En son yaotgn ov. Testi kouulasti mi gonder bana bakcmmAy inşallah. Çekeriz valla . Sen ordan ben burdan baslatiriz Halayıya benim eşim de Çok ümitlendi bu kez.. Bugun yaptıklarım zaman geçince çizgi belirginlesmis. Görmüş dio ki tamam bak çizgi var neden bebis yok Dion dedi. Yazık ona da kiyamiyorum
Ay bugün de bir temizlik yaptım kı . Şimdi yeni uzanıyordum. Çayâ bakmaya mutfağa geçince atim fotoEn son yaotgn ov. Testi kouulasti mi gonder bana bakcmm
Bu ikisini aynı idrarla yapmıştım öğlenEn son yaotgn ov. Testi kouulasti mi gonder bana bakcmm
Ay evet .. yoksa sen de mi hamissin . :) adete kaç gün varBenim ovulasyon testlerim sizce tekrar koyulaşmaya mı başladı
Vorones inşallah hamilesindirBu ikisini aynı idrarla yapmıştım öğlen
Ayy canım bilmiyorum ya 10 gün falan var amaAy evet .. yoksa sen de mi hamissin . :) adete kaç gün var
Sağol canım . Ay inşallah ama . Bugün ümidim gene tükendiVorones inşallah hamilesindir
Koyulasms iste ayy yarın hcg yap :)Bu ikisini aynı idrarla yapmıştım öğlen
Hadi inşallahh. Geçsin şu on gün o haldeBenim ovulasyon testlerim sizce tekrar koyulaşmaya mı başladı
Ay sen ümit var mı dionnnn. Oy . Yapım yarın o halde . Kiyamiyordum hcg testim éKoyulasms iste ayy yarın hcg yap :)
Amann gelmesin bebiş gelsin artık :)Hadi inşallahh. Geçsin şu on gün o haldebenim de yeni yum . Zamanım gelmiş olur hem
Senin ne zamn adet gününAy sen ümit var mı dionnnn. Oy . Yapım yarın o halde . Kiyamiyordum hcg testim éyarın harciyim bakalim
24 ya da 25 eylül canım . Keşke hamis olsam da . Bayram da bayram etsemSenin ne zamn adet günün
Ayy insallah canım ya24 ya da 25 eylül canım . Keşke hamis olsam da . Bayram da bayram etsem
Ateş ölçme yöntemide varmış o nasıl biliyn mu bide doğruluğu var mı acaba24 ya da 25 eylül canım . Keşke hamis olsam da . Bayram da bayram etsem
Hcg yapta bkalm cnim ona göre bilms olurz eşine d soyle hc takmasın doktorlar bize sorun yok olur diyolardı gercekten d oldu aynıni size d diyolar acelecilik ettk hepBu ikisini aynı idrarla yapmıştım öğlen
Hiç bilmiom o yöntemi canımm.Ateş ölçme yöntemide varmış o nasıl biliyn mu bide doğruluğu var mı acaba
Böyle deme yavrum ya . Hamis olmayana kadar ben hep karamsar hep takık olacam. Gene bu aksamHcg yapta bkalm cnim ona göre bilms olurz eşine d soyle hc takmasın doktorlar bize sorun yok olur diyolardı gercekten d oldu aynıni size d diyolar acelecilik ettk hep
Hcg bugün çıkmazdi sanırım. Varsa bile .Hcg yapta bkalm cnim ona göre bilms olurz eşine d soyle hc takmasın doktorlar bize sorun yok olur diyolardı gercekten d oldu aynıni size d diyolar acelecilik ettk hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?