G
Hcg bugün çıkmazdi sanırım. Varsa bile .
Kimbilr hangi doktorlara gttlr tbi allahta nasip etmşBöyle deme yavrum ya . Hamis olmayana kadar ben hep karamsar hep takık olacam. Gene bu aksam
yazik adamı da uzdumm. Benim bebeğim olmayacak galiba . Bende doğum yapmak istiommmm dedim. Gülben Ergen 3 çocuk yapmış demet akalin 40 ında anne oldu.. rising Star izliomçok mu belli ettm
E hulya 5 yil tedawi olmus kaya hamile olmadan ewlenmem dmş tup bebek mş zehra nurgul yeslcy da tup yaptrmş meselaBöyle deme yavrum ya . Hamis olmayana kadar ben hep karamsar hep takık olacam. Gene bu aksam
yazik adamı da uzdumm. Benim bebeğim olmayacak galiba . Bende doğum yapmak istiommmm dedim. Gülben Ergen 3 çocuk yapmış demet akalin 40 ında anne oldu.. rising Star izliomçok mu belli ettm
YA öyle .. Ben tuple neyin uğraşmadan gelsin isterim. Zaten borçlar bisürü. Tüp 6000 7000 civarı. O parayı emeği harcayıp fos da çıkabilir. . Allaahim o kadar ugrastirmadan versin bebisimj. .Sen bana çok umut oldun ama ya.. İnşallah ben de senin gibi sağlıkla hamis olurum. Yakın zamanlar da adet olduğumz gibi yakın zamanlarda doğum yaparisE hulya 5 yil tedawi olmus kaya hamile olmadan ewlenmem dmş tup bebek mş zehra nurgul yeslcy da tup yaptrmş mesela
Demet Akalın tüpü çok denemiş .tam ümidi kesmiş allah normal yoldan vermiş .Kimbilr hangi doktorlara gttlr tbi allahta nasip etmş
Bence öyle olck cnim keske asılama yerine film yapsydn snra klomen olaydıYA öyle .. Ben tuple neyin uğraşmadan gelsin isterim. Zaten borçlar bisürü. Tüp 6000 7000 civarı. O parayı emeği harcayıp fos da çıkabilir. . Allaahim o kadar ugrastirmadan versin bebisimj. .Sen bana çok umut oldun ama ya.. İnşallah ben de senin gibi sağlıkla hamis olurum. Yakın zamanlar da adet olduğumz gibi yakın zamanlarda doğum yaparis
Sorma o gerizekalı doktor demedi işte . Hatta tam hcg çekilebilir zamanda gitmiştim. Aşılama değil de film çekelim deseydi. Sonraki ay asilama yapardım. Gerçi bu meb tatil olayını değiştirince plan bozuldu. Benim. Yani ben aşılama dan sonra doktor yüzü gorememem saniyodum. Seminerleri memlekette aldık ya . 2. Ye gidebildimBence öyle olck cnim keske asılama yerine film yapsydn snra klomen olaydı
Ay benim alt komsum 15 sene snra hamile kalmş 7 kez tup dnems 6 ay klomen 6 ay igne ile yumurta gelstrme yöntemi 5 asılama gecirms maslak acıbadm d bi profa gtms en son tam 30 bin ödmş kızı olms 5 yasında simdi hala korunmuyo ms yine bebek olmuyo sebepsiz infertle diyor mesela ama wardr sebebi sankim bilmyrm aman allah yasatmasınYA öyle .. Ben tuple neyin uğraşmadan gelsin isterim. Zaten borçlar bisürü. Tüp 6000 7000 civarı. O parayı emeği harcayıp fos da çıkabilir. . Allaahim o kadar ugrastirmadan versin bebisimj. .Sen bana çok umut oldun ama ya.. İnşallah ben de senin gibi sağlıkla hamis olurum. Yakın zamanlar da adet olduğumz gibi yakın zamanlarda doğum yaparis
Oyyyy allahım korusun kizzz. Korkutma beni. Düşünsene senjn bebeler 15 yaşında ben hala topic te ..Ay benim alt komsum 15 sene snra hamile kalmş 7 kez tup dnems 6 ay klomen 6 ay igne ile yumurta gelstrme yöntemi 5 asılama gecirms maslak acıbadm d bi profa gtms en son tam 30 bin ödmş kızı olms 5 yasında simdi hala korunmuyo ms yine bebek olmuyo sebepsiz infertle diyor mesela ama wardr sebebi sankim bilmyrm aman allah yasatmasın
Önce film snra klomen ve asılama yada sadce klomend yeterli asılamanin bence önemi yok hatta ve hatta hc bu tupe bktrma olayna grmdn direkt klomen kullansaydk hem paramz gtmezdi hemd daha erkn olurdu belkim benim islmlr 1000 tuttu gecn ayda muayene igne 200 gtti isteSorma o gerizekalı doktor demedi işte . Hatta tam hcg çekilebilir zamanda gitmiştim. Aşılama değil de film çekelim deseydi. Sonraki ay asilama yapardım. Gerçi bu meb tatil olayını değiştirince plan bozuldu. Benim. Yani ben aşılama dan sonra doktor yüzü gorememem saniyodum. Seminerleri memlekette aldık ya . 2. Ye gidebildim
Sebepsiz dioda wardr bence buyuk knusmak yasamak istemyrm bunu söylemek daha istemyrm aslında.bizd sorun yok hamd olsun canim adetler tıkir tıkr gelecegi saati bile biliyoz yumurtamz oluyo kendi basına catliyo eslerimizd super olmasada yetecek kadar sperme sahp şansı artrmak lazm sadceOyyyy allahım korusun kizzz. Korkutma beni. Düşünsene senjn bebeler 15 yaşında ben hala topic te ..
Ben de aşılamaya muayeneye ve eşim için de urolaga falan özel hastanede para döktüm. . Kız ayse gidem test yapam mı ya. Delirdim ha..yarını bekleyemicim galibaÖnce film snra klomen ve asılama yada sadce klomend yeterli asılamanin bence önemi yok hatta ve hatta hc bu tupe bktrma olayna grmdn direkt klomen kullansaydk hem paramz gtmezdi hemd daha erkn olurdu belkim benim islmlr 1000 tuttu gecn ayda muayene igne 200 gtti iste
Aynennn tek tesellim bu. Bizde sperm de çok . Yum lar da oluo catliodu. Senin tuttu sıra bizde İnşalllaaahhhSebepsiz dioda wardr bence buyuk knusmak yasamak istemyrm bunu söylemek daha istemyrm aslında.bizd sorun yok hamd olsun canim adetler tıkir tıkr gelecegi saati bile biliyoz yumurtamz oluyo kendi basına catliyo eslerimizd super olmasada yetecek kadar sperme sahp şansı artrmak lazm sadce
Kac testn war coksa yap ama su ic 4 bardak bi cisin cok olsunBen de aşılamaya muayeneye ve eşim için de urolaga falan özel hastanede para döktüm. . Kız ayse gidem test yapam mı ya. Delirdim ha..yarını bekleyemicim galiba
Sıkışık im şimdi zaten. Gidiom . Eşim de yap dedi. Aman üzülmem sözKac testn war coksa yap ama su ic 4 bardak bi cisin cok olsun
Kuzucum daha yeni yeni hafifledi agri dunden beri oldum resmen hic boyle kivrandirmamistiSabah olsun canım.e cokı varsa zor olur zaten . Dün olmuş iyi olmuş. Vardır içerde. . Sen yarın yapsan yani sabahın gecesi. . O da makbul bence
Ohhhhhh be ay nasil sevindim ya kuzum hayirli olsun bak gordunmu sikinti ettin degmedi kiz senin icine dogmustu ikiz olacagi ilk hamileyim dediginde cocuklarim demiatin bende acaba ikizmi demistimŞimdi geldm cnim keseleri görduk ikizlerim geliyor :)
Eee dun nasil oyle koyuydu ya[QUOrun "vorones, post: 42722058, member: 566866"]Kocamannnnnnn bi tirttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?