ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

çok çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vorones sen bugün test yaptın mı?
senin sonucunu da çok merak ediyorum
LH yaptım gene silik . Hcg yarın yapım diom.. ümit kalmadı pek . Beyaz akıntım da geldi . Adetten önce gelen

Ay bosa deyip durmaa yaaa ümitli ol azcık senin ov. Testlerin böyle cikmazdı Allah'in izniyle sende de var biseyler ;-)
Ay dimi hatirlio musun . Ovu tertemiz c çıkardı adete yakın. Tüm fotoları silmiş im keşke bir iki biraksaydim

Kızım. Durdun dursun turnayi çift vurdun oy masallahhhhh. Sağlıkla gelsinler . Klomen dolayısıyla oldu sanırım . Çift yumurta gelişmiş belli ki
Ewet cnım iki yumurtam oldu normald 1 oluyodu adtn 3.gunu gunde 1 tane 3 gun ıctm ama kuzenlerm ikiz annemle dayım ikiz belki etkisi wardr fikrm yok tek yumurtami ciftmi 2 aya belli olck cnim darısı sana kız worones

Ewet cnım iki yumurtam oldu normald 1 oluyodu adtn 3.gunu gunde 1 tane 3 gun ıctm ama kuzenlerm ikiz annemle dayım ikiz belki etkisi wardr fikrm yok tek yumurtami ciftmi 2 aya belli olck cnim darısı sana kız worones
Bildgm kadariyla iki kese var ise cift yumurta oluyor. Aman sağlıklı olsunlar da farketmz

Ay dimi hatirlio musun . Ovu tertemiz c çıkardı adete yakın. Tüm fotoları silmiş im keşke bir iki biraksaydim
Hatirlamam mi hic cizgi olmuyordu ayy hadi inş yaa. Bu gobegimle halay cekecm hamis oldugunu öğrenince. Esimide takcm koluma. Sorarsa uydururuz biseyler

Hatirlamam mi hic cizgi olmuyordu ayy hadi inş yaa. Bu gobegimle halay cekecm hamis oldugunu öğrenince. Esimide takcm koluma. Sorarsa uydururuz biseyler
Ay inşallah. Çekeriz valla . Sen ordan ben burdan baslatiriz Halayı ya benim eşim de Çok ümitlendi bu kez.. Bugun yaptıklarım zaman geçince çizgi belirginlesmis. Görmüş dio ki tamam bak çizgi var neden bebis yok Dion dedi. Yazık ona da kiyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…