Ay deli kız . Gené başladın. İçime doğdu. Diye. Ama ben d é çok umutluyum yaaavorones kiz seninde geliyor icime dogdu valla
Haklsın .. Ay mesajin da beni iyice umutlandırdı. Eşimin sayı 76 milyon bi çıkmıştı son çıkan da 47milyondu.hız sınırda dedi doktor . Bilmiom inşallah dediğin gibi . Onunla alakali değil o önemli değildir. Ben bu hsg de çok ağrıdı. Yorumları okudum kapalı hani tıkanıklık varsa açıyormus ilaç verilince. Ve ağrısı daha fazla oluyormuş. . İnşallah benim açılmıştr ve bundan sonraki bekleyislerim daha umutlu olurHız dgl sayı azdı bizm toplam 30 milyon en az 45 olması gerekirkn ama yeterli bizmkilern normalin altıda olsa cunku 1 tane sperm lazm yine kadin cok dogurgan olur sa erkegnki az da olsa önemi olmuyoki
Bu ay olmasa bile gelck ay allahın izniyle halldrz kuzumAy deli kız . Gené başladın. İçime doğdu. Diye. Ama ben d é çok umutluyum yaaaayse bana umut oldu.. Keske ben de hamis oldugumu yazabilsem
Dimi .. Hadi inşallahh olucak olucak mucizeeeee olucakkkk bakkk. Şarkı takıldı ağzıma.Bu ay olmasa bile gelck ay allahın izniyle halldrz kuzum
E zaten acik dglmiydi yok cnim tıkank lik warsa zormus o acma o soylenenler abartiyms tıkanık ta direkt tup bebekHaklsın .. Ay mesajin da beni iyice umutlandırdı. Eşimin sayı 76 milyon bi çıkmıştı son çıkan da 47milyondu.hız sınırda dedi doktor . Bilmiom inşallah dediğin gibi . Onunla alakali değil o önemli değildir. Ben bu hsg de çok ağrıdı. Yorumları okudum kapalı hani tıkanıklık varsa açıyormus ilaç verilince. Ve ağrısı daha fazla oluyormuş. . İnşallah benim açılmıştr ve bundan sonraki bekleyislerim daha umutlu olur
Kac gun kaldı adeteDimi .. Hadi inşallahh olucak olucak mucizeeeee olucakkkk bakkk. Şarkı takıldı ağzıma.
Hı oylemiymis bilmiom valla da . Hani tıkanıklık değilde yapisiklik tarzı hafif .. Öyle die düşündümdu. Adete 5 gün var sanırım . 25 ı die tahmin ediomE zaten acik dglmiydi yok cnim tıkank lik warsa zormus o acma o soylenenler abartiyms tıkanık ta direkt tup bebek
Bisi kalmams o sarı akıntıyi dert edrdikya yine olmustu bende simdi sana belrti werck tek yer gogus ucun olck aynı anda olcz diodmya olcan mı yoksa sende kız hamiş yani :)Hı oylemiymis bilmiom valla da . Hani tıkanıklık değilde yapisiklik tarzı hafif .. Öyle die düşündümdu. Adete 5 gün var sanırım . 25 ı die tahmin ediom
Ay sorma ya benim gene bu mevzudan canım sıkkın o akıntım gelio..Bisi kalmams o sarı akıntıyi dert edrdikya yine olmustu bende simdi sana belrti werck tek yer gogus ucun olck aynı anda olcz diodmya olcan mı yoksa sende kız hamiş yani :)
13. Gün olmuş canım. Adet döngün 25 26 ise.Kızlarr merhabaaa sizce yumurtladım mıı
Aynen canım 25 26 27 adet döngüm ayy inşallahh13. Gün olmuş canım. Adet döngün 25 26 ise.
İnsallah hamis olursun. Haber et bize de. Bat ne zamanAynen canım 25 26 27 adet döngüm ayy inşallahh
2 ekim canım insallah ya isteyen herkes hamiş olsun :)İnsallah hamis olursun. Haber et bize de. Bat ne zaman
Ay canım valla . Sen ve buradaki arkadaşlar à da müjde vermeyi nasıl istiyorum. Ve senin isteğini de çok hissediyorum. İnşallah hamişim dir.. sonra da sana gün sayarız.vorones cok iatiyom kiz hamis olmani
Burda da buldum seniĞ
2 ekim canım insallah ya isteyen herkes hamiş olsun :)
Ayy canım inşallah güzel sonuçlar alırız ya niye gelmiyo bu yaramazlar gelsinler artk bekletiyolar bizi burda :)Burda da buldum senibenimde 1 ekim bakalim bekleyip gorelim neler olacak
Sorma canim. Senin ne kadar oldu denemeler. Benim bu ay 7.Ayy canım inşallah güzel sonuçlar alırız ya niye gelmiyo bu yaramazlar gelsinler artk bekletiyolar bizi burda :)
6 ay deneme üzerine dış gebelik oldu tedavi falan bitti işte 3. Ay bu ay deneme rahim filmi de çekildim ama bana bi etkisi olmadı onun sol tüpüm tıkalıymış rahim filminden snra hamile kaln çok var ama bana yaramadıSorma canim. Senin ne kadar oldu denemeler. Benim bu ay 7.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?