Hic sorma ya ben bas ağrısından ölüyordm ama bebek vardir diye ilac icemiyordm.Az önce çarpışan arabalara binme mevzuu çıktı ben ya bebis varsa diye o kadar israra rağmen bınmedim. .Annelik kimbilir nasıl bir şey dir. Nasıl bi fedakarlık istiyordur
anladim canimsagolTavan yapmak doruk zirve en yüksek seviye cnm
hosgeldin nerelerdesin ya nasil gidiyor hamileliğin
Iyiyiz tatlım sen napiyosn :)
Bebeğim çok fena kosturmacam oldu..ev eşyası bak ev bak taşın. .İstanbula git o evi taşı gel yerlestir..tatile git gel perdesi halısı zarti zurtu çok ilgilenemedim sizle ama hep aklimdasiniz :) bu arada Kraliçe annesi oluyorumvogozo bebisin cinsiyeti bellimi
Bende iyiyim kuzum sizleri merak ettim :)Iyiyiz tatlım sen napiyosn :)
Iyiyiz tatlım şükür :) bende bu ara ev tasidim ama sehir ici tabi yinede yorucuydu. Bu arada sevindm bebisin kralice omdugunaa :) benimkide öyle bu sene kız senesi galiba :-DBende iyiyim kuzum sizleri merak ettim :)
ooooo bqya yogunmussun ankaraya tasindiniz demi ayyyy allahim bagislasin canim cok sevindim kraliceyeBebeğim çok fena kosturmacam oldu..ev eşyası bak ev bak taşın. .İstanbula git o evi taşı gel yerlestir..tatile git gel perdesi halısı zarti zurtu çok ilgilenemedim sizle ama hep aklimdasiniz :) bu arada Kraliçe annesi oluyorumsizler napiyosunuz nasıl gidiyor
Kolay gelsin . Gelmiştir umarımBebeğim çok fena kosturmacam oldu..ev eşyası bak ev bak taşın. .İstanbula git o evi taşı gel yerlestir..tatile git gel perdesi halısı zarti zurtu çok ilgilenemedim sizle ama hep aklimdasiniz :) bu arada Kraliçe annesi oluyorumsizler napiyosunuz nasıl gidiyor
aman voronesim kendine dikkat et bebis vardır inşallah birsey olmasın kuzumuzaKolay gelsin . Gelmiştir umarımhamis hamis yorma kendini tatlım. Kız annesi olacakmış kuzu masallllaaaaahhhh. İyiyim ben de tatildeyim. Çok çekmeyen bi yerde kalıyorum . Giremiyorum pek
Dediğin gibi 9 ve 11. günlerde deneme yaptık ama tutar mı bilmiyorum tabi hayırlısı olsunbence 9. ve 11. günlerde deneme yapmalıydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?