ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Eee dun nasil oyle koyuydu ya (((
koyu da değil di de . O lh testi di. Bu gebelik testi. . Ay ne salağim kocami da uzdum[/QUOTE]
Ama canim gebelik testinin ilk zamanlarda saglikli sonuc vermesi icin sabah ilk idrarla yqpin diyorlar

Ohhhhhh be ay nasil sevindim ya kuzum hayirli olsun bak gordunmu sikinti ettin degmedi kiz senin icine dogmustu ikiz olacagi ilk hamileyim dediginde cocuklarim demiatin bende acaba ikizmi demistim
öylemi dmştim kız hatrlamadm hep istemisimdr hep

koyu da değil di de . O lh testi di. Bu gebelik testi. . Ay ne salağim kocami da uzdum
Ama canim gebelik testinin ilk zamanlarda saglikli sonuc vermesi icin sabah ilk idrarla yqpin diyorlar[/QUOTE]
Bence d sabah yap yada sadce bekle stres olur bu sefr

Hiç bir şey istemiyorum. . Bıktım pes dedikçe her ay yeni umutlar. Gelecek ay gene umutlandim. Hayırlısı

Bu ay olmadı kabul et simdlik klomen warmı elinde igne d al bide benim dedklermi yap ne aglaması yahu
İğneyi alamamm bacim buralarda ya. Eczane direk vermez mı ya
. Bi de benim yum. Zaten catlio ki. Benim esimde hız sorun oluyo sanırım. .onun için doktor bi ilaç yazmışti bitkisel onu alıcaz. 156 lira mis

. Bi de benim yum. Zaten catlio ki. Benim esimde hız sorun oluyo sanırım. .onun için doktor bi ilaç yazmışti bitkisel onu alıcaz. 156 lira mis
Sen bilirsin tabiki cnim

o ilaç çok etkili canım mutlaka kullanın bence pahalı falan diye düşünmeyinn inş. sizde faydasını görenlerden olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…