslar merhaba, yeni uye oldum bu da ilk yazdigim konu, aylarca bu konuya kafa patlattim detaylara gerek yok en son denedigim ve basarili oldugum yontemi yaziyorum simdi size; ovilasyon testi ile cift koyu cizgiyi buldugunuz gun iliski, ertesi gun ara ve sonraki gun iliski. Bu yontemle catlama olan gunu araya almis oluyorsunuz ve onceki sonraki gunler iliski saglayarak ihtimali artiriyoruz, yumurta 24 sperm ortalama 3 gun yasadigi soylendigi icin. Ben bu yontemi deneme yanilma yoluyla 4. Ayda buldum. Anlattigim 2 arkadasimda bu yontemle hamile kaldilar, bir de bu sekilde denemenizi tavsiye ederim.
Bu konuda haklısınız. Yalnız bir araştırmada okumuştum, orada da hergün ilikşiye girildiğinde hasarlı DNAya sahip sperm sayısının azaldığı ve sağlıklı DNAlı sperm sayısının arttığı gözlenmiş. Buna dayanarak buay biz hergün ilişki yaşadık, ancak tutmazsaeğer günaşırı ilişki yaşarız. Umarım tutmuştur...spermin semen dediğimiz sıvı, yani plazma kısmı spermi koruyucu etki gösterir. O kadar sık ilişkide o hacim azalıyor.Bir de sperm konsantrasyonu, yani yoğunluğu, sayısı da azalıyor ilişki sonunda. Dolayısıyla çok sık ilişki kurmak hamilelik açısından avantajlı değil, dezavantajlı. Çok uzun süre ara vermek de zaten mantiken doğru değil. Sperm 48 saat yaşar, 48 saati geçirdikten sonra ortada da bir yumurtlama olmuşsa yumurta da sadece 24 saat yaşar, dolayısıyla 48 ile 72 saat arası en mantıki süredir, ilişki sıklığı açısından. o yüzden hç tereddüt etme bence gününü kaçırmazsın..cnm dün ilişki olmuşmuydu ki sizin?
Ah nerde be canım inanmıyorum kendi kendime kızıyorm ne hemen ona yoruyon diye hüsrana uğramaktan buay feci korkuyorum nasip Rabbim ol demiştir belkiburda hamile kalan arkadaslarin anlattığı kasiklarda kramp bacaga ve bele vurması bence kesin sen hamilesin
Ya tam unutuyorum bi sancı vuruyo haydeee gelde çıkar aklından ama kendimi ümitlendirmiyorm çünkü birkaç aydır çok koyuyo sonra bir hafta üzüntüden yiyip bitiriyorum kendimiCanım geçen ay çok dinledim kendimi buay pek dinlemicem diyordum ams ister istemez insan hissediyor. Benim göğüsler 3gün önce fln acımaya basladı, ara ara karın ağrım ve şişkinlik var. Feci gazım var :))) birde sanırım biraz akıntım var. Benimde beklenmeyen adet tarihim 5-6ağustos:) inş gelmezlerde bayram ederiz ya...
Hep diyorum kendime Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez diye dediğin gibi hayırlısı herşeyin canımcasun arkadaşım bende konduramıyorum hakkımızda hayırlısı olsun, olmazsa bende çok üzülürüm gibi...
insallah hamilesindir ama ben eminim :)) sen yinede bana bakma kendi kendine konusuyor diye düşünAh nerde be canım inanmıyorum kendi kendime kızıyorm ne hemen ona yoruyon diye hüsrana uğramaktan buay feci korkuyorum nasip Rabbim ol demiştir belki
Ya tam unutuyorum bi sancı vuruyo haydeee gelde çıkar aklından ama kendimi ümitlendirmiyorm çünkü birkaç aydır çok koyuyo sonra bir hafta üzüntüden yiyip bitiriyorum kendimi
inşallah inşallah rabbim yardımcımız olsunBu konuda haklısınız. Yalnız bir araştırmada okumuştum, orada da hergün ilikşiye girildiğinde hasarlı DNAya sahip sperm sayısının azaldığı ve sağlıklı DNAlı sperm sayısının arttığı gözlenmiş. Buna dayanarak buay biz hergün ilişki yaşadık, ancak tutmazsaeğer günaşırı ilişki yaşarız. Umarım tutmuştur...
İnş çok tesekkürlerinşallah inşallah rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?