ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sen adete yakın ovu. Testi yapmışmıydın . Koyu çıkarsa hamis olunuyor ya. Ben de şimdi yapsam çıkar mı acaba
Yok cnim idrar testi yaptgm gun ta persembe owu yaptm gebelik ewd yoktu o koyu cktı gebelik aldm hemen gdp cıkar ya p hemen idrar birktrmedn yapmstm öylesine

Yok cnim idrar testi yaptgm gun ta persembe owu yaptm gebelik ewd yoktu o koyu cktı gebelik aldm hemen gdp cıkar ya p hemen idrar birktrmedn yapmstm öylesine
Yaptım az önce umut var mı sence . Ovu. Testi bu .

Eklentiler

• 2015-09-20 16.08.14.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 98
merhaba kızlar yardımcı olur musunuz sat 19 ağustos bat 17 eylül ve ben adet olmadım hala
9 eylülde ovu. testi yaptım pozitif çıktı bizde 8 ve 10 11 eylülü değerlendirdik. 17 eylülde adet olmadım 18 eylülde test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar test yapmaya korkuyorum sizce erken mi test yaptım sonuçta yumurtlama olalı daha 10 gün oldu hemen kandan idrara geçer mii tekrar test yapayım mıı

Varsa ovu testi yapsan ya bakalim
Benim günüm seninki gibi geçse manyağa bağlarım heralde

Durdukca koyulasma oldu. Öf keşke hamile olsammm. Salakça umutlandim bak

Eklentiler

• 2015-09-20 16.35.36.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 102
ben alıştım canım 1 sene önce olsa değil ovu. testi direk kan tahliliydi ama artık her ay hüsran olunca heyecanım o kadar kalmadı yine hüsran olacak korkusuylaa evde test var bekleyeyim biraz o zaman öyle yapayım inş. güzel haberler veririm sizee

Alahhhhhhhhhhhhhh kiz ne umudu costum be hqdi insallah insallah
Ay valla sıyirdim kafayı yıcem . Başka topicte de ben gibisi var koyulaşma olmuş git gide . Sevdabuzerim yaaaa. Olsa ne sevinirim var ya . Umutlandiran ne beni bilion mu . Herseferinde yapardım t den eser olmazdi. Bu bi değişik

Kiz valla oldu bu sefer

Kesinlikle degisik senin hic biyle olmazdi kuzum umut kaybetmek yok bat ne zaman

Kuzum blki gorememuatir umutsuzluk yok sen hele bi yarin doktora git ama lutfen uzulme

Ay war sanki kos gebelik testine hemen itiraz yok bebetime benimkiydi ondan bulur sn al hemen ltfn

buda benimkiydi dıs gebelik suphesi war bend gerci hewesm kursagmda kaldı cok uzuluyorm cok
YA Ayşem. Sen neden böyle yiprattin kendini. Değildir kimyasal neyim. Üzme sıkma canını. Senin şu koyu olan c mi t mi anlayamadim. Bata kaç gün kala ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…