- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
su umutlarinizi boşa çıkarcam kelimesini birakakirmisin canim aaa aaaaa olcak gir bak20 fazla bence de . Ama gün de iki tane yaparım. Diosan olur .adetin 8. 9. Günü başlayıp on gün yapabilirsin. Ay inşallah da ne bilim umutlarınızi boşa çıkarmaktan bıktım doğrusu . Bu ay ben de bi hevesliyım umarım vardır bebis . Ve burdan hemmen sizle paylaşabilirim
ayyyy canim ya geçmiş olsun senin ve esinin cani sagya yine okur hayatim uzme kendini toparla kendini buraz kısmet değilmiş de artıkMerhabalarrrr kizlarrr sizlerede kotu haberi vereyim artik dedim sonunda aslinda daha once yazicaktim ama cesaret edemedim inaninki kizlarrr biliyorsunuzdur belki hamileydim bendeee :-( ama uzucu bi sekilde bebegimin kalbinin durduğunu ve kurtaj olmam gerektigini soylediler ve kurtaj oldum bebegim oleli 3 hafta olnus neredyse ama bn gec farkettim 3 aylik olucaktik ama nasip degilmisss :-( sizlerede soylemek istedimmm allahim kimseye yasatmasin bu duyguyu allahim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Oyle diyorum artik bende insallah en yajin zamanda olur bi dahaayyyy canim ya geçmiş olsun senin ve esinin cani sagya yine okur hayatim uzme kendini toparla kendini buraz kısmet değilmiş de artık
Tatlım ne oldu? Takvim yokkOyle diyorum artik bende insallah en yajin zamanda olur bi daha
Ay mesajını yeni gördüm. .beğen . TiklaYamadim. . Beğenmedim hiccc. . Üzülme lütfen .hayırlısı. Ay ben çok uzuldummmmMerhabalarrrr kizlarrr sizlerede kotu haberi vereyim artik dedim sonunda aslinda daha once yazicaktim ama cesaret edemedim inaninki kizlarrr biliyorsunuzdur belki hamileydim bendeee :-( ama uzucu bi sekilde bebegimin kalbinin durduğunu ve kurtaj olmam gerektigini soylediler ve kurtaj oldum bebegim oleli 3 hafta olnus neredyse ama bn gec farkettim 3 aylik olucaktik ama nasip degilmisss :-( sizlerede soylemek istedimmm allahim kimseye yasatmasin bu duyguyu allahim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
canlar herseyin başı sağlık. Sağlıkla gelmeyecekse gelmesin .vaktini rabbim bilir .geleceğİ zaman sağlıkla ve huzurlu edecek şekilde gelsin. . Bu çektiğiniz zahmetleri okuyunca ısrarla illede olsun isyanlarimiizà kızıyorumTatlım ben oara çok stresli bir dönemden geçiyordum, hayatımın sınavına girdim ( doktora tez savunması) jüri çokk hırpAladı. Birde drum berbattı 8. Hafta bebek yok hemen kürtaja alıcam dedi o gece üzüntüden kanamam başladı. Sonra devlet hastanesinde acile gittik bir baktık bebekte var kalp atılı da...ama o kanama hiç durmadı sonra ve 3 gün sonra feci bir ağrıyla sabah uyandım ve düşük yaptım.
Buarada bu gebelik sürecinde ağır bir grip oldum ve bende idrar yolu enfeksiyonu yasadım, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım belki de o etkiledi bilmiyorum. Ama endon havettepede prof yaptı kürtajımı, her 5 gebelikten biri düşükle sonuçlanıyor, ilk 3 ay bebek sağlıksızsa doğal seçilim gibi zayıf olanı eler yani bücuttan atar dedi. Oyüzden tam nedeni ne oldu açıkçası bende bilmiyorum. Sonra patoloji raporu temiz çıktı, oıhtılaşma testleri yapıldı onda da bişey çıkmadı. Ve etrafımda 2-3 düşük yapan çok arkadaşım var...üstelik yasa da bakmıyor....
aynen öyle artık allaha sağlıklı bîr bebeğimmolsun diye dua ediyorum...gercekten zor çünkücanlar herseyin başı sağlık. Sağlıkla gelmeyecekse gelmesin .vaktini rabbim bilir .geleceğİ zaman sağlıkla ve huzurlu edecek şekilde gelsin. . Bu çektiğiniz zahmetleri okuyunca ısrarla illede olsun isyanlarimiizà kızıyorum
Ah canım yaa gercekten mii çok üzüldümBebisini kaybetmiş
Valla şimdi tatildeyiz. Yum ..Günüm muydu tam bilmiyorm. Ama değerlendirdik bekliyoruz insallah vardır bebisAh canım yaa gercekten mii çok üzüldümRabbim sabır versin inşallah. Sen napiyorsn nasil gidiyo. Bu ay alalim hayırlı haberlerini inşallah.
Az önce çarpışan arabalara binme mevzuu çıktı ben ya bebis varsa diye o kadar israra rağmen bınmedim. .Annelik kimbilir nasıl bir şey dir. Nasıl bi fedakarlık istiyordurAh canım yaa gercekten mii çok üzüldümRabbim sabır versin inşallah. Sen napiyorsn nasil gidiyo. Bu ay alalim hayırlı haberlerini inşallah.
Evet canım yalnız değilsin valla bizde ankarada bunalıyıruz, arkadaşlar havuza gidelim diyorlar ama işte ya enfeksiyon kaparsam diye düşünmeden edemiyorum...allah sonumuzu hayır etsin :) bîrde benim göbüş var biraz, hamilelik olsun sonra vereyim istiyorum. Şimdi uğrasıcam sonra yine büyücek ve yine uğrasıcam zor geliyır...ama hamile kalmazsam bu gönüş beni çok rahatsız ediyor:/Az önce çarpışan arabalara binme mevzuu çıktı ben ya bebis varsa diye o kadar israra rağmen bınmedim. .Annelik kimbilir nasıl bir şey dir. Nasıl bi fedakarlık istiyordur
son test güzel çıkmış..bence bugün kü test koyu çıkarsa yarını değerlendir ilişki gün aşırı olacak ya o yüzden daha etkili olur..Merhaba kızlar,
Ovülasyon testlerimin fotoğrafını yolluyorum size. 18 Temmuz'da regl olmuştum. Dün yaptığım test koyu çıktı. Dünü değerlendirdik. Sizde bakabilir misiniz. Bugünde koyu çıkarsa bugünüde değerlendireyim, değilmi?
geçmiş olsun canım herşeyde vardır bi hayır hamile kalabildiğini gördün Allah yine verir üzülmeOyle diyorum artik bende insallah en yajin zamanda olur bi daha
Hayırlı olsun tatlım benimde beklemediğim adet tarihim 5-6 ağustos oyüzden heyecanla bekliyorum...kızlar merhaba ben de ovulasyon testi yapıyordum bu ay şükürler olsun hamileyim sanırım yani kan değerim pazartesi 876 çıktı doktora akşam gideceğim yalnız ben preseed diye bi jel var burda görmüştüm yine onu kullandım bu ay sanırım faydası oldu sizlerde bi araştırın isterseniz
teşekkür ederim canım allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinHayırlı olsun tatlım benimde beklemediğim adet tarihim 5-6 ağustos oyüzden heyecanla bekliyorum...
son test güzel çıkmış..bence bugün kü test koyu çıkarsa yarını değerlendir ilişki gün aşırı olacak ya o yüzden daha etkili olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?