ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar ben iki ay önce yazmıştım şimdi hamileyim çok şükür ovu testiyle birlikte bu ay klomen kullandm ve hamile kaldım üstelik o hafta bi kere birlikte olmamıza rağmen uzun süredir olmayanlar doktor kontrolüyle bi denesin klomeni ben 6 aydır kalamıyodum hem düzensizlik vardı hemde polistik over

hayırlı ugurlu olsun allahim sağlıcakla kucağına almqyi nasip etsin

selam kızlar, tatil yogun şekilde devam ediyor geldim evime 4 gün sonra yine çıkıyoruz yollara, elimi kestim 4 dikiş atıldı bu arada serçe parmağıma, benim bu ay son denemem, nedense ovulasyon testini dahi alasım yok :) bu ay olmazsa zaten önüümüzdeki yıla bırakacağım yani mart-nisan ve sonraki aylara. umarım güzel sonuçlar alırsınız. benim şimdilik görünen yumurtlama donemim 8 ağustos bakalım, ama çok kasmadan olursa olacak çok aciliyeti yok, zaten istiyorum ama oglum 3,5 yaşında , önümüzdeki yıl olsa da olur diyoruz. belki daha iyi olur. Görümcemin de oglu ile kızı arası 5 yaş ve gayet rahat. umarım daha da gecikmez. bizden böyle işte.

sen leyleği havadamı gördün kız maşallah gez boşver oğluşunda küçükmüş daha bencede nezaman hayırlıysa öyle olsun arada biraz yaş farkı olunca daha iyi oluyo bencede abilik yapar kardeşine iyi tatiller canım

Sanırım öyle leyleği göremedim ama görmek için geziyorum sanırım. 8 temmuzdan bu yana farklı il farklı ülke derken fana oldum sıcaklardan :) şimdide art arda 3 düğün ve bunların arasına bir haftalık ege tatilini de sıkıştırdık mı demeyin keyfime, okula bomba öğretmen olarak gideceğim :) ikinci çocuk konusunda da hırslı değilim gelirse sevinirim zaten deneme olsun istedim, çok fazla istekli olsaydık mart nisan da başlardım çalışmalara, kısmet değilmiş diyorum belki de daha gezmem gereken yerler vardır diye olmamıştır :) şaka bir yana sağlıkla canı ne zaman isterse gelsin bakalım.

senin kafan düğün dernek tatildeyken koşturma gezme falan relax modda bakarsın süprizzzz zaten çoğu öyle oluyo ya hadi hayırlısı canım :)

mesajınızı okuyunca cok umıtlendım acıkcası Hayırlı olsun Rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın Bendede yumurtalık tembellıgı ve prolaktın yukseklıgı var dostınex ve klomen kullandım bu ay Bugun ovulasyon testı yaptım cıft cızgı sımdı bız bugunu,cumartesiyi,pazari degerlendirelim diyoruz dogru mu yapiyoruz yoksa bir gun ara mi verelim

biz ovu testi pozitif çıkmadan iki gün önceyi değerlendirmiştik sonrasında pozitif çıktığı günü değerlendirdik öbür gün baktığımda silikleşmişti sonrasında hiç yapmadık cnm ama genede pozitif çıktıktan snraki günüde değerlendirin bence belki geç çatlar

Dun ve bugun iliski oldu sizde fotografi yorumlarmisiniz dogru zamandami olmus...

Eklentiler

• 20150731_213229.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar tatilden dönüyorz . Denizden sonra duş alamadan yolculuk başladı. Ölüyorum resmen yorgunluktan. . Herkese selamlar. Sabah 7 de ankarada olma planda.bakalım.

Kızlar tatilden dönüyorz . Denizden sonra duş alamadan yolculuk başladı. Ölüyorum resmen yorgunluktan. . Herkese selamlar. Sabah 7 de ankarada olma planda.bakalım.
Boşver tatlım tatil herzaman güzeldir:) gerekirse yorgunluk olsun önemli değil...biz artık bitirdik tatilleri kurbana kadar yok tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…