- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
Gecmis olsun canim. Herkes bir olmuyor iste ama insallah en kisa zamanda tabi bu en kisa zaman 2 ekim olsun insallah bebisine kavusursun6 ay deneme üzerine dış gebelik oldu tedavi falan bitti işte 3. Ay bu ay deneme rahim filmi de çekildim ama bana bi etkisi olmadı onun sol tüpüm tıkalıymış rahim filminden snra hamile kaln çok var ama bana yaramadı
İnşallah canım sende bnde isteyen herkeste inşallahGecmis olsun canim. Herkes bir olmuyor iste ama insallah en kisa zamanda tabi bu en kisa zaman 2 ekim olsun insallah bebisine kavusursun
Doktora gittin mi hiç sorun faln var mıGecmis olsun canim. Herkes bir olmuyor iste ama insallah en kisa zamanda tabi bu en kisa zaman 2 ekim olsun insallah bebisine kavusursun
filmi ne zaman çektin. Ben de çektirdim. Şükür benim acikmis tupler .sana laproskopi falan yapalım. Demedi mi doktor. Açmak için. . Ay gene umutlandim hsg den sonra hamis kalan çok inşallah bende hamişimdir6 ay deneme üzerine dış gebelik oldu tedavi falan bitti işte 3. Ay bu ay deneme rahim filmi de çekildim ama bana bi etkisi olmadı onun sol tüpüm tıkalıymış rahim filminden snra hamile kaln çok var ama bana yaramadı
Filmi ckerkn sıvı verdi işte o an acılmadı acılır mı dedi acılabilir de acılamaya bilir de dedi doktor kesin bişey demedi haziranda çekildim canmfilmi ne zaman çektin. Ben de çektirdim. Şükür benim acikmis tupler .sana laproskopi falan yapalım. Demedi mi doktor. Açmak için. . Ay gene umutlandim hsg den sonra hamis kalan çok inşallah bende hamişimdir
Sol tüpüm tıkalı sağ acık onda sıkıntı yok ama dış geblikde sağda olduFilmi ckerkn sıvı verdi işte o an acılmadı acılır mı dedi acılabilir de acılamaya bilir de dedi doktor kesin bişey demedi haziranda çekildim canm
Şimdi oldaydı doğmuş olcaktı bu günlerdeSol tüpüm tıkalı sağ acık onda sıkıntı yok ama dış geblikde sağda oldu
Neyseki sağ açık ve onda gebelik olmuş . Gene olur inşallah. Ağrı çok oldu mü. İlacı verirken öldüm sandım ben. Dış gebelik hsg den sonraki ay mi olduFilmi ckerkn sıvı verdi işte o an acılmadı acılır mı dedi acılabilir de acılamaya bilir de dedi doktor kesin bişey demedi haziranda çekildim canm
Oldu tabi anestezisiz oldum bide ilacı verirkn çok kotuydu . Yok canım şubatta oldu dış gebelik ondan snra rahim filmi çekildmNeyseki sağ açık ve onda gebelik olmuş . Gene olur inşallah. Ağrı çok oldu mü. İlacı verirken öldüm sandım ben. Dış gebelik hsg den sonraki ay mi oldu
Kuzucum hele sizinkiler olsun bi sen bi hamisim de banada heves gelir zaar :)))Ay canım valla . Sen ve buradaki arkadaşlar à da müjde vermeyi nasıl istiyorum. Ve senin isteğini de çok hissediyorum. İnşallah hamişim dir.. sonra da sana gün sayarız.
İnsallah balimmm insallah. Saftirik gibi siteyi talan ettim belirtiler neler die. Oy bi netlesse de . Yolumuza baksakKuzucum hele sizinkiler olsun bi sen bi hamisim de banada heves gelir zaar :)))
Dun kadın dogum acile gttm dewlete yne 2 gun once kan werdm yine wercm ddm 2367 cktı diynce ultraswmj gorulur gec dedi bktı göremedi kucuk dedi yanls yerde dedi wajinadan baktrmadm tekrar kan istdi 4800 olmus sonuc cktı bidaha bktı yine begen mdi dıs gebelikten suphelendi yarn kendi dokruma gdcm keske dahj once gtsydm cnim sıkknİyi geceler canlar
canını sıkma kuzum ne zaman gideceksin canım doktoraDun kadın dogum acile gttm dewlete yne 2 gun once kan werdm yine wercm ddm 2367 cktı diynce ultraswmj gorulur gec dedi bktı göremedi kucuk dedi yanls yerde dedi wajinadan baktrmadm tekrar kan istdi 4800 olmus sonuc cktı bidaha bktı yine begen mdi dıs gebelikten suphelendi yarn kendi dokruma gdcm keske dahj once gtsydm cnim sıkkn
Erken Gebelik Belirtileri Nelerdir
Gebelik çoğu zaman yapılan testler ile anlaşılmaz. Başka yöntemlerde size az çok hamile kaldığınızın bilgilerini verebilir ama tam olarak emin olmanız imkânsız olur. Sizler özellikle gebelikten şüpheleniyorsanız sayacağımız belirtilerinde olup olmadığına bakabilirsiniz.
Öncelikle erken gebelik belirtileri arasında ilk âdetolacakmışsınız hissi doğar. Kadın genelde bel ve sırt ağrısı çekmeye ve her an adet olacakmış gibi hareket etmeye başlar. Bunların yanı sıra hemen hemen her kadında görülen kasık ağrılarıdır.
Bir başka erken gebelik belirtisi ise göğüslerin şişmesi ve hassasiyet olmasıdır. Normalden fazla bir büyüme ile karşı karşıyaysanız o halde şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Yine bunun yanı sıra erken gebelik için en önemli belirtilerden biri olan uykuyu unutmamak lazım. Özellikle ilk haftalarda size çok büyük bir uyku durumu çöker. Uykunuzu aldığınız halde sürekli uyumak isterseniz. Bu hemen hemen herkesin yaşadığı bir durum olarak ortaya çıkıyor. Bu sebeple dikkatli olmalı ve bu belirtileri önemsemelisiniz
Son aşama olan regl tarihinizin geçmesi ile de gebelik testiyapılır ve sonuçlar ayrıntılı olarak incelenir.
valla ben de mevcut
Yarn cnim ruyamda hamile dglmsm doktor öle dior ndn gecıktm diynce rahmd bi problem war o yuzdn diorcanını sıkma kuzum ne zaman gideceksin canım doktora
Yavrum sıkma güzel canını . Salak o umutsuz konuşan hemşireler doktorlar. Güzel haberlerini duymaya devam etcez. Sakın kötüleri düşünüp getirmeDun kadın dogum acile gttm dewlete yne 2 gun once kan werdm yine wercm ddm 2367 cktı diynce ultraswmj gorulur gec dedi bktı göremedi kucuk dedi yanls yerde dedi wajinadan baktrmadm tekrar kan istdi 4800 olmus sonuc cktı bidaha bktı yine begen mdi dıs gebelikten suphelendi yarn kendi dokruma gdcm keske dahj once gtsydm cnim sıkkn
2 kati çıkmış işte sonuç . Daha neyini begenmedi acepYarn cnim ruyamda hamile dglmsm doktor öle dior ndn gecıktm diynce rahmd bi problem war o yuzdn dior
Deger yuksekms kese yokmus cnim2 kati çıkmış işte sonuç . Daha neyini begenmedi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?