ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

su umutlarinizi boşa çıkarcam kelimesini birakakirmisin canim aaa aaaaa olcak gir bak

ayyyy canim ya geçmiş olsun senin ve esinin cani sagya yine okur hayatim uzme kendini toparla kendini buraz kısmet değilmiş de artık

Ay mesajını yeni gördüm. .beğen . TiklaYamadim. . Beğenmedim hiccc. . Üzülme lütfen .hayırlısı. Ay ben çok uzuldummmm

canlar herseyin başı sağlık. Sağlıkla gelmeyecekse gelmesin .vaktini rabbim bilir .geleceğİ zaman sağlıkla ve huzurlu edecek şekilde gelsin. . Bu çektiğiniz zahmetleri okuyunca ısrarla illede olsun isyanlarimiizà kızıyorum

A
aynen öyle artık allaha sağlıklı bîr bebeğimmolsun diye dua ediyorum...gercekten zor çünkü

Ah canım yaa gercekten mii çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah. Sen napiyorsn nasil gidiyo. Bu ay alalim hayırlı haberlerini inşallah.
Valla şimdi tatildeyiz. Yum ..Günüm muydu tam bilmiyorm. Ama değerlendirdik bekliyoruz insallah vardır bebis

Ah canım yaa gercekten mii çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah. Sen napiyorsn nasil gidiyo. Bu ay alalim hayırlı haberlerini inşallah.
Az önce çarpışan arabalara binme mevzuu çıktı ben ya bebis varsa diye o kadar israra rağmen bınmedim. .Annelik kimbilir nasıl bir şey dir. Nasıl bi fedakarlık istiyordur

Az önce çarpışan arabalara binme mevzuu çıktı ben ya bebis varsa diye o kadar israra rağmen bınmedim. .Annelik kimbilir nasıl bir şey dir. Nasıl bi fedakarlık istiyordur
Evet canım yalnız değilsin valla bizde ankarada bunalıyıruz, arkadaşlar havuza gidelim diyorlar ama işte ya enfeksiyon kaparsam diye düşünmeden edemiyorum...allah sonumuzu hayır etsin :) bîrde benim göbüş var biraz, hamilelik olsun sonra vereyim istiyorum. Şimdi uğrasıcam sonra yine büyücek ve yine uğrasıcam zor geliyır...ama hamile kalmazsam bu gönüş beni çok rahatsız ediyor:/

merhabalar aranıza yeni katıldım bende 50 adet ovulasyon testi aldım dün geldi acayip heyecanlıyım neden se 5 yıldır özlemini çekiyorum artık inşallah allah ın izniyle olur.hafta sonu büyük ihtimalle adetim gelir 10.gününden itibaren yapmayı planlıyorum.eğer ki çizgiler koyu çıkarsa ilişki ertesi gün mü olması gerekir..birde hangi saatler test yapılmalı..

Merhaba kızlar,
Ovülasyon testlerimin fotoğrafını yolluyorum size. 18 Temmuz'da regl olmuştum. Dün yaptığım test koyu çıktı. Dünü değerlendirdik. Sizde bakabilir misiniz. Bugünde koyu çıkarsa bugünüde değerlendireyim, değilmi?

Eklentiler

• IMG_4221.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 77
son test güzel çıkmış..bence bugün kü test koyu çıkarsa yarını değerlendir ilişki gün aşırı olacak ya o yüzden daha etkili olur..

kızlar merhaba ben de ovulasyon testi yapıyordum bu ay şükürler olsun hamileyim sanırım yani kan değerim pazartesi 876 çıktı doktora akşam gideceğim yalnız ben preseed diye bi jel var burda görmüştüm yine onu kullandım bu ay sanırım faydası oldu sizlerde bi araştırın isterseniz

Hayırlı olsun tatlım benimde beklemediğim adet tarihim 5-6 ağustos oyüzden heyecanla bekliyorum...

son test güzel çıkmış..bence bugün kü test koyu çıkarsa yarını değerlendir ilişki gün aşırı olacak ya o yüzden daha etkili olur..

Canım peki bugün testim koyu çıkarsa ve bunu yarın değerlendirirsek. Yumurtamın çatlaması bitmiş olmazmı?
Yani günü kaçırmam değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…