Çok anlamıyorum ama . O görememistir. Başka topice sor bakem boyle durumla karşılaşan var mı . Değer yüksek olup kese olmayanDeger yuksekms kese yokmus cnim
Sen adete yakın ovu. Testi yapmışmıydın . Koyu çıkarsa hamis olunuyor ya. Ben de şimdi yapsam çıkar mı acabaDeger yuksekms kese yokmus cnim
Yok cnim idrar testi yaptgm gun ta persembe owu yaptm gebelik ewd yoktu o koyu cktı gebelik aldm hemen gdp cıkar ya p hemen idrar birktrmedn yapmstm öylesineSen adete yakın ovu. Testi yapmışmıydın . Koyu çıkarsa hamis olunuyor ya. Ben de şimdi yapsam çıkar mı acaba
Yaptım az önceYok cnim idrar testi yaptgm gun ta persembe owu yaptm gebelik ewd yoktu o koyu cktı gebelik aldm hemen gdp cıkar ya p hemen idrar birktrmedn yapmstm öylesine
Varsa ovu testi yapsan ya bakalimmerhaba kızlar yardımcı olur musunuz sat 19 ağustos bat 17 eylül ve ben adet olmadım hala
9 eylülde ovu. testi yaptım pozitif çıktı bizde 8 ve 10 11 eylülü değerlendirdik. 17 eylülde adet olmadım 18 eylülde test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar test yapmaya korkuyorum sizce erken mi test yaptım sonuçta yumurtlama olalı daha 10 gün oldu hemen kandan idrara geçer mii tekrar test yapayım mıı
Alahhhhhhhhhhhhhh kiz ne umudu costum be hqdi insallah insallahYaptım az önceumut var mı sence . Ovu. Testi bu .
Ay valla sıyirdim kafayı yıcem . Başka topicte de ben gibisi var koyulaşma olmuş git gide . Sevdabuzerim yaaaa. Olsa ne sevinirim var ya . Umutlandiran ne beni bilion mu . Herseferinde yapardım t den eser olmazdi. Bu bi değişikAlahhhhhhhhhhhhhh kiz ne umudu costum be hqdi insallah insallah
Kiz valla oldu bu seferAy valla sıyirdim kafayı yıcem . Başka topicte de ben gibisi var koyulaşma olmuş git gide . Sevdabuzerim yaaaa. Olsa ne sevinirim var ya . Umutlandiran ne beni bilion mu . Herseferinde yapardım t den eser olmazdi. Bu bi değişik
Kesinlikle degisik senin hic biyle olmazdi kuzum umut kaybetmek yok bat ne zamanAy valla sıyirdim kafayı yıcem . Başka topicte de ben gibisi var koyulaşma olmuş git gide . Sevdabuzerim yaaaa. Olsa ne sevinirim var ya . Umutlandiran ne beni bilion mu . Herseferinde yapardım t den eser olmazdi. Bu bi değişik
Kuzum blki gorememuatir umutsuzluk yok sen hele bi yarin doktora git ama lutfen uzulmeYok cnim idrar testi yaptgm gun ta persembe owu yaptm gebelik ewd yoktu o koyu cktı gebelik aldm hemen gdp cıkar ya p hemen idrar birktrmedn yapmstm öylesine
Ay war sanki kos gebelik testine hemen itiraz yok bebetime benimkiydi ondan bulur sn al hemen ltfnAy valla sıyirdim kafayı yıcem . Başka topicte de ben gibisi var koyulaşma olmuş git gide . Sevdabuzerim yaaaa. Olsa ne sevinirim var ya . Umutlandiran ne beni bilion mu . Herseferinde yapardım t den eser olmazdi. Bu bi değişik
Aklima geldkce icim yaniyorKuzum blki gorememuatir umutsuzluk yok sen hele bi yarin doktora git ama lutfen uzulme
buda benimkiydi dıs gebelik suphesi war bend gerci hewesm kursagmda kaldı cok uzuluyorm cokYaptım az önceumut var mı sence . Ovu. Testi bu .
Giz deliler anammmm. Misafir geldi unuttum sizi. Yarın olsun hele yapım mi kız test neyin .. Ay yok be değildir . Valla ben niye böyle havaya girdim. Bu test niye böyle vay beni vaylar benivorones bi gebelik testi yap gi :)))
Bat a 5 belki 4 gün var . Oy ben heyecanlandm. Gene tırt çıkarsa üzülmem söz . Böyle heyecan yaşamak da güzelKesinlikle degisik senin hic biyle olmazdi kuzum umut kaybetmek yok bat ne zaman
YA Ayşem. Sen neden böyle yiprattin kendini. Değildir kimyasal neyim. Üzme sıkma canını. Senin şu koyu olan c mi t mi anlayamadim. Bata kaç gün kala ki bubuda benimkiydi dıs gebelik suphesi war bend gerci hewesm kursagmda kaldı cok uzuluyorm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?