Bence beklemelisinKızlar selam tam anlayamadim size ovulasyon testini gönderiyorum dun ve bugünün beklemelimiyim yoksa yumurtlama donemindemiyim.
Şimdi geldm cnim keseleri görduk ikizlerim geliyor :)Canım ne yaptın gittinmi doktora
çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞimdi geldm cnim keseleri görduk ikizlerim geliyor :)
Cok tesekkurlr cnim amin insallah.çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vorones sen bugün test yaptın mı?
senin sonucunu da çok merak ediyorum
Şaka mı yapıyorsun. Ay ne ikizi . Amanninnnn oy süper yaaaaaaŞimdi geldm cnim keseleri görduk ikizlerim geliyor :)
LH yaptım gene silik . Hcg yarın yapım diom.. ümit kalmadı pek . Beyaz akıntım da geldi . Adetten önce gelençok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vorones sen bugün test yaptın mı?
senin sonucunu da çok merak ediyorum
Kızım. Durdun dursun turnayi çift vurdunCok tesekkurlr cnim amin insallah.
Ayy senin iki yumurtan catlamisti dimi bu ay cok güzel yaaŞimdi geldm cnim keseleri görduk ikizlerim geliyor :)
Ay bosa deyip durmaa yaaa ümitli ol azcık senin ov. Testlerin böyle cikmazdı Allah'in izniyle sende de var biseyler ;-)Bence ben boşuna ümitleniyorum
Ay dimi hatirlio musun . Ovu tertemiz c çıkardı adete yakın. Tüm fotoları silmiş im keşke bir iki biraksaydimAy bosa deyip durmaa yaaa ümitli ol azcık senin ov. Testlerin böyle cikmazdı Allah'in izniyle sende de var biseyler ;-)
Ewet cnım iki yumurtam oldu normald 1 oluyodu adtn 3.gunu gunde 1 tane 3 gun ıctm ama kuzenlerm ikiz annemle dayım ikiz belki etkisi wardr fikrm yok tek yumurtami ciftmi 2 aya belli olck cnim darısı sana kız woronesKızım. Durdun dursun turnayi çift vurdunoy masallahhhhh. Sağlıkla gelsinler . Klomen dolayısıyla oldu sanırım . Çift yumurta gelişmiş belli ki
Bildgm kadariyla iki kese var ise cift yumurta oluyor. Aman sağlıklı olsunlar da farketmzEwet cnım iki yumurtam oldu normald 1 oluyodu adtn 3.gunu gunde 1 tane 3 gun ıctm ama kuzenlerm ikiz annemle dayım ikiz belki etkisi wardr fikrm yok tek yumurtami ciftmi 2 aya belli olck cnim darısı sana kız worones
Aynen cnım ama riskliymş ikizler belki sonlanr biri dediAyy senin iki yumurtan catlamisti dimi bu ay cok güzel yaao yuzden hcg degerlerin cok yuksek cikiyrms cok sevindmm
Hatirlamam miAy dimi hatirlio musun . Ovu tertemiz c çıkardı adete yakın. Tüm fotoları silmiş im keşke bir iki biraksaydim
Ay bunlar insanin icini karartmaktn baska bi halta yaramiylar hee sinir oldm bak. Allah dilerse olur. Onlar.ne biliyorms hıhhhAynen cnım ama riskliymş ikizler belki sonlanr biri dedi
Ilk dedgi bu oldu biri kucuk onu sonlandırblriz dedi 1 mm kucukAy bunlar insanin icini karartmaktn baska bi halta yaramiylar hee sinir oldm bak. Allah dilerse olur. Onlar.ne biliyorms hıhhh
Baska bir doktora danisssana canim. Ay icim gitti okuyunca ya. Bi doktora daha danis bence o da öyle dusunurse elden bisey gelmz artk..Ilk dedgi bu oldu biri kucuk onu sonlandırblriz dedi 1 mm kucuk
Ay inşallah. Çekeriz valla . Sen ordan ben burdan baslatiriz HalayıHatirlamam mihic cizgi olmuyordu ayy hadi inş yaa. Bu gobegimle halay cekecm hamis oldugunu öğrenince. Esimide takcm koluma. Sorarsa uydururuz biseyler
Hayırlısı olsun canım . Sen sadece dünkü gibi karamsar takılma falan . Varsın sağlıklı olacaksa tek olsun. İkiz olmasà da üzülme.Aynen cnım ama riskliymş ikizler belki sonlanr biri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?