ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hepsi sırasıyla çok güzel çıkacak inşallah ilk zamanlar stresli geçiyor ama endişe hiç bitmiyor sanırım kucağına alana kadar
Ins cnım. hersey sorunsuz gecer saglıkla dogarlar umarm senin takwime bktmda epey olmus bisi kalmams ne guzel

Ha birde bu ay 3 gece ust uste iliski oldu ue ilk kez uc gece sabaha kadar uyudm kalkmadım oda önemli bisy.ne fotosu cnım
Pozitif hcg testi fotosu tatlım. . Bendé 2 kez üst üste çalıştım ..Ay inşallah kist neyin yapmamıştır. . Bu ay değil de sonraki ay yani 3. Klomen kullandigim ay giderim heralde insallah gerek kalmaz . Bu ay hamisimdir. Nasıl ümitlen dim gene

Dusukten sonra hemen oluyir sanırım . Benim de yenge var o öyle oldu. Stres yapmadan olmuyo ya . Seneye yaza kalıp tüp bebek neyin ugrastirmasin rabbim ya. Çok korkuyorum

Cevabin için teşekkür ederim. İnşaallah Rabbim isteyen herkese banada nasip eder. Testi yapmadan önce nelere dikkat etmem lazım biraz bahsedersen çok sevinirim

Cevabin için teşekkür ederim. İnşaallah Rabbim isteyen herkese banada nasip eder. Testi yapmadan önce nelere dikkat etmem lazım biraz bahsedersen çok sevinirim
Her gün aynı saatte yapsan iyi olur . Mesela saat 12 1 gibi . Sabah ilk idrar olmasın. Ve çok sıvı almamış olMan gerekiyor .

Bu testm iki tane yapmstm yarim saat aralikla hemd aksam beta nın snucuna netten bktm acilde verdm dun kanı yarndj wercm onu belki alrm 2 saat snra gdp almak lazm ben netten bktm sadce dewlette yaptrmştm

Eklentiler

• 20150916_225221.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu testm iki tane yapmstm yarim saat aralikla hemd aksam beta nın snucuna netten bktm acilde verdm dun kanı yarndj wercm onu belki alrm 2 saat snra gdp almak lazm ben netten bktm sadce dewlette yaptrmştm
Ay maşallah masallahhhhh. . Darısı başıma inşallah ne güzel de çıkmış 2. Cizgi. Eşinin durumu neydi canım ya hatırlayamıyorum . Benim seninle hersey aynıydı ama benim eşimde hız sınırda çıktı. Olmama sebebini ona bağlıyorm

Dusukten sonra hemen oluyir sanırım . Benim de yenge var o öyle oldu. Stres yapmadan olmuyo ya . Seneye yaza kalıp tüp bebek neyin ugrastirmasin rabbim ya. Çok korkuyorum
Haklısın beklemek çok zor,inşallah o kadar bekletmeyecek tüp bebeğe falan gerek kalmadan gelecek

@ayse8 deli gibi uykum vqrdi sen dedinya cuma doktora gidecem diye bi bakim dedim yeminlen cok mutlu old um ya uyku falan kalmafi hence:)))

Hız dgl sayı azdı bizm toplam 30 milyon en az 45 olması gerekirkn ama yeterli bizmkilern normalin altıda olsa cunku 1 tane sperm lazm yine kadin cok dogurgan olur sa erkegnki az da olsa önemi olmuyoki

Hız dgl sayı azdı bizm toplam 30 milyon en az 45 olması gerekirkn ama yeterli bizmkilern normalin altıda olsa cunku 1 tane sperm lazm yine kadin cok dogurgan olur sa erkegnki az da olsa önemi olmuyoki
Aaaa doktor bize normali 15 milyon demisti bizimki 7 milyon cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…