ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hız dgl sayı azdı bizm toplam 30 milyon en az 45 olması gerekirkn ama yeterli bizmkilern normalin altıda olsa cunku 1 tane sperm lazm yine kadin cok dogurgan olur sa erkegnki az da olsa önemi olmuyoki
Haklsın .. Ay mesajin da beni iyice umutlandırdı. Eşimin sayı 76 milyon bi çıkmıştı son çıkan da 47milyondu.hız sınırda dedi doktor . Bilmiom inşallah dediğin gibi . Onunla alakali değil o önemli değildir. Ben bu hsg de çok ağrıdı. Yorumları okudum kapalı hani tıkanıklık varsa açıyormus ilaç verilince. Ve ağrısı daha fazla oluyormuş. . İnşallah benim açılmıştr ve bundan sonraki bekleyislerim daha umutlu olur

E zaten acik dglmiydi yok cnim tıkank lik warsa zormus o acma o soylenenler abartiyms tıkanık ta direkt tup bebek

E zaten acik dglmiydi yok cnim tıkank lik warsa zormus o acma o soylenenler abartiyms tıkanık ta direkt tup bebek
Hı oylemiymis bilmiom valla da . Hani tıkanıklık değilde yapisiklik tarzı hafif .. Öyle die düşündümdu. Adete 5 gün var sanırım . 25 ı die tahmin ediom

Hı oylemiymis bilmiom valla da . Hani tıkanıklık değilde yapisiklik tarzı hafif .. Öyle die düşündümdu. Adete 5 gün var sanırım . 25 ı die tahmin ediom
Bisi kalmams o sarı akıntıyi dert edrdikya yine olmustu bende simdi sana belrti werck tek yer gogus ucun olck aynı anda olcz diodmya olcan mı yoksa sende kız hamiş yani :)

Bisi kalmams o sarı akıntıyi dert edrdikya yine olmustu bende simdi sana belrti werck tek yer gogus ucun olck aynı anda olcz diodmya olcan mı yoksa sende kız hamiş yani :)
Ay sorma ya benim gene bu mevzudan canım sıkkın o akıntım gelio.. inşallah senjn gibi olurum dà . Göğüs ucu ağrısı geçti ; (

Kızlarr merhabaaa sizce yumurtladım mıı

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
Sorma canim. Senin ne kadar oldu denemeler. Benim bu ay 7.
6 ay deneme üzerine dış gebelik oldu tedavi falan bitti işte 3. Ay bu ay deneme rahim filmi de çekildim ama bana bi etkisi olmadı onun sol tüpüm tıkalıymış rahim filminden snra hamile kaln çok var ama bana yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…