Ins cnım. hersey sorunsuz gecer saglıkla dogarlar umarm senin takwime bktmda epey olmus bisi kalmams ne guzelHepsi sırasıyla çok güzel çıkacak inşallah ilk zamanlar stresli geçiyor ama endişe hiç bitmiyor sanırım kucağına alana kadar
Pozitif hcg testi fotosu tatlım. . Bendé 2 kez üst üste çalıştım ..Ay inşallah kist neyin yapmamıştır. . Bu ay değil de sonraki ay yani 3. Klomen kullandigim ay giderim heralde insallah gerek kalmaz . Bu ay hamisimdir. Nasıl ümitlen dim geneHa birde bu ay 3 gece ust uste iliski oldu ue ilk kez uc gece sabaha kadar uyudm kalkmadım oda önemli bisy.ne fotosu cnım
Dusukten sonra hemen oluyir sanırım . Benim de yenge var o öyle oldu. Stres yapmadan olmuyo ya . Seneye yaza kalıp tüp bebek neyin ugrastirmasin rabbim ya. Çok korkuyorumBirçok kişi stres yapmayı bıraktıktan sonra oldu diyor,biliyosun benimde düşükten hemen sonra ne yumurtlama ne ilişki takip ettiğim dönemde oldu. Dua etmez miyim aklımdasın hep,hsg ve klomenden sonra pozitifi gören çok inşallah sanada vesile olacaklar canım benim
Cevabin için teşekkür ederim. İnşaallah Rabbim isteyen herkese banada nasip eder. Testi yapmadan önce nelere dikkat etmem lazım biraz bahsedersen çok sevinirimcanım allahım sabır versin süreci atlatmana yardım etsin . Umarım yeniden sağlıkla hamis olursun . Silikleşme su içmemek icmekle alakali olabilir . Henüz çift çıkmadan siliklesmeleri dikkate almà. Adet döngün kaç . 25 günden Fazla ise senin yum. Önümüzdeki 3 4 günde çatlar .takibe devammm
Her gün aynı saatte yapsan iyi olur . Mesela saat 12 1 gibi . Sabah ilk idrar olmasın. Ve çok sıvı almamış olMan gerekiyor .Cevabin için teşekkür ederim. İnşaallah Rabbim isteyen herkese banada nasip eder. Testi yapmadan önce nelere dikkat etmem lazım biraz bahsedersen çok sevinirim
Bu testm iki tane yapmstm yarim saat aralikla hemd aksam beta nın snucuna netten bktm acilde verdm dun kanı yarndj wercm onu belki alrm 2 saat snra gdp almak lazm ben netten bktm sadce dewlette yaptrmştmPozitif hcg testi fotosu tatlım. . Bendé 2 kez üst üste çalıştım ..Ay inşallah kist neyin yapmamıştır. . Bu ay değil de sonraki ay yani 3. Klomen kullandigim ay giderim heralde insallah gerek kalmaz . Bu ay hamisimdir. Nasıl ümitlen dim gene
Ay maşallah masallahhhhh. . Darısı başıma inşallahBu testm iki tane yapmstm yarim saat aralikla hemd aksam beta nın snucuna netten bktm acilde verdm dun kanı yarndj wercm onu belki alrm 2 saat snra gdp almak lazm ben netten bktm sadce dewlette yaptrmştm
Haklısın beklemek çok zor,inşallah o kadar bekletmeyecek tüp bebeğe falan gerek kalmadan gelecekDusukten sonra hemen oluyir sanırım . Benim de yenge var o öyle oldu. Stres yapmadan olmuyo ya . Seneye yaza kalıp tüp bebek neyin ugrastirmasin rabbim ya. Çok korkuyorum
Ayyyyy sukurler olsun canim ben demistim ayy nasil srvindim ya allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKizlaaaar hamileyim allahım cok sukur bu gunleri d görecekmişm:))
Ayseden sonra hadi bide senden alalim haberi :))))))Ay yerim senin hamişşşş takvimini. Evet kız klomeni içtim hsg çekindim çok umutlandim valla
yeni gördüm çokkkkk sevindim tebriklerKizlaaaar hamileyim allahım cok sukur bu gunleri d görecekmişm:))
Ay canım benim cok tesekkurlr@ayse8 deli gibi uykum vqrdi sen dedinya cuma doktora gidecem diye bi bakim dedim yeminlen cok mutlu old um ya uyku falan kalmafi hence:)))
Cok tesekkur edrmyeni gördüm çokkkkk sevindim tebrikler
Hız dgl sayı azdı bizm toplam 30 milyon en az 45 olması gerekirkn ama yeterli bizmkilern normalin altıda olsa cunku 1 tane sperm lazm yine kadin cok dogurgan olur sa erkegnki az da olsa önemi olmuyokiAy maşallah masallahhhhh. . Darısı başıma inşallahne güzel de çıkmış 2. Cizgi. Eşinin durumu neydi canım ya hatırlayamıyorum . Benim seninle hersey aynıydı ama benim eşimde hız sınırda çıktı. Olmama sebebini ona bağlıyorm
Aaaa doktor bize normali 15 milyon demisti bizimki 7 milyon ciktiHız dgl sayı azdı bizm toplam 30 milyon en az 45 olması gerekirkn ama yeterli bizmkilern normalin altıda olsa cunku 1 tane sperm lazm yine kadin cok dogurgan olur sa erkegnki az da olsa önemi olmuyoki
Tebrik ederim canim benim cook mutlu oldummKizlaaaar hamileyim allahım cok sukur bu gunleri d görecekmişm:))
O 15 olan toplam dgl milimdeki cnim toplam 45 milyn milimd 15 bizm milimd cok azdı 6 yada 5 ti tam hatırlamyrmAaaa doktor bize normali 15 milyon demisti bizimki 7 milyon cikti
Amin ins Sagol guzel dileklrn cnimTebrik ederim canim benim cook mutlu oldummsagsalim kucagina al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?